Nu are noroc in dragoste. Larisa Dragulescu s-a despartit de iubit cu putin timp inainte de a se marita! Vezi motivele. Credea ca a gasit barbatul cu care sa isi petreaca tot restul vietii, insa realitatea a fost cu totul alta. Dupa mai bine de un an de relatie cu un fotbalist, Larisa Dragulescu a decis sa se desparta de el, in ciuda faptului ca acesta o ceruse de sotie. Zicala "daca ai noroc la bani, nu ai noroc in dragoste" i se potriveste de minune Larisei Dragulescu. Daca, pe plan profesional, lucrurile merg ca pe roate pentru blondina, dupa ce s-a angajat ca psiholog, pe plan sentimental, situatia acesteia nu este la fel de roz. In ultimul an si jumatate, fosta sotie a lui Marian Dragulescu s-a iubit nebuneste cu fotbalistul Claudiu Buteica, cu care parea sa aiba o relatie extrem de serioasa, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca si Slav au iesit de mana de la divort. Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat ieri la notar. Cei doi au venit impreuna sa semneze actele la notar si s-au tinut de mana ca doi indragostiti. La plecare, au incercat sa fenteze presa si au iesit de la notar pe o usa laterala. Bianca Dragusanu si Victor Slav au mers ieri impreuna la notar sa semneze actele de divort ca doi porumbei, insa niciunul dintre ei nu parea in apele lui. Galant, Victor a trecut pe la Bianca sa o ia de acasa. Cei doi s-au prezentat in fata notarului in jurul orei 12.00, la o luna de zile de cand au depus actele de divort. Se tineau de mana, dar priveau in jos. Asa au intrat la notar Bianca si Victor. Nu au vrut sa dea nici o declaratie si s-au grabit sa intre, anuntaClick.

In noaptea nuntii cu Alina, Borcea ii trimitea mesaje de dragoste fostei neveste. O poveste siropoasa face, de cateva zile, turul cafenelelor bucurestene de fite. Protagonisti? Cristi Borcea (44 de ani), crai de Dambovita recunoscut, Alina Vidican (29 de ani), fost fotomodel si amanta credincioasa vreme de 8 ani, si Mihaela (43 de ani), fosta doamna Borcea, in prezent femeie de afaceri consolidate pe spinarea detinutului Borcea Cristian, acuzat de judecatori de evaziune fiscala, inselaciune si spalare de bani. n urma cu trei ani, Cristi Borcea isi lua inima in dinti, divorta de Mihaela si o cerea de nevasta pe mult mai "frageda" Alina Vidican, o brunetica buzata, fiica a Banatului, pe care o cunoscuse intr-un avion. Initiativa curajoasa a barbatului care infunda acum o celula a Penitenciarului Poarta Alba, unde este vizitat cand de fosta nevasta, cand de actuala, a fost salutata de Gigi Becali, la acea vreme nasul mirilor, in prezent doar un detinut cu state mai vechi, informeazaLibertatea.

Imaginile pe care toata lumea le astepta! Shakira a imbracat rochia de mireasa! Dupa ce ea si partenerul ei Gerard Pique au devenit parinti, Shakira a uimit pe toata lumea imbracand si rochia de mireasa. Cantareata filmeaza zilele acestea pentru cel mai nou videoclip al ei, "Empire". Cu aceasta ocazie, Shakira a imbracat si rochia de mireasa si a postat mai multe poze pe retelele de socializare. Fanii au fost incantati sa o vada pe artista in astfel de ipostaze, asa ca i-au trimis mii de mesaje. "Cand te casatoresti cu Pique?", "Esti superba!", "Frumoasa rochie!", i-au scris admiratorii, in timp ce aproape 140.000 de prieteni au apreciat imaginile, scrieCancan.

Stefan Banica Jr arunca bomba: "Sunt logodit". Stefan Banica junior a vorbit in cadrul unui interviu acordat, luni, emisiunii "Acces direct" despre femeile din viata lui si despre cum reuseste sa impace viata personala cu cea profesionala. Artistul a marturisit ca de fiecare data cand iubeste este logodit. Stefan Banica junior a declarat in cadrul emisiunii de luni a emisiunii "Acces direct" ca sunt momente in care evenimente din viata personala se reflecta in piesele sale. "Ma inspir si din viata mea. Mereu inspiratia te aduce la experientele tale. Intr-un cantec de dragoste e important ca oamenii sa se regaseasca in mesaj", a spus cantaretul. Intrebat despre cea mai importanta femeie din viata lui, Stefan a spus ca Violeta, fiica lui si a Andreei Marin, este marea lui dragoste. "Marea mea dragoste este fiica mea, Ana Violeta. Ma bucur ca la fiecare an, desi noi imbatranim, copiii nostri cresc. La fiecare spectacol ne vedem copiii in sala si ne dam seama ca a mai trecut un an si ca dragostea care nu se poate stinge niciodata este fata de copiii tai", a spus Banica, anuntaClick.

Cu chilotii la vedere, e placere! Anna Lesko, Loredana, Andreea Antonescu sau Elena Udrea, prinse cu fustita ridicata. Are vreo legatura politica cu muzica? Uneori da, alteori nu. Sunt insa cazuri in care reprezentantele sexului frumos din ambele domenii lasa prea mult la vedere, lucru care face deliciul barbatilor care le admira. Acesta este si cazul unor nume mari din Romania ca Loredana, Andreea Antonescu sau Elena Udrea care si-au afisat, fara voia lor, lenjeria intima. De cand e lumea si pamantul, cantaretele poarta haine cat mai transparente pentru a-si pune in evidenta si calitatile trupesti. Astfel, din pricina dansului, la diferite concerte, acestea raman cu chilotii la vedere, moment prielnic pentru fotoreporteri sa imortalizeze totul. Prin aceste lucruri au trecut nume grele ale muzicii autohtone ca Anna Lesko, Loredana, Andreea Antonescu, Sylvia sau Cream, informeazaLibertatea.