Ce vedeta casatorita de la noi si-a implorat in genunchi sotul sa nu o parareasca dupa ce l-a prins cu rivala ei de moarte! Raluca Badulescu si sotul ei, Florin Stamin, au o relatie la care blonda munceste de zor sa o faca trainica. Insa cei doi au trecut printr-un episod care a traumatizat-o pe Raluca, acum trei ani, cand Florin a inselat-o cu o tanara aratoasa. Din pacate, asa cum se intampla deseori in lumea showbiz-ului, lucrurile nu sunt mereu pe roze, iar casnicia Ralucai Badulescu a fost la un pas de a se destrama, in urma cu trei ani, fapt tinut secret pana acum de catre protagonisti. Persoane foarte apropiate de cercul lor de prieteni ne-au relatat o poveste incredibila, in care actorii principali sunt sotul Ralucai Badulescu si o domnisoara voluptuoasa, la randul ei implicata intr-o alta relatie la fel de trainica, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Simona Traşcă, din nou la bisturiu! Blonda se operează pentru a cincea oară la sâni. Simona Traşcă trece prin momente dificile, din cauza durerilor insuportabile pe care le are la nivelul sânilor. La doar 3 luni de la ultima operaţie de schimbare a silicoanelor, sSe pare că blonda este nevoită să se opereze din nou. Simona Traşcă urmază să urce pe masa de operaţie pentru a cincea oară, pentru a-şi rezolva problemele de la nivelul sânilor. Blonda susţine că nici cea de-a patra operaţie suportată în urmă cu 3 luni nu s-a dovedit un succes şi că durerile îngrozitoare au determinat-o să ia decizia de a se opera din nou. Simona mărturiseşte că-i este frică de o nouă operaţie, însă spune că intervenţia nu este un moft, ci o necesitate, anuntaClick.

Fâşneaţa Iulia Vântur l-a zăpăcit de tot pe actorul indian Salman Khan: "Suntem în probe! Salmi nu m-a cerut încă de nevastă!" Iulia Vântur (33 de ani) are mari şanse să devină doamna Khan! Dacă până să o cunoască pe frumoasa noastră moldoveancă celebrul artist de la Bollywood nici că se gândea să se aşeze la casa lui, iată că, mai nou, idolul indiencelor a prins curaj. Dar ca să fie sigur că alegerea e cea mai inspirată, mai ales că roiesc în jurul lui o grămadă de frumuseţi, Salman n-o scapă din ochi pe Iulia, testându-i aptitudinile de nevastă. Ei se iubesc de mai bine de doi ani, dar n-au recunoscut niciodată oficial că formează un cuplu, deşi povestea lor de dragoste e mai mult decât evidentă, informeazaLibertatea.

Desfrau total in spatele scenei! Ce au facut doi iepurasi Playboy in culisele unui club intra lejer in categoria filmelor XXX! Cu o sedinta foto intr-o revista dedicata barbatilor, viata li s-a schimbat la 180 de grade! Stefania Moise si Roberta Ros-tov-tzev vin acum la pachet sa incante privirile admiratorilor" in prezentari de moda! Acum, show-ul s-a tinut mai mult in culise. Odata ce si-au lasat trupurile, complet goale, in bataia bliturilor, ofertele pentru prezentari au inceput sa curga pentru Stefania Moise si Roberta Rostovtzev. Brunetele au impartit din nou acelasi podium, in clubul Bellagio din Capitala! Pana la show-ul de pe scena, pregatirile s-au tranformat usor, usor intr-un show erotic veritabil. Mai mult de 45 de minute le-a luat sa schimbe niste pantaloni si sa-si acopere busturile bine rotunjite si implinite din... bisturiu, scrieCancan.

Nicoleta Luciu, socata de problemele cu acneea. Un medicament periculos o poate duce la sinucidere. Avea o fata perfecta pana acum cateva luni. In prezent, Nicoleta Luciu se lupta cu o acnee rebela si incearca diverse tratamente ca sa scape de problema. In ultima instanta, medicii i-au recomandat un medicament foarte puternic, care insa o poate afecta emotional. Nicoleta i-a spus Simonei Gherghe in emisiunea de la Antena 1 ca deocamdata se concentreaza pe leacuri babesti, care sa-i indeparteze acneea. "E bine ca mi-au aparut bubitele doar pe partea dreapta. Pe stanga mai putin", a comentat Luciu, in timp ce-si stergea fondul de ten cu un servetel, anuntaClick.

Cat de indrazneata a devenit Andreea Marin! Umbla fara sutien. Vedeta a fost prezenta la o gala, unde a ales o tinuta eleganta, dar cu un decolteu foarte adanc, care a lasat sa se vada ca nu purta sutien. De cand s-a casatorit cu medicul turc Tuncay Ozturk, diva Andreea Marin parca a inflorit. Radiaza de fericire si acest lucru se vede foarte bine. Ba mai mult decat atat, parca a devenit si mai indrazneata, cel putin din punct de vedere vestimentar. Vedeta a participat la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala, care a avut loc la Teatrul Nottara din Capitala. Pentru acest eveniment, Andrea Marin a ales, asa cum era de asteptat, o tinuta foarte eleganta. Insa, a fost si foarte provocatoare. Ea a purtat o rochie de culoare albastra, lunga si vaporoasa, pe sub care nu a purtat sutien. Tinuta a avut un decolteu adanc, care a lasat sa se vada ca vedeta nu a a avut sutien, informeazaLibertatea.