Campioane la barbati! Cati le-au trecut prin pat vedetelor noastre. Prea pretentioase, ori fara noroc in dragoste? Multe vedete autohtone bifeaza relatie dupa relatie, dar tot singurele raman. "Mare ti-e gradina mondena Doamne si multi incap in patul ei!" Ele sunt tinere, frumoase si faimoase, iar ei, niste norocosi. Gina Pistol, Andreea Mantea sau Adelina Pestritu sunt doar cateva dintre vedetele care colectioneza iubiti, mai mult sau mai putin celebri, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dezvaluire: cum au fost filmate scenele de sex din Nymphomaniac. Scenele explicite de sex din Nymphomaniac au fost foarte tehnice, a povestit Stacy Martin, actrita care o joaca pe Joe (Charlotte Gainsbourg), personajul principal al peliculei, in tinerete. Intr-un interviu acordat cu ocazia lansarii oficiale a celor doua volume a filmului in cinematografele din Marea Britanie, Martin a vorbit despre experienta de a lucra cu Lars von Trier, filmul reprezentand prima aparitie a tinerei pe marile ecrane, noteaza Gandul.

Scandal dupa parastasul lui Adrian Iovan. Salvatorii au facut o pomenire separata. Cei trei eroi care au ajuns primii la locul tragediei aviatice in care Adrian Iovan si Aura Ion si-au pierdut viata au organizat propriul parastas in memoria victimelor accidentului, dupa ce nu au participat ieri la comemorarea pilotului. Motivul pentru care au lipsit de la pomenirea de sambata a fost ca acestia nu au vrut sa se asocieze cu primarul si organizatorii din Horea, spunand ca acestia vor sa isi asume meritele pentru gasirea epavei, potrivit Romania Tv.

Amintirile o chinuiesc? La un an si trei luni de la moartea lui Serban Ionescu, Magda Catone isi renoveaza toata casa. Magda Catone vrea sa orice pret sa schimbe fata apartamentului in care a stat cu Serban Ionescu. Actrita a pornit singura in cautarea celor de trebuinta pentru "noua" casa, de la usi si canapele, la cabine de dus si chiuvete. Dupa un an si trei luni de suferinta, in care fiecare coltisor din casa i-a adus aminte de regretatul Serban Ionescu, Magda Catone a decis sa faca o schimbare: renoveaza apartamentul in care a locuit cu fostul sot, aflam din Cancan.

Tigroaica lui Banica jr s-a ingrasat 10 kg! l Nu e nici insarcinata, nici prea pofticioasa. Lavinia Parva (27 de ani), candva una dintre cele mai sexy soliste, a cam luat proportii in ultima vreme, iar carcotasii s-au si grabit sa-si dea cu presupusul: ba ca ar fi insarcinata, ba ca are trai bun cu Stefan Banica jr (47 de ani), iubitul ei, devenit oficial de anul trecut. Insa nici o banuiala nu corespunde cu realitatea. Din pacate, Lavinia, femeia din cauza careia solistul si-a alterat mariajul cu Andreea Marin (39 de ani), ar avea, potrivit apropiatilor ei, serioase probleme cu glanda tiroida. In plus, medicii au trecut-o si pe tratament, pastile din cauza carora a luat serios in greutate, scrie Libertatea.