Imagini interzise minorilor! Fara buze umflate si silicoane, Anda Adam s-a jucat cu bara intre fese mai ceva ca o profesionista. Anda Adam se numara printre tinerele care au devenit cunoscute prin muzica pe care o canta, nu cu ajutorul pictorialelor sexy. Cu toate acestea, in momentul in care a pozat goala, a avut un impact devastator. Cantareata a cunoscut, astfel, celebritatea. Aveam 20 de ani cand a primit oferta de a poza intr-o celebra revista pentru barbati. Daca, la inceput, a stat oarecum pe ganduri, dupa ce s-a sfatuit si cu mama ei, Anda Adam a acceptat provocarea. La momentul respectiv lumea auzise de Anda, datorita faptului ca aparea alaturi de trupa R.A.C.L.A, insa nimeni nu se astepta sa o vada goala, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

S-au iubit pe plaja sub privirile tuturor! Ce cuplu monden nu s-a mai putut abtine. Sanziana buruiana si Nicolae Zuluf traiesc o frumoasa poveste de dragoste de sase luni. Se pare ca iubirea ii incinge atat de tare, incat cei doi nu se pot abtine nici macar in public. Sanziana Buruiana si viitorul ei sot, Nicolae Zuluf, au incins imaginatia turistilor de pe o plaja exotica. Aflati in vacanta, cei doi "porumbei" nu au mai tinut cont de faptul ca sunt in public si Sanzi s-a lasat rasfatata de atingerile si saruturile patimase ale lui Zuluf. Cucerit de decolteul focoasei blonde, fotbalistul s-a apucat sa-i sarute cu foc sanii imensi, anuntaClick.

Fosta dansatoare Vica Blochina si selectionerul Victor Piturca n-au reusit sa se impace!Vica Blochina si Victor Piturca n-au reusit sa ajunga la un numitor comun in procesul privind custodia si pensia alimentara a micutului Edan, pustiul de 6 ani pe care-l au impreuna. Ieri, magistratii au fost ingaduitori si le-au acordat celor doi un termen de inca o luna, pentru a pune capat razboiului. Miscarea selectionerului Victor Piturca de a cere, in vara anului trecut, custodia exclusiva a lui Edan, parea sa fi deschis o cale de comunicare intre cei doi. Mai mult decat atat, pentru a-l proteja pe micut, care fusese chemat de judecatori sa le spuna daca vrea sa stea cu mama sau cu tatal sau, Vica si Piti cerusera magistratilor timp pentru a pune pe hartie doleantele fiecaruia si implicit pentru a gasi solutii de impacare, informeazaLibertatea.

Asta-i triunghiul bermudelor in showbiz! Un celebru cantaret si-un fotbalist se bat pe blonda unui om de afaceri din Capitala! Desi nu a fost pana acum in centrul atentiei, o blonda din Dambovita a ajuns la 25 de ani cea mai vanata femeie din lumea mondena in momentul de fata. Intr-un final, ea a cedat avansurilor unui cantaret, desi este logodita! Catalin Botezatu avea dreptate cand spunea ca showbiz-ul romanesc este un mare pat in care toata lumea se culca cu toata lumea, fara sa se mai schimbe asternuturile. Dovada si o noua relatie despre Cancan.ro a relatat in exclusivitate, chiar inca de la sfarsitul anului trecut, si despre care am aflat detalii cel putin halucinante. Este vorba de craiul romantic Cornel Ilie, de la trupa Vunk, care dupa mai multe "trageri la sorti" dintr-o gramada de blonde, a crezut ca a ales lozul castigator! Crede, pentru ca nu stim daca si el este la curent cu statulul actualei sale iubite. Sau stie, si ii place sa imparta tot ce are, scrieCancan.

Cum arata Oana Roman la cateva zile de la nastere. Oana Roman si fetita ei, Maria Isabela, au fost externate din sputal miercuri dupa-amiaza. Cu toate ca a declarat ca s-a recuperat mai greu decat ar fi fost normal, vedeta arata foarte bine la doar 5 zile de la nastere. Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, traverseaza cea mai emotionanta si mai frumoasa perioada din viata lor. Cuplul s-a bucurat din plin, miercuri, cand au putut sa-si duca fetita, pe Maria Isabela, acasa. Cu toate ca spus ca a fost nevoita sa mai ramana cateva zile in spital pentru ca s-a recuperat mai greu, Oana Roman stralucea de fericire. Imbracata intr-o rochita roz, extrem de eleganta si aranjata, fiica fostului premier Petre Roman arata senzational la doar cateva zile dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Maria Isabela, anuntaClick.

3rei Sud Est se reuneste! 3rei Sud Est, cea mai populara formatie romaneasca de dance, revine pe scena. Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos s-au reunit la sase ani de la dizolvarea trupei si vor scoate un nou single, chiar maine. "Emotii", acesta e titlul piesei de revenire a celor trei baieti care au facut furori prin discoteci in anii '90, cand cantau "Amintirile ma urmaresc/Amintirile ma rascolesc/Nu mai rezist". 11 ani au scos pe piata hit dupa hit, apoi, in 2008, au decis sa "divorteze". De atunci, cei ce au fost numiti "regii muzicii dance" au avut preocupari multiple. Viorel are propriul studio de inregistrari, dar si un restaurant, Mihai a incercat din rasputeri sa se impuna ca solist, insa fara mare succes. Cel mai bine a dus-o Laurentiu Duta, un compozitor ce a avut an de an piese de nr. 1 in clasamentele muzicale autohtone, informeazaLibertatea.