Cori Gramescu, facuta praf de o bruneta celebra: "Bosoroaga rasuflata". Andreea Podarescu a sarit la gatul antrenoarei de fitness feminine Cori Gramescu, careia ii arunca vorbe grele. Fotomodelul o acuza pe antrenoare ca, desi sustine ca este natural, aceasta ar avea nenumarate interventii chirurgicale. Andreea Podarescu s-a simtit deranjata de comentariile lui Cori Gramescu si a tinut sa-I raspunda pe masura. Fotomodelul a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care le-o prezinta prietenilor ei virtuali pe Cori Gramescu intr-o lumina nu foarte pozitiva, scrie Click.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Oreste povesteste un episod crunt din trecutul sau: a vrut sa se sinucida in 2002. Prezentatorul TV Oreste Teodorescu a facut mai multe declaratii socante, legate de un episod mai putin cunoscut din viata sa. In 2002, Oreste a suferit o depresie puternica, care a lasat urme adanci asupra sa si care l-a dus cu gandul chiar la sinucidere.''Cel mai greu mi-a fost in 2002, cand m-am prabusit in abisul unei depresii ingrozitoare. Traiam un sentiment teribil de inutilitate si incompetenta. Totul se intunecase in mine si in jurul meu. Atunci, ramaneam chircit in pozitie intrauterina, sub plapuma, fara sa indraznesc sa ma dau jos din pat. Atunci am inceput sa chelesc si sa ma sting ca un seu de lumanare. A tinut cateva luni. Simteam ca nu mai pot iesi din asta decat prin moarte'', a declarat Oreste intr-un interviu acordat unui blog de psihologie citat de gandul.

Dragoste cu nabadai la aproape 80 de ani! Un canteret de populara vrea sa se insoare, dar fiica iubitei lui ii baga strambe. La 76 de ani, iubeste cu acelasi foc ca-n tinerete. Cantaretul de muzica populara Simion Pop are o relatie cu Marieta, o fosta balerina, in varsta de 78 de ani. Simion si-ar dori s-o ia de nevasta, dar un inamic de temut a pus gand rau iubirii lor. Cantaretul de muzica populara Simion Pop traieste o poveste de dragoste iesita din tipare. La cei 76 de ani pe care-i are, cantaretul de muzica populara Simion Pop este indragostit lulea de Marieta Poenaru, o fosta belerina, mai in varsta decat el cu doi ani. De-a lungul celor 11 ani de cand sunt impreuna, Simion si Marieta au trait si bune, si rele, scrie Cancan.ro

Catrinel Menghia e in topul celor mai sexy femei. Actrita noastra Catrinel Menghia a devenit, alaturi de Mila Kunis si de Penelope Cruz , febletea site-urilor de specialitate care realizeaza topuri cu cele mai frumoase dive. Si site-ul de cinema IMDB, poate cel mai cunoscut din lume, a inclus-o pe Catrinel Marlon, dupa numele ei de scena, in topul actritelor frumoase si talentate. Prezenta in filmele italiene, dar mai ales in cele de la Hollywood, precum 'CSI: Crime Scene Investigation", i-a adus lui Catrinel Menghia (29 de ani) numai cuvinte de lauda. Ca urmare, ea figureaza acum in Top 25 al celor mai frumoase si mai talentate actrite, alaturi de dive ca Penelope Cruz si Mila Kunis, scrie Libertatea.

Gigi Becali, pentru prima oara cu guler cervical la proces. Aparitie socanta luni la Tribunalul Constanta! Gigi Becali s-a prezentat in fata magistratilor pentru prima oara cu un guler cervical si a cerut sa fie eliberat pentru a se opera in SUA. Omul de afaceri a urcat treptele tribunalului pentru a-si sustine cererea de a fi lasat liber deoarece are grave probleme de sanatate. Pentru a se descoperi cat de grave sunt problemele de sanatate ale omului de afaceri, instanta a dispus ca acesta sa fie supus unei expertize medico-legale. Evaluarea va fi facuta de Institutul de Medicina Legala filiala din Constanta, scrie Click.