A recunoscut ca s-a intalnit cu Cristea in timpul relatiei cu Slav! Bianca: "Nu am fost pregatita pentru casatoria cu Victor". Invitata intr-o emisiune de la Kanal D, Bianca a povestit, pas cu pas, ce a dus la destramarea relatiei dintre ea si Victor Slav. Roscata recunoaste ca s-a maritat prea devreme si ca, daca ar putea sa o ia de la capat, ar face lucrurile altfel. Spasita si constienta de faptul ca Victor nu mai vrea, sub nicio forma, sa continue mariajul cu ea, Bianca a recunoscut ca infidelitatea ei a venit intr-un moment in care casnicia cu prezentatorul meteo nu mai mergea aproape deloc. "Nu e o ambitie faptul ca vreau sa ma impac cu Victor. Ma gandesc in fiecare zi la el. Orice s-ar intampla, e foarte clar ca aceasta relatie are aceasta amprenta, a greselii mele. De asta mi-as dori a doua sansa. Daca ea nu va exista, daca dragostea nu exista, aceasta relatie o sa dispara intr-un timp foarte scurt. Noi, eu si Victor, vorbim zilnic, aproape in fiecare ora", a spus doamna Slav intr-o emisiune de la Kanal D, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Elena Udrea a fost intrebata cum sta cu dragostea. Raspunsul ei te va amuza! Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, ca ar prefera ca in 2014 sa sara peste Valentine's Day si Dragobete. Intrebata cum sta cu dragostea, Udrea a preferat sa faca o aluzie la o reclama din anii '90. Elena Udrea nu a putut sa evite intrebarile incomode ale ziaristilor referitoare la statutul ei sentimental. "As prefera luna asta sa sar peste ambele sarbatori, dar incurajez romanii sa sarbatoreasca Dragobetele, pentru ca tine de traditia noastra", a spus Udrea, anuntaLibertatea.

Lora va deveni mamica! Cum s-a dat de gol. Se pare ca Lora are toate sansele ca in cel mai scurt timp sa devina mamica. Invitata in cadrul emisiunii "Te pui cu blondele", Lora a fost provocata de o concurenta sa aleaga un cadou din doua pachete. Inima a indemnat-o pe cantareata sa aleaga cutia in care se aflau cateva hainute de bebelus, semn sigur ca artista va deveni mamica. Lora a avut parte, in editia de miercuri a emisiunii "Te pui cu blondele", de o surpriza care a lasat-o fara cuvinte. O concurenta a vrut sa-i daruiasca un cadou. Partea amuzanta a fost faptul ca fata avea doua cadouri impachetate in doua cutii impachetate similar, sigura diferenta fiind ca una dintre cutii avea o fndita rosie, iar cealalta era legata cu sfoara. Lora a ales cutia fara funda, in care a gasit haine de bebelus. In cealalta cutie se aflau bani. "Este un semn foarte bun, foarte bun. Ma bucur ca am ales cutia fara funda", a declarat impresionata vedeta, informeazaClick.

Nu mai e loc de impacare! Nicu Covaci e nemilos cu fostii colegi de trupa. Vezi de ce a fost in stare liderul Phoenix. Mai bine de 40 de ani s-au avut ca fratii, insa de ceva timp au ajuns la cutite. Nicu Covaci a ajuns aproape sa-si urasca fostii colegi de trupa si nici nu vrea sa mai auda de ei. Si-a dat afara chitaristul pentru un motiv de-a dreptul halucinant. Cristi Gram a fost chitarist la Phoenix timp de 10 ani si in aceasta perioada a crezut neconditionat in Nicu Covaci. Chiar daca cei din jur au incercat sa ii explice anumite lucruri, cantaretul nu si-a pus nicio secunda problema de a pleca de langa liderul Phoenix. Asta pana de curand! Dupa ce a "indraznit" sa ii ajute pe Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica si Josef Kappl cu cateva acorduri de chitara, Cristi a fost alungat fara mila din trupa careia i-a fost credincios atata timp. Nicu Covaci a luat foc cand a auzit ce a facut acesta si i-a intors spatele fara sa stea pe ganduri, scrieCancan.

Andreea Tonciu, in pat cu Mitea. Uite cum il saruta. Daca cineva ar fi zis ca lantul de iubire dintre Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-a rupt din nou, greseste. Cei doi par sa se iubeasca din ce in ce mai mult. Bruneta nu se desparte de iubitul ei pe care il rasfata cu atingeri si saruturi tandre. Dupa revelionul de foc petrecut in Dubai, unde s-a putut vedea, din fotografiile postate pe pagina de socializare a Andreei, ca pasiunea lor a crescut odata cu gradele de afara, cei doi amorezi s-au intors in Bucuresti. Asta nu inseamna insa ca au cazut prada rutinei casnice. Ba, dimpotriva, amandoi sunt extrem de pasionali. O demonstreaza una dintre fotografiile postate de bruneta pe Facebook. In imagine, Andreea si Nicki Mitea sunt in pat si stau lipiti unul de celalalt. El, la bustul gol, ea, imbracata sumar si plina de iubire, il saruta cu patos pe fotbalist. "Iubirea mea!", a scris Andreea in dreptul fotografiei, anuntaLibertatea.