Viata secreta a unuia dintre cei cunoscuti milionari de peste hotare! Am aflat cine sunt de fapt cele trei femei din viata lui. Omul de afaceri a devenit celebru prin asocierea lui cu persoane publice, precum Anamaria Ferent, Anda Adam sau Andreea Antonescu. Putini sunt insa cei care stiu ca Nick Radoi a fost casatorit timp de 25 de ani si ca are trei fete care locuiesc in Canada. Este considerat unul dintre cei mai bogati romani. Nu locuieste, insa, in Romania, ci in America, acolo unde detine o proprietate somptuoasa si o colectie impresionanta de masini de lux. Nick Radoi a facut milioane de euro peste Ocean, insa a fost un anonim pana in clipa in care a inceput sa apara in diverse fotografii cu vedete autohtone, precum Anda Adam, Anamaria Ferent, ori Andreea Antonescu, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

"Bianca s-a iubit cu Marica si a zis ca o are mica". Cine a aruncat bomba. Invitata in platoul emisiunii "Un Show Pacatos", Mara Banica a lansat un nou atac la adresa Biancai dragusanu. Jurnalista a spus ca roscata s-a iubit cu fotbalistul Ciprian Marica si ca a fost dezamagita de dotarea acestuia. Mara Banica a declarat in cadrul emisiunii "Un show pacatos" ca Adrian Cristea nu este singurul fotbalist cu care a fugit sa se iubeasca departe de tara. Jurnalista a dezvaluit ca Ciprian Marica este un alt sportiv care i-a trecut prin asternuturi sotiei lui Victor Slav. Aceasta a spus ca Bianca a fost dezamagita de "dotarea" lui Marica. "Mi-a povestit ca a fost cu Marica la Istanbul si ca o are mica", a declarat Mara Banica in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", anuntaClick.

Adelina Pestritu a incendiat platoul! Iata cum s-a imbracat coprezentatoarea. Bruneta coprezentatoare a emisiunii mondene de noapte a incins platoul emisiunii de la Kanal D cu o rochie extrem de sexy. Pentru editia din aceasta seara de luni, Adelina a ales o tinuta vesela, de un galben-canar, din dantela. Combinatie de corset si portjartier, rochia ii punea Adelinei in evidenta trupul frumos lucrat si armonios. Rochia Adelinei nu a fost doar vesela, ci si extrem de sexy si indrazneata, punbandu-i prezentatoarei sanii in valoare, informeazaLibertatea.

Face bani grei, dar are un necaz! Moculeasca in actiune, imbracata in latex si cu sanii goi! Vezi cum i s-au redus veniturile. Sase ore pe zi, atat presteaza Mariana Moculescu in fata monitorului, unde "subjuga" barbati din toata lumea, pentru care placerile sexuale reprezinta cea mai mare slabiciune. Si, dupa ce ne-a descris in amanunt discutiile dintre ea si clienti, precum si cerintele si pretentiile acestora, Mariana ne-a aratat, acum, si o parte dintre uniformele ei. "Stapana Leona", asa cum este recunoscuta in bransa, detine un dressing complet, care le-ar face invidioase pana si pe cele cu state vechi intr-ale videochat-ului. Nu de alta, dar Moculeasca este junioara, avand in vedere ca a debutat in urma cu aproximativ trei-patru luni: "Ma pregatesc inainte cu atentie. Ma machiez, ma imbrac, imi pregatesc accesoriile. Ma duc mereu la magazine si imi cumpar lenjerie intima, pentru ca trebuie sa am cele mai spectaculoase modele. Uneori, imi ia chiar si cate doua ore ca sa ma pregatesc", ne-a povestit Mariana, scrieCancan.

Monica Gabor, jefuita! A ramas fara bijuterii in valoare de 150.000 de euro. Se pare ca Monica Gabor a ramas fara bijuterii in valoare de 150.000 de euro. Printre bijuteriile disparute se numara si verigheta si inelul de logodna primite de fotomodel de la fostul ei sot, Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu a declarat pentru Observatorul Antenei 1 ca Monica Gabor i-a spus ca a ramas fara mai multe bijuterii, care i-ar fi disparut dintr-un seiful unei prietene apropate, Madalina Apostol. Se pare ca suspectat de furt este chiar fratele acesteia "Spre deosebire de o alta telenovela care a fost inventata de presa mondena, de data asta, e ceva adevarat. Exista si verigheta, de cand am fost noi casatoriti. M-a durut asa, sentimental, aceasta pierdere", a declarat Irinel Columbeanu pentru Observator, anuntaClick.