Rime criminale pentru greii fotbalului! Sorin Necunoscutu a jelit in ploaie in fata inchisorii Rahova! Lovitura primita de greii fotbalului, care au fost trimisi marti dupa gratii, nu i-a lasat indiferenti nici pe "greii" muzicii lautaresti. Lautarii si-au incercat de-a lungul timpului rimele pe la mesele jupanilor din fotbal, cand le era lumea mai draga, dar nu i-au uitat nici acum, cand sunt la necaz. Asa ca ieri dimineata au luat drumul penitenciarului Rahova, unde sunt inchisi Meme Stoica, George Copos si Gica Popescu, pentru un spectacol ca la carte. Nici ploaia rece, nici vantul asupru sau ceata deasa nu le-a stat in cale celebrului lautar Sorin Necunoscutu si colegului sau Nelu Bosoi. Patrunsi de nenorocirea care s-a abatut peste prietenii lor - fratii Becali, Meme sau Copos - carora le-au cantat in multe alte dati la petreceri, cei doi s-au intrecut in rime de jale, pe coloana sonora a celebrului film "Nasul", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Desi i s-a infectat fundul de la silicon, sora Simonei Sensual nu renunta la bisturiu! Blonda vrea sani mai mari. Alice Iotta, sora Simonei Sensual a avut problem din cauza siliconului pe care si l-a pus in fund, dar cu toate acestea nu renunta la operatiile estetice si vrea sa isi mareasca sanii. "Fac masaj de 3 ori pe saptamana, foarte mult sport. La mine nu functioneaza dieta, deoarece daca imi spui sa nu fac ceva aia o sa fac", a spus Alice Iotta. Blonda, care a avut o experienta nefericita in trecut, cand i s-a infectat siliconul implantat in fund, nu vrea sa renunte la bisturiu. "Au fost 3 luni de groaza, era sa mor. ... Acum vreau sa imi maresc sanii", a spus blonda, anuntaClick.

Antonia, goala pusca, pe internet! Uite imaginea care i-a innebunit pe fani. Antonia este una dintre cele mai frumoase si mai iubite cantarete de la noi. Artista a aparut luna aceasta pe coperta revistei FHM, iar fotografiile postate recent pe Facebook fac furori printre fani. A mai avut cateva aparitii in cunoscuta revista pentru barbati, insa nici una dintre ele nu a fost mai "fierbinte" ca aceasta. Dupa lansarea pe piata a numarului de martie si a copertei, pe internet, care a avut loc de curand, FHM a publicat pe Facebook inca o fotografie din pictorialul care i-a innebunit pe fanii cantaretei. Cum era de asteptat, imaginea a facut furori, a primit Like-uri, iar cititorii au postat comentarii admirative la adresa frumoasei cantarete, care s-a dezbracat, la propriu, de secrete, infomeaza Libertatea.

Aparitie halucinanta! Silviu Prigoana s-a transformat in cel mai trist Mos Craciun! Fostul deputat a fost fotografiat de paparazzi Cancan.ro intr-o ipostaza socanta in care nu a mai fost vazut vreodata. Parea atat de deprimat, incat parca abia aflase ca vine sfarsitul lumii... Au apus zilele in care Silviu Prigoana zambea sugubat si raspundea oricarei provocari si dezbateri. Ca un om care le stie pe toate, vorbea minute in sir, fara sa-l opreasca cineva, cu mici poante care sa relaxeze interlocutorul, de la politica si pana la orice amantlac din showbiz. Intr-o perioada recenta, viata personala, care a fost mai mult decat supraexpusa, a fost supusa unei noi incercari, dupa un al nu-stim-catelea scandal conjugal. Lucrurile pareau ca s-au calmat, iar el si Adriana Bahmuteanu au facut o pauza din a-si mai consuma relatia pe la televiziuni, scrieCancan.

Cornelia Catanga, de urgenta la spital! A primit un scaun in cap de la Marian Mexicanu. Cornelia Catanga a ajuns, joi seara, in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a fost lovita cu un scaun in cap de Marian Mexicanu, potrivit emisiunii "Un show pacatos". Sotul cantaretei si fiul acesteia au fost si ei agresati. Cornelia Catanga a ajuns la Spital dupa ce a fost agresata. Artista a fost lovita cu un scaun in cap de Marian Mexicanu. Se pare ca incidentul a fost izbucnit din cauza unor divergente legate de bani. Aurel Padureanu a fost si el agresat fizic, iar fiul acestora a fost la un pas sa-i fie rupte mainile. Incidentul a avut loc in incinta restaurantului "Sarpele Roz", din Capitala. Se pare ca in momentul intamplarii nefericitului eveniment, in restaurant, erau prezenti mai multi clienti, anuntaClick.

Declaratie uluitoare a lui Adrian Mutu despre legatura cu Bianca: "Eu sunt Mutu, nu Cristea". In prag de divort, Bianca Dragusanu petrece ca in povesti. Fosta roscata, acum blonda, inca doamna Slav a implinit, astazi, 32 de ani, dar pertecerea aniversara a inceput in avans, ieri, cand a fost la un restaurant de fite, alaturi de cativa prieteni. La acelasi restaurant si in acelasi timp cu Bianca s-a aflat si Adrian Mutu si, de aici, au inceput speculatiile. S-a vorbit despre inceputul unei relatii interzise dintre fotbalist - care este casatorit - si blonda Bianca. Atacantul insa a fost transant cu privire la acest subiect. Intr-o interventie la Kanal D, Adrian Mutu a negat orice legatura dintre el si Bianca. Acesta a amintit ca este un barbat insurat si a tinut sa sublinieze ca miercuri seara, in restaurantul de fite unde se afla si Bianca, a venit pentru a se intalni cu alti fotbalisti, informeazaLibertatea.