Noapte de cartonas rosu pentru cel mai "cuminte" fotbalist roman. Vlad Chiriches a baut pana a cazut in zapada. Vlad Chiriches a comis-o ca un bautor cu state vechi. S-a imbatat, a cazut, s-a ridicat si a cazut iar. De vina n-au fost nici talpa neteda a ghetelor, nici gheata de pe trotuar, ci mai degraba cea din pahar, care n-a reusit sa indoaie alcoolul servit. Or fi platit englezii 9,5 milioane de euro ca sa-l vada facand spectacol pe gazon, dar Vlad Chiriches ofera reprezentatii gratuite la Bucuresti. Intors in tara pentru o scurta vacanta alaturi de viitoarea lui sotie, Sabrina, fotbalistul si-a probat talentul in sporturile... cu gheata. Mai intai in pahar, iar apoi pe trotuar, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fosta sotie vrea sa-l bage pe Sisu la puscarie! Cantaretul Tudor Sisu nu scapa de problemele cu legea. Fosta sa sotie, Catalina, si mama ei s-au prezentat, ieri, in fata judecatorilor si au cerut sa fie protejate de cantaret. Tanara vrea sa demonstreze cu martori calvarul pe care l-a trait alaturi de fostul ei sot, dupa ce acesta a fost eliberat conditionat. Catalina s-a prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2 si le-a cerut sa emita un ordin de protectie prin care sa-l oblige pe fostul component al trupei La Familia sa nu se mai apropie de ea si de mama ei, Magdalena Dinu. Tanara le-a aratat magistratilor actele prin care a divortat la notar si a insistat sa aduca martori care sa povesteasca cum urla la ea, o ameninta si o lovea bestial. Judecatorul a acceptat audierea unui martor, anuntaClick.

Irinel Columbeanu se insoara cu adolescenta? Iata ce l-a dat de gol! Desi a declarat ca nu se mai insoara niciodata, Irinel Columbeanu se pare ca s-a razgandit. Se pare ca noua lui iubita, Alexandra Hodis, in varsta de 18 ani, a primit deja un inel despre care unele voci ar spune ca este inelul de logodna. oua iubita a lui Irinel Columbeanu si-a facut aparitia la o defilare de moda cu o bijuterie noua-nouta pe inelar, despre care unele voci spun ca ar fi ... inelul de logodna. Conform Romania TV, Irinel ar urma sa faca din nou pasul cel mare cu mai tanara Alexandra, o eleva in varsta de 18 ani care seamana izbitor cu fosta sotie, Monica Gabor. Frumusica a carei asemanare izbitoare cu fosta sotie a milionarului i-a socat pe toti cunoscutii lor, obisnuieste obisnuieste sa vina destul de des in vila din Izvorani, unde se iubeste cu proprietarul milionar, departe de ochii curiosilor, inforeazaLibertatea.

Ce s-a ales de omul care a scos mai multi oameni din casa ca la Revolutie! L-am gasit pe cutremuratorul cutremurolog Vergil Hincu! Privit candva ca un adevarat profet, a reusit sa cada in dizgratie cand previziunile sale nu s-au adeverit. Urmarit parca de energiile negative ale celor pe care i-a bagat degeaba in sperieti, In urma cu ani de zile, multi romani ajunsesera aproape sa-l divinizeze pe profesorul Vergil Hincu. Cei mai slabi de ingeri i-au luat previziunile sumbre in serios, astepand de la o zi la alta sa se produca un seism devastator. De teama, lumea a dat buzna in biserici ca sa se roage pentru alungarea cutremurului, iar unii oameni chiar au dormit pe strazi in noaptea in care ar fi trebuit sa se intample catastrofa. Timpul a demonstrat ca pronosticurile lui au fost doar niste povesti de adormit copiii. Odata deconspirata nepricerea "seismologului", acesta si-a pierdut credibilitatea. Cei mai dezamagiti au fost cei care l-au luat in serios si au stat cu frica-n san de teama sa nu fie luati prin surprindere de marele cutremur, scrieCancan.

Tonciu se mangaie in zonele intime cu gandul la Mitea! Fanii au innebunit. Andreea Tonciu este innebunita dupa iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea, si se pare ca nu poate sta departe de acesta nicio secunda. Topita de dorinta, Andreea nu s-a mai putut abtine si i-a marturisit public lui Mitea ca-l doreste. Andreea Tonciu si-a innebunit prietenii virtuali cu o imagine care era destinata doar iubitului ei, Nicoale Mitea. Focoasa bruneta a postat pe o retea de socializare o fotografie in care se atinge senzual in zonele intime. Imbracata sumar, cu un maiou prin care sanii i se intrezaresc apetisanti si o pereche de pantaloni extrem de scurti, Andreea nu l-a innebunit doar pe iubitul ei, ci si pe miile de barbati de pe retelele de socializare, anuntaClick.