Lidia Paunescu, sora secreta a fostului poet, a fost internata in straie de maicuta! Lidia Paunescu (69 de ani) si-a petrecut peste jumatate din viata in spitalul de nebuni, iar pana sa ajunga acolo a fost "cazata" la o manastire de maici. Ziarul Libertatea a stat de vorba cu mai multe persoane care au ingrijit-o pe femeie si a descoperit ca, desi a vizitat- o o singura data, in 1979, Adrian Paunescu a avut mereu grija sa nu-i lipseasca nimic. Dupa ce in editia de ieri a dezvaluit existenta Lidiei Paunescu, sora mai mica a regretatului poet, ziarul Libertatea va prezinta astazi si marturiile celor care au ingrijit-o si inca o ingrijesc pe femeie in Spitalul Sapoca, din judetul Buzau.

VedeteFoto: Colaj foto

Brenciu, 35.000 de euro de la Antena 1! A facut ce i-a spus inima si a primit cu 10.000 euro mai mult decat la PRO TV. Criza, criza, dar nu si pentru Horia Brenciu (41 de ani). Fostul jurat de la "Vocea Romaniei" (PRO TV), recent transferat de rivalii de la Antena 1, este una dintre cele mai cotate vedete ale postului din Baneasa. Conform unor surse din piata media, acesta a batut palma cu trustul Intact pentru 35.000 de euro, in timp ce la PRO TV lua cu 10.000 euro mai putin. Mai mult, artistul a fost incantat sa apara pe sticla la Antena 1 in mai multe sezoane pe an, decat intr-un singur sezon, asa cum aparea la trustul MediaPro, scrie Click.

Crina Matei, implicata intr-un scandal monstru! Un barbat misterios a bruscat-o in padurea Baneasa, apoi a demarat in tromba! Dupa patru ani de amor cu nabadai alaturi de muzicianul Marius Mihalache si alti patru in care niciun barbat n-a mai fost vazut la bratul ei, Crina Matei pare sa-si fi refacut viata sentimentala. Insa nu a renuntat la vechile... obiceiuri! In compania unui barbat misterios, blonda si-a facut timp pentru cateva cumparaturi si sarutari fierbinti in parcarea mallului. Atmosfera linistita din cuplu s-a risipit de indata ce iubaretii au ajuns in padurea Baneasa. Crina s-a dat jos din masina barbatului pentru o discutie aprinsa la marginea drumului. Totusi, disputa nu a dus-o prea departe, scrie Cancan.

Dosar penal pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali, dupa ce a lovit cu masina un barbat. Fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, Teodora, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, la inceputul anului, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis. Accidentul s-a produs pe 23 ianuarie, in jurul orei 15.00, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. Teodora Becali, aflata la volanul unui autoturism Range Rover care apartine tatalui sau, a lovit cu masina un barbat care traversa printr-un loc nepermis si era baut, au precizat oficiali ai Brigazii Rutiere, scrie Adevarul.

Alex Velea, exasperat de crizele de gelozie ale Antoniei! Alex Velea (29 de ani) nu-si mai ascunde sentimentele pe care le are pentru Antonia (24 de ani). Artistul le-a povestit recent amicilor, chiar in pauza filmarilor unei emisiuni de la Antena 1, ca o iubeste foarte mult pe aceasta si ca este mahnit ca ea este foarte geloasa. Alex Velea si Antonia se poarta deja ca un cuplu casatorit, chiar daca aceasta se afla in proces de divort cu Vincenzo Castellano, cu care are o fetita. Pentru ca iubirea lor e atat de puternica, Antonia si Velea s-au mutat de cateva luni bune impreuna, intr-un apartament de fite de pe soseaua Nordului, de langa Herastrau, scrie Libertatea.

Moment de maxima sinceritate! Cum si-a schimbat Zavo stilul vestimentar: "Mi-am dat seama ca taranca eram eu". Fara doar si poate, Oana Zavoranu se numara printre vedetele care au un stil vestimentar aparte. Chiar daca uneori primeste laude, iar alteori critici, bruneta nu tine cont de nimeni atunci cand isi alege tinutele.Unele nonconformiste, la fel ca si ea. Acest stil il are, insa, de doar cativa ani. In urma cu aproape zece ani, Oana Zavoranu recunoaste ca se imbraca asemenea multor femei din Romania. O vacanta pe care a avut-o in Statele Unite a facut sa isi schimbe radical viziunea asupra modei, scrie Cancan.

Ce-l mai gadila blonda asta pe Iri in ureche! Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Irinel Columbeanu in tandreturi cu noua cucerire. Iubirea nu tine cont de varsta din buletin si nici de firele albe de la tample! Irinel Columbeanu este din nou indragostit, iar femeia care se bucura de plimbari cu Bentley-ul personalizat si luxul de la Izvorani este o tanara blonda. Cei doi amorezi au fost surprinsi saptamana trecuta de fotoreporterii Click! in ipostaze fierbinti, scrie Click.

Un "selfie" realizat de Jacqueline Kennedy in urma cu 60 de ani, publicat pe Twitter. O fotografie realizata de Jacqueline Kennedy in oglinda, in urma cu 60 de ani, in care fosta prima doamna a Statelor Unite apare alaturi de sotul ei, John F. Kennedy, si de cumnata ei Ethel, a fost publicata saptamana trecuta pe platforma online Twitter. In acest "selfie", cei trei poarta tinute lejere de plaja, albe, iar Jacqueline Kennedy, care tine in maini un aparat de fotografiat, poarta si o palarie de soare, scrie Gandul.