Se joaca cu focul! Cristea s-a dus dupa Bianca in club si a bagat-o in "sedinta" 45 de minute in toaleta! Desi se incapataneaza sa nege orice relatie cu Adi Cristea, Bianca face ce face si tot in preajma fotbalistului ajunge. Cei doi fosti si, spun unii, actuali iubiti au picat la drum de seara, sub acelasi acoperis. In club. Orice s-ar spune despre Adi Cristea si oricate femei i-ar fi trecut prin pat, un lucru pare din ce in ce mai clar: fotbalistul este topit dupa Bianca. Dupa ce i-a bagat mortu' in casa invitand-o la Paris, Printul cauta acum sa fie peste tot in preajma ei. Ca printr-o minune... care a luat forma unui mesaj primit pe telefon, sambata seara, Cristea a aflat ca roscata se distreaza intr-un club de fite, impreuna cu Vica Blochina si Vika Jigulina, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica Blochina, despre relatia cu Piturca: "Suntem pe cale sa ne impacam". Vica Blochina a declarat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii "La Maruta" ca este pe cale sa sfaca pace cutatal baietelului ei, selectionerul Victor Piturca. Blonda a spus ca Piturca doreste sa-si viziteze mai des fiul si ca pentru asta se vor intalni pentru a stabili un nou program fata de cel stabilit de instanta. Invitata in platoul emisiunii "La Maruta", Vica Blochina i-a spus lui Catalin Maruta ca razboiul dintre ea si selectioner este pe cale sa ia sfarsit. Fosta vedeta Antena 2 a marturisit ca ea si Piturca au hotarat sa faca pace de dragul fiului lor, Edan. "Suntem pe cale sa ne impacam pentru fiul nostru. Ramane sa negociem mai multe aspecte referitoare la custodia lui Aydan. Piturca vrea sa-si vada baietelul mai des decat a decis instanta. Dupa mine, daca vrea poate sa vina zilnic. Consider ca dragostea parinteasca conteaza mai mult decat o pensie alimentara", a spus fosta iubita a lui Victor Piturca, anuntaClick.

Valentin Teodosiu, de 18 ani vocea din umbra a PRO TV-ului: "Ma bucur ca nu ma cunosc toti idiotii". "Care este diferenta dintre o pizza si un actor? O pizza poate hrani o familie", ii place lui Valentin Teodosiu sa glumeasca. Cu peste 86 de roluri in filme si zeci de mii de piese de teatru, maestrul ajuns la 60 de ani face parte din categoria actorilor care au un extrajob bine platit, astfel ca joaca in piese de teatru din respect pentru meseria pe care o iubeste. Putini stiu ca vocea din spatele promourilor de la PRO TV este mai veche: "Sunt acolo dinaintea Escai si a lui Cotimanis". Integral inLibertatea.

Imaginile care pun orice cardiac in dificultate! Sosia Biancai intr-un pictorial la limita dintre filme XXX si poze provocatoare. Cand toata lumea credea ca femeia indragostita de Bianca Dragusanu a ajuns in stadiul in care nu mai poate suprinde cu nimic, bruneta continua sa socheze. De aceasta data, cu un pictorial mai mult decat incitant, indraznet si provocator. Alina Grigore, caci asa se numeste femeia care si-a transformat admiratia pentru Bianca Dragusanu intr-o adevarata pasiune, reuseste sa suprinda pe zi ce trece. Dupa ce a socat prin operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului, acum a trecut la tatuaje si percing-uri. Bruneta a facut o adevarata pasiune pentru desenele corporale. Alina si-a tatuat o mare parte a corpului, cele mai multe desene fiind in zonele intime. Tanara nu le-a facut ca sa le tina pentru ea sau sa i le vada doar barbatii din viata ei, ci prefera sa le imparta cu toata lumea, scrieCancan.

Adrian Paduraru, actorul din "Declaratie de dragoste", are o fiica superba! Iat-o pe fiica lui secreta. Adrian Paduraru (54 ani) a jucat in numeroase filme si piese de teatru, insa oamenii il repereaza ca fiind sarmantul actor din "Declaratie de dragoste", filmul care i-a adus celebritatea inainte de 89. In ultimii ani a ajuns in atentie datorita scandalului pentru paternitatea baietelului sau cu solista Silvia Lungeanu. Putina lume stie insa ca actorul mai are o fiica. Fermecatorul actor a rupt inimile femeilor nu doar in "Declaratie de dragoste", filmul care l-a consacrat, ci si in viata particulara. O dovada sunt si povestile amoroase ale actorului, care au iesit la iveala. Rolul din filmul lansat in anul 1985 l-au transformat intr-un barbat adorat, insa nu multa lume stie ca Adrian Paduraru era casatorit inca din 1981 cu Georgeta Burdujan, actrita la Teatrul din Iasi, unde a profesat si el in trecut, anuntaClick.