Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte! Dupa sapte ani de iubire, unul dintre cele mai solide si mai discrete cupluri din showbiz pare sa fi devenit istorie. Andreea Balan ar fi pus punct relatiei cu Keo tocmai pentru ca artistul ar fi tot amanat momentul cererii in casatorie. In timp ce fostul iubit s-ar fi mutat deja din apartamentul unde locuiau impreuna, blondina a si inceput sa valorifice din plin timpul liber. A petrecut pana in zori in club, alaturi de un alt artist in voga. Si burlac, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

S-a certat Piti cu Mutu din cauza Vicai Blochina? Ce spune blonda. Vica Blochina a vorit in cadrul editiei de marti a emisiunii Click! despre zvonul potrivit caruia ea ar fi fost motivul real al disensiunilor dintre Victor Piturca si Adi Mutu. Blonda a spus ca nu a avut nicio relatie cu fotbalistul. Vica Blochina a negat cu vehementa zvonul potrivit caruia s-ar fi iubit cu Adi Mutu, ceea ce ar fi dus la disputa acestuia cu selectionerul Piturca. Vedeta a spus ca s-a intalnit cu Mutu doar de 2 ori, in locuri publice si ca au fost intalniri de conjunctura. "Nu am avut nimic cu Adi Mutu. Ne-am intalnit in aceeasi locatie de 2 ori: o data la Anamaria Prodan si alta data la un restaurant, dar nu am stat la aceasi masa. Adi nu a fost la mine in masina. E senzational sa spui ca piti si Mutu s-au certat din cauza Vicai, dar nu eu sunt motivul. Nu am avut o relatie cu el", a declarat Vica Blochina laClick.

Incredibil! Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme! N-o sa crezi cu ce s-a indopat! Focoasa bruneta, considerata una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul romanesc, a facut o marturisire neasteptata in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D. Ea a dezvaluit ca a luat mult in greutate. Nicoleta Luciu nu trece prin cele mai bune momente din viata ei. Se confrunta, de ceva vreme, cu accneea si, colac peste pupaza, a luat si in greutate. Vedeta a marturisit, intr-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D, ca s-a ingrasat nici mai mult nici mai putin de 12 kilograme, informeazaLibertatea.

E mare scandal intre "cumnatele"! Doua prezentatoare TV sexy au ajuns la cutite din cauza unui "Don Juan" ranit in orgoliu. Prietene la catarama de mai bine de trei ani, Simona Patruleasa s-a facut foc si para pe fosta ei "cumnata", Andra Trandas. Dupa ce a ajutat-o sa ajunga prezentatoare TV, Simona a fost tradata de focoasa roscata, care s-a despartit de Bogdan Ivano. S-au iubit timp de trei ani, iar anul trecut decisesera sa se casatoareasca, eveniment care ar fi trebuit sa aiba loc in vara acestui an. Atunci cand tot credeau ca se pregatesc de nunta, Andra Trandas si Bogdan Ivanof s-au despartit, iar sursele noastre sustin ca focoasa roscata ar fi fost cea care i-a dat "papucii" tanarului afacerist. La fel de suparata de faptul ca Andra l-a parasit pe Bogdan este si cumnata Simona Patruleasa, care se simte tradata de cea pe care o considera prietena ei de suflet, scrieCancan.

Jean Claude Van Damme, filmare secreta la Balea! Cum arata megastarul la 54 de ani. Surpriza de proportii, ieri, pentru turistii care s-au aflat la Balea Lac. Pe partie si-a facut aparitia nimeni altul decat actorul Jean Claude van Damme. Imbracat in blugi si cu o camasa fara maneci, starul a venit insotit de 100 de persoane sa filmeze o reclama la bere. Actorul de origine belgiana a sosit luni seara, cu un elicopter, si s-a cazat la o cabana din zona. A inchiriat o camera pentru el, una pentru bagaje si restul pentru membrii stafului. Starul de 53 de ani nu a fost pretentios. A cerut doar sa i se inlocuiasca patul din camera cu unul cu saltea mare, dubla. Actorul si-a inceput ziua cu un mic dejun sanatos, de la care nu au lipsit omleta facuta doar din albusuri de ou, branzeturi cu mucegai, rosii si cerealele de ovaz cu miere, anuntaClick.