Bianca Dragusanu nu l-a uitat pe Catalin Botezatu! S-a oferit sa mearga in Turcia pentru a-l ingriji. Aflata in mijlocul unui scandal de divort de sotul ei, Victor Slav (32 ani), Bianca Dragusanu (31 ani) a fost profund impresionata de suferinta lui Catalin Botezatu (47 ani), fostul ei iubit. Ea chiar a facut un gest de suflet: l-a sunat ieri pe designer, ca sa-l incurajeze. Chiar daca si-au aruncat cuvinte grele dupa despartire, in momentul in care Bianca a aflat de necazul prin care trece Bote, s-a si grabit sa puna mana pe telefon, pentru a se interesa de starea lui de sanatate. Iar ieri, ea l-a anuntat ca ar vrea sa-i fie alaturi in acest moment dificil, ca sa-l incurajeze. A renuntat sa se mai urce in avion, cu destinatia Istanbul, orasul in care Catalin a fost internat marti, deoarece designerul a fost externat aseara. Gestul ei l-a impresionat foarte mult pe Bote, mai ales ca roscata are acum mari probleme sentimentale, cu sotul ei, Victor Slav, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dezvaluirile Biancai Stoica, fiica prostituata a unui fost ambasador. Tanara fiica a lui Gheorghe Stoica, fostul ambasador al Romaniei in Mexic si Venezuela, a povestit in emisiunea Wowbiz de la Kanal D ca practica prostitutia si este mandra de acest lucru. Binaca sau Lorena este escorta si prostituata in Bucuresti. de trei ani Clientii sunt fideli si nu putini. Acum are 35 de ani, are un baietel de 13 ani si practica in continuare cea mai veche meserie din lume. Tanara isi castiga singura existenta si face sex pe bani. Bianca a fost adoptata, iar tatal ei ar fi vrut un baiat si de aceea s-a purtat rece cu ea. Mama adoptiva, in schimb, a fost foarte buna prietena si s-au inteles foarte bine. Avea 12 ani jumatre cand a plecat in Mexic, unde a stat trei ani, anuntaClick.

Razboi total intre "printi"! Leo de la Strehaia: "Adi Cristea il are pe necuratul in el. E obsedat si paranoic!" Prezentat in premiera si in exclusivitate de CANCAN.RO, razboiul dintre cei doi "printi" - cel al fotbalului si cel al tiganilor - continua cu noi declaratii scandaloase ale lui Leo de la Strehaia. Enervat ca Adrian Cristea a atentat la iubita lui, Renata Gheorghe, Leo de la Strehaia a intrat in direct intr-o emisiune TV si l-a facut praf pe fotbalist. Cel supranumit "Printul tiganilor" il jigneste dur pe fostul mijlocas al Stelei, dand in vileag mai multe secrete ale acestuia. "Il are pe necuratul in el. E un obsedat si un paranoic. Poate Renatei i-a fost rusine sa spuna anumite lucruri. Cristea i-a trimis ei niste poze cu niste gagici. El vorbeste despre niste show-uri pe care le-a facut el. In anumite SMS-uri el spune ca era foarte suparat pe Bianca si voia sa se joace cu ea. Cristea a chemat-o pe Renata cu el in Israel. 'Am inteles ca te-ai despartit de tiganul tau' - asa i-a spus Cristea", a declarat Leo la Antena 1, informeazaCancan.

In sfarsit, s-a maritat Cornelia Catanga. Dupa o logodna de mai bine de trei ani si o relatie de 23 de primaveri cu Aurel Padureanu (58 de ani), cantareata de muzica de petrecere Cornelia Catanga (55 de ani) a devenit nevasta cu acte. Fericitul eveniment a avut loc ieri si a fost urmat de o petrecere la care vedeta a schimbat trei rochii, una dintre ele realizata de Catalin Botezatu. Catanga a declarat pentru Antena Stars ca acum este foarte fericita. "S-a topit toata zapada, e frumos afara, ca ma marit eu. Nu am mancat nimic, doar aseara o banana, nu am mancat ca sa fiu usoara. Sunt fericita, bucuroasa". Fericitul eveniment a fost amanat pana in prezent de mai bine de patru ori, astfel incat nimeni nu mai credea ca nunta va mai avea loc, dar iata ca in sfarsit cei doi parteneri de viata au tinut sa formeze o familie cu toate obligatiile ce decurg din acest eveniment, scrieLibertatea.

Justin Bieber, arestat din nou! De ce e acuzat acum cantaretul. De abia a scapat de catuse, ca Justin Bieber a fost din nou arestat. Politia canadiana l-a invinuit, miercuri, pentru agresarea unui sofer de limuzina, dupa ce l-a luat pe cantaret, impreuna cu alte cinci persoane, din fata unui club. Conform raportului emis de politia din Toronto, Bieber ar fi lovit soferul in ceafa, de cateva ori, in timpul unui conflict aparut in drum spre hotel. Soferul a coborat din masina si a chemat politia, insa cantaretul a plecat de la locul incidentului inainte de sosirea autoritatilor. Pe de alta parte, un avocat din Canada, care il reprezinta pe cantaret, a emis o declaratie in care se sustine ca Justin Bieber este nevinovat, anuntaClick.