Este mai mult decat dotata si a tinut ca toti sa vada asta! Ce poze in sanii aproape goi a publicat pe internet. Lauren Goodger a tinut sa le arate admiratorilor sai cat de dotata este si a postat pe internet cateva fotogroafii pe care si le-a facut singura cu telefonul in fata oglinzii. Aceasta a urcat pe unul dintre conturile sale de socializare mai multe poze in care este imbracata intr-un top minuscul care ii lasa la vedere bustul generos, conform Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tatal cantaretei Mary J. Blige a fost injunghiat. A primit o lovitura de cutit in zona gatului. Detaliie sunt terifiante. Cantareata R&B Mary J. Blige trece prin momente extrem de grele dupa ce tatal sau, Thomas Blige, a primit, joi, trei lovituri de cutit, dintre care una in zona gatului, din partea unei foste iubite. otul a pornit dupa o cearta ce a avut loc la domiciliul barbatului, din statul american Michigan. Politia a fost chemata la locul incidentului, unde au fost gasite victima si cutitul folosit in timpul atacului, anunta Libertatea.

Maria Ciobanu si Benone l-au sabotat pe Ionut Dolanescu. Rasturnare de situatie cu doar doua zile inainte de spectacolul dedicat lui Ion Dolanescu. Maria Ciobanu si Benone Sinulescu nu mai participa la concertul de duminica, de la Sala Palatului, in ciuda faptului ca numele lor se afla pe afis. Desi, Ionut Dolanescu a incercat sa-i scuze pe cei doi mari artisti, sub pretextul ca sunt bolnavi, se pare ca altele sunt motivele pentru care acestia nu vor mai urca duminica pe scena. Adevaratul motiv pentru care Maria Ciobanu si Benone Sinulescu "se dau loviti" este legat de faptul ca fiul cel mic lui lui Ion Dolanescu, Dragos, a criticat decizia fratelui sau mai mare de a-i invita in spectacolul dedicat memoriei tatalui sau, intrucat sunt cunoscuti drept dusmanii de moarte ai acestuia, scrie Click.

Desi ii jura in continuare credinta lui Mihai Albu, ea l-a inselat constant si noi avem dovada clara! Minciuna din viata creatorului de incaltaminte Mihai Albu a iesit la iveala! Fosta lui sotie, cu care designerul spera intr-o impacare, si-a facut cuib in patul unui milionar, iar Cancan.ro a obtinut si proba clara. Asa cum am dezvaluit in premiera, stapana gainii Loulou a reaprins o relatie mai veche pe care o avea cu afaceristul machedon Constantin Hagivreta, cunoscut, mai degraba, ca si Kostas Hagivreta. Barbatul are mai multe afaceri importante si este proprietarul unei colectii impresionate de masini de lux.

Anna Lesko urca pe scena doar cu aviz medical. Inaintea fiecarui concert pe care-l sustine in aceasta perioada, Anna Lesko se consulta de fiecare data cu medicul sau, sa stie daca poate canta si dansa fara ca acest lucru sa-i afecteze fatul. Basarabeanca merge la control cam de doua ori pe luna, chiar daca sarcina sa este una fara probleme, iar baietelul sau este cumintel. In luna februarie, Anna are deja mai multe concerte de onorat. Insarcinata in sapte luni cu colegul sau de scena, DJ-ul Adrian Nenita, celebra solista Anna Lesko se gandeste deja cu emotie la momentul in care va deveni mama, noteaza Libertatea.

Balanca: "E Delia in stare sa faca show ca mine?". Bataie pe bani, faima si audienta in showbiz, cu doua mari soliste celebre in prim-plan. Schimbarile din cel de-al cincilea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 le-a invrajbit pe Andreea Balan si Delia Matache, prima fiind inlocuita la masa juratilor de cea de-a doua. Noua grila a Antenei 1 a incins spiritele in lumea mondena. Pentru ca s-au facut modificari in formatele mai multor emisiuni, in timp ce multe dintre vedete erau in vacantele de iarna, acestea s-au trezit fie promovate, fie puse pe liber. Este si cazul Andreei Balan, care a ramas fara scaunul de jurata de la "Te cunosc de undeva", fiind inlocuita cu Delia Matache, jurata si la "X Factor", scrie Click.