Misterul barbatului cu care Marioara Murarescu a avut un baiat! Si-a crescut copilul singura! Daca profesional, era ca o carte deschisa, Marioara Murarescu si-a pazit cu sfintenie viata privata. Discretia ei a nascut controverse de-a lungul timpului. Nu vorbea niciodata despre fostul ei sot, iar pe fiul sau l-a crescut singura, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dezvaluiri cutremuratoare! Ce a facut Adrian Iovan, inainte ca avionul sa se prabuseasca. Medicul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii tragediei aviatice din Apuseni, a facut dezvaluiri la Romania TV, menite sa faca lumina in privinta clipelor dinaintea prabusirii. Desi au fost voci care ar fi spus ca, inainte sa efectueze aterizarea fortata, pilotul Adrian Iovan ar fi rostit cuvintele "Atentie! Ne prabusim!", medicul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii tragediei din Apuseni infirma aceste zvonuri, potrivit Libertatea.

Asa arata Bianca fara pic de machiaj! Imaginea care a surprins pe toata lumea: "Doamne, cat de bine iti sta naturala". Bianca si-a postat duminica pe pagina ei de Facebook o imagine prin care a reusit sa surprinda pe toata lumea. Roscata apare intr-o ipostaza rara, respectiv fara machiaj. Ne-a obisnuit cu apartitiile ei impecabile si atent studiate, dar nici naturala nu arata deloc rau, noteaza Cancan.

Ea este vedeta din Romania cu un posterior mai tare ca al lui J.Lo! "Pantera" asta a facut ravagii la o petrecere! Toata lumea i-a admirat fundul si sanii! Este una dintre cele mai sexy dive de la noi. Dependenta dupa sport, merge de patru ori pe saptamana la sala, iar asta se vede. Are un trup de felina, cu niste sani fermi si un posterior care ar face-o invidioasa si pe J.Lo. Mirela Stelea, caci despre ea este vorba, a lasat audienta cu gura cascata atunci cand s-a dus la un eveniment imbracata toata in piele neagra, scrie Wowbiz.ro.

Iulia Vantur i-a suflat rivalei in amor si rolul din film! Vedeta s-a batut pentru rolul in filmul indian cu Elli Avram, o fosta iubita a sex-simbolului Salman Khan. Blonda Iulia Vantur i-a luat fata brunetei Elli Avram si si-a facut loc din ce in ce mai mult in viata indianului Salman Khan. Romanca i-a suflat acesteia aparitia intr-un film la Bollywood, dar a indepartat-o pe Elli si din inima lui Salman Khan. Presa din India a scris ca acestia din urma au avut o idila infiripata pe platoul de filmare, potrivit Click.

Antonia vrea sa-i pacaleasca pe toti. Pare ca l-a uitat pe Velea, dar se vede cu el pe ascuns. Singura tinta a Antoniei e acum fiica ei, Maya (3 ani), pe care spera cat de curand sa o readuca la Bucuresti. Tanara mamica e constienta ca pentru a-si invinge la puncte sotul, pe Vincenzo Castellano, care provine dintr-o familie influenta din Italia, ea trebuie sa faca rost de un munte de bani si, implicit, de un avocat beton. Antonia a renuntat sa se mai afiseze in public cu Alex Velea, dar si la tinutele de scena indecente, scrie Libertatea.