Alina Sorescu a slabit si arata uluitor dupa nastere! Prima aparitie televizata a cantaretei. De cand in familia lor a aparut fetita lor, viata lui Alexandru Ciucu si a Alinei Sorescu s-a schimbat radical. Acum toata atentia lor este indreptata catre micuta, iar parintii ei . Alina Sorescu a declarat pentru o emisiune tv ca sotul ei, Alexandru Ciucu "a picat pe locul patru in familia noastra. Cea mica pe locul 1, eu pe locul doi, mama mea pe locul trei si Alexandru pe locul patru. S-a schimbat totul, casa e insufletita". Designerul s-a plans ca "Intr-una din zile am fost racit si m-am simtit rau, a trebuit sa stau toata ziua inchis intr-o camera. In toata aceasta ecuatie barbatul este si el o victima. Pana al nastere barbatul e foarte important in viata unei femei insarcinate, dupa, e ca si cum nu exista", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

N-ati mai vazut imagini ca astea! Cristian Tantareanu s-a cununat in trening. Cristian Tantareanu a fost implicat intr-o cununie civila la care nu se astepta niciodata. In urma mai bine de 20 de ani, el a ajuns la biserica in trening. La aceasta ipostaza inedita s-a ajuns in momentul in care s-a dus cu sotia lui, Manuela, la biserica, pentru a vorbi cu preotul, in vederea nasirii unui cuplu de prieteni buni. Acesta i-a avertizat ca nu pot fi parinti spirituali, fara sa fie cununati religios. Asa cum eram imbracat, in trening si in adidasi, asa le-a citit preotul din Biblie. Omul de afaceri s-a jenat, caci este un om elegant ce stie sa respecte cum se cuvine evenimentele, dar cununia trebuia facuta atunci si nu a mai avut timp de pregatiri. In cadrul emisiunii "La Maruta", Cristian Tantareanu a scos din arhiva pozele care atesta ca este un om ce a fost la biserica imbracat in trening, anuntaLibertatea.

Andreea Mantea si-a gasit dragostea: "A fost sansa vietii mele". Andreea Mantea a declarat in cadrul editiei de joi a emisiunii "Un Show Pacatos" ca participarea la reality-show-ul "Burlacita" a ajutat-o sa-si gaseasca dragostea. Frumoasa bruneta a marturisit ca desi nu s-a decis inca pe cine va alege, crede ca emisiunea "Burlacita" a ajutat-o sa-si gaseasca dragostea. Invitata in cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", Andreea Mantea a facut cateva dezvaluiri din timpul petrecut in Statele Unite ale Americii, de la filmarile emsiunii "Burlacita". Protagonista reality-show-ului a marturisit ca de aceasta data crede ca si-a gasit dragostea. "Cred ca mi-am gasit dragostea. A fost sansa vietii mele", a declarat Andreea Mantea, informeazaClick.

Adi Sina si-a facut trupa noua. Vezi care sunt cei trei componenti si ce zice Anca Serea despre prestatia lor. Cine nu are artisti, sa-si cumpere. Sau macar sa-i instruiasca de mici. Asa pare sa procedeze Adi Sina, care si-a facut o trupa cu copiii lui si ai Ancai Serea. De cate ori are ocazia, Sina scoate instrumentele si presteaza alaturi de micutii lui. In casa Ancai Serea si a lui Adi Sina poate fi orice, insa nu si liniste. Cei doi partneri au impreuna patru copii, dintre care trei au inceput sai aiba activitati care mai de care mai zgomotoase. Atunci cand nu este la concerte sau la studio, lui Adi Sina ii place sa-si petreaca timpul cu copiii lui. Cantaretul ii pune la tot felul de activitati, insa de departe cea mai placuta, atat pentru el cat si pentru micuti, este formarea unei trupe muzicale. Daca Ava este mult prea mica pentru a se alatura formatiei, Noah, Sarah si David sunt deja experti. Sina repeta cu ei, dupa ce le da fiecaruia cate un instrument. Rolul Ancai este acela de asista la spectacol, scrieCancan.

Cum aratau divele de altadata ale Romaniei. Au avut succes fara sa se dezbrace si fara sa-si faca operatii estetice. Iata cum aratau si cum arata azi sase din divele trecutului si unele din cele mai bune cantarete ale Romaniei. Vocea puternica a Didei Dragan nu este usor de uitat pentru cei care au auzit-o macar o data. Doamna rockului romanesc a cantat pe cele mai mari scene ale lumii si a castigat festivaluri muzicale pe mai multe continente. Astazi, la aproape 65 de ani, cantareata isi poarta varsta cu eleganta, deminitate si bun gust, iar vocea i-a ramas aproape neschimbata, anuntaLibertatea.