Florin Calinescu, veste bomba. Florin Calinescu revine la televizor, la Prima Tv, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV. Florin Calinescu revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV. De data aceasta, postul care va gazdui emisiunea este Prima TV, scrie Realitatea.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

N-au recunoscut in veci ca sunt impreuna! Cele mai ascunse idile din showbiz. Multe dintre vedetele care astazi au o casnicie fericita sau o relatie frumoasa au avut in trecut aventuri pe care fie le-au negat, fie au incercat sa le tina ascunse. Cancan prezinta o parte dintre idilele neasumate de vedetele noastre.

Secretele relatiei Marioarei Murarescu cu tatal copilului ei. Fosta asistenta Florina Sterescu a povestit, pentru Click, de ce realizatoarea tv nu s-a maritat cu cel caruia i-a facut un baiat. A fost ani de zile confidenta medicului Cezar Baicu si stie foarte multe secrete. Florina Sterescu din Targoviste, fosta asistenta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, a acceptat sa ne dezvaluie totul despre relatia dintre Marioara Murarescu si medicul cu care realizatoarea tv a avut un fiu.

Andreea Marin s-a dat cu turcii. Uite cum se comporta vedeta in tara sotului ei. Andreea Marin isi iubeste si respecta sotul si, tocmai de aceea, vedeta incearca sa cunoasca tot mai bine traditia musulmana. Weekend-ul acesta, Andreea si Tuncay s-au aflat in Turcia, unde au vizitat mai multe obiective turistice, dar au luat si contact direct cu traditiile locului, scrie Libertatea.

I-a luat Printul Cristea Biancai deja inelul de logodna? Imaginea cu care si-a lasat admiratorii masca. Lui Adrian Cristea se pare ca nu ii merg lucrurile foarte bine in cariera, insa, in viata sentimentala, fotbalistul este cat se poate de increzator. Cum un zambet satisfacut, Adrian Cristea s-a pozat imbracat foarte elegant si stilat, tinand in mana o mica cutiuta de bijuterii, scrie Cancan.