Ipoteza socanta in cazul fetei care a plecat la manastire: "Se fac mari eforturi ca Iulia sa nu povesteasca nimic si totul sa fie musamalizat". Iulia Ionescu a fost gasita intr-un tren care venea de la Suceava dupa ce miercuri a plecat de acasa. Adolescenta ar fi fost la o manastire din zona, a fost urcata in tren de un barbat in straie monahale, iar in cursul zilei de ieri si-a revazut parintii si s-a intors acasa. Lucian Mindruta a comentat acest caz pe blog. Jurnalistul sustine ca exista interese ca romanii sa nu afle ce s-a intamplat de fapt cu pustoaica de numai 15 ani. Continuarea pe Wowbiz.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Soc la Casa Regala! Printul William a plecat in vacanta cu fosta iubita! Kate Middleton, ducesa de Cambridge, s-a suparat pe sotul sau, printul William, pentru ca acesta nu a mers cu ea si cu micutul print George in vacanta, preferand sa se relaxeze cu fratele sau si cu o alta femeie. Probleme in paradis? Asta se intreaba tabloidele straine dupa ce s-a aflat ca printul William a mers in Spania, la vanatoare, cu Harry, fratele sau, dar si cu o fosta iubita, Jecca Craig (30 de ani), desi putea sa mearga in Caraibe, unde isi petreceau vacanta sotia sa, Kate, si copilul lor, printul George, potrivit Libertatea.

Andreea Esca, asa cum nu ai vazut-o niciodata! A petrecut pe rupte, iar dimineata... Andreea Esca are mereu grija sa nu pazeasca gresit, iar vedeta tv e laudata pentru aparitiile ei publice. Cum e imaginea unui post national, Andreea are grija ca nu faca un pas nepotrivit, insa uneori, prezentatoarea isi lasa admiratorii sa ii vada si latura mai jucausa, potrivit Click.

Isi vrea cu orice pret eleva inapoi! Vezi la ce masuri extreme a recurs Irinel Columbeanu pentru a se impaca cu fosta iubita! Doua saptamani. Atat a reusit sa stea Irinel Columbeanu fara tanara cu care are o relatie de cateva luni, Alexandra Hodis. Zilele trecute, afaceristul s-a urcat in avion si a plecat la Cluj, orasul acesteia natal, pentru a o convinge sa se intoarca la el, scrie Cancan.

Bianca Dragusanu a ajuns sa traiasca numai din cadouri. Scandalurile i-au adus contracte de imagine pe banda rulanta. Practic, "Barbie de Romania" nu mai scoate bani din buzunar decat pentru mancare si benzina. Specialistii in marketing ar trebui sa invete meserie de la Bianca Dragusanu. Daca in 2008 era o anonima, iata ca acum numele roscatei atrage bani cu nemiluita. Sarind dintr-un scandal intr-altul, Bianca a reusit sa se pastreze in atentia presei si sa-si asigure o viata linistita, absolut moca, potrivit Click.