Gica Popescu, la un pas de executarea silita inainte de a fi inchis. Gica Popescu trece prin cele mai grele momente din viata sa. De patru zile se afla la puscarie, iar acasa executorii bat la poarta nevestei. Chiar inainte de a primi sentinta definitiva in Dosarul Transferurilor, "Baciul" a incercat sa-si rezolve macar una dintre problemele legate de afacerile sale falimentare. O datorie de 30.000 de euro la Aviatia Utilitara. Ghinioanele in afaceri s-au tinut scai de Gica Popescu. Toata averea stransa in decursul anilor din fotbal, cifrata la aproximativ 20 milioane de euro, a investit-o treptat. Fie in case - si-a construit o supervila in forma de OZN in Pipera si una in Palma de Mallorca, fie in firme - cea mai rasunatoare afacere fiind deschiderea mall-ului Doldora Bazar. Ca sa se miste rapid, Popescu si-a achizitionat si un elicopter de lux in 2008, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristiana Copos inca spera ca sotul ei sa iasa din penitenciar: "Astept sa vorbeasca legea si dreptatea din tara asta". Sentinta de 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare dictata in "Dosarul transferurilor" impotriva lui George Copos i se pare strigatoare la cer Cristianei, sotia fostului patron al Rapidului. "Astept sa vorbeasca legea si dreptatea din tara asta", a declarat ieri Cristiana Copos pentru Libertatea. La remarca potrivit careia justitia s-a pronuntat deja in cazul sotului ei, aceasta a replicat: "Nu mai am nimic de spus, in afara de ce v-am spus deja". Tot ieri a reactionat si Alexandra, fiica sotilor Copos, prin intermediul unui comunicat de presa: "Tatal meu este nevinovat. Vom merge pana la CEDO, daca e cazul".

Giovani e "mafiot" si dupa gratii. Incepe cu "Nasul", continua cu Pavarotti si termina "Ca boierii aia mari". Au trecut patru zile de cand greii fotbalului romanesc se afla dupa gratii, iar unii dintre acestia nu reusesc sa-si revina din soc. In cazul lui Giovani Becali, situatia sta altfel. "Eu sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta. Parchez masina, dau un million spaga, ma duc la restaurant, las 2 milioane spaga. Eu sunt Giovani Becali, milionarul, smecherul, mafiotul", spunea impresarul sportiv in urma cu ceva timp. Aflat in inchisoare, varul lui Gigi nu lasa capul jos si nu se resemneaza . Rade, glumeste, isi traieste viata asa cum stie el mai bine si spune ca daca esti smecher afara, esti si la suferinta, informeaza Cancan.

"Incerc sa fac copii si in pauzele publicitare". Prezentatoarea reality-show-ului "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida (32 de ani), isi doreste cu ardoare sa devina mama, dar barza se lasa inca asteptata. De vina este programul aglomerat pe care il are si care nu-i permite sa petreaca prea mult timp in dormitor cu partenerul ei. Cu toate acestea, vedeta profita de orice moment liber pentru a face un copil cu sotul ei, Alexandru, cu care este casatorita de trei ani. "Eu si sotul meu incercam sa facem copii chiar si in pauzele publicitare. Insa numai Dumnezeu stie cand ne va face parinti. Am emisiuni chiar si de doua ori pe zi, plus in weekend, iar apoi fug la Teatrul de Revista Constantin Tanase unde am spectacole", a declarat pentru Click.

Cutremur la Pro TV! Horia Brenciu bate palma cu Antena 1? Aparitia lui Horia Brenciu in aceasta dimineata la matinalul Antenei 1 a lasat pe multi cu gura cascata. Ce sa caute juratul PRO TV la postul concurent, chiar si numai in calitate de invitat? Oare vrea Brenciu sa se mute cu arme si bagaje la Antena 1?, s-a intrebat toata lumea. Ei bine, toate aceste intrebari contin un sambure de adevar. Conform unor surse, simpaticul jurat de la "Vocea Romaniei" este tatonat serios de postul Antena 1, care si-l doreste in ograda sa. Astfel ca nu ar fi deloc intamplatoare alegerea lui de a-si promova cele doua concerte, de pe 29 si 30 martie, la matinalul Antenei 1. Mai ales ca spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de Antena 1, scrie wowbiz.ro.

Ce a facut Razvan Burleanu pana la 2 noaptea, in prima lui zi pe scaunul lui Mircea Sandu! Cel mai tanar presedinte pe care l-a avut Federatia Romana de Fotbal vreodata este si cel mai... muncitor. Razvan Burleanu si-a inceput mandatul la FRF ca un adevarat "workoholic", muncind pana la ora doua noaptea! Cancan.ro a aflat cum a decurs prima zi a noului sef de la FRF. Totul a inceput la ora 18:00, in momentul in care Gino Iorgulescu - presedintele LPF - a anuntat ca Razvan Burleanu a castigat alegerile cu 113 voturi - principalul contracandidat, Vasile Avram, a adunat doar 58.

.