Pamela Anderson, complet goala! Cum arata la 46 de ani. Pamela Anderson a fost imortalizata complet goala, la cei 46 de ani ai sai, intr-un pictorial realizat de fotograful Sante D'Orazio. Acesta din urma a dorit sa demonstreze faptul ca Pamela nu are nevoie de prea multe retusuri de imagine, asa ca a publicat pe pagina personala a unui site de socializare o fotografie cu el si blonda, complet goala. Imaginea a fost realizata inainte ca Pamela sa ia parte la shooting-ul realizat de fotograf, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fosta glorie a gimnasticii, Corina Ungureanu, vrea sa reprezinte Romania in Parlamentul European! Dubla campioana mondiala la gimnastica, Corina Ungureanu, se pregateste sa imopuste un post de europarlamentar si sa scrie o carte autobiografica. Desi au trecut 12 ani de cand celebra gimnasta a fost implicata intr-un scandal de proportii, alaturi de alte colege de generatie, dupa ce au pozat dezbracate intr-o revista din Japonia, Corina Ungureanu nu a uitat acel moment care a starnit un val de reactii. Ultimii ani nu au fost cei mai norocosi din viata ei, iar Corina a pus pe locul doi viata de familie dupa ce s-a despartit de iubitul ei despre care spunea ca "traieste iubirea vietii ei". Acum isi doreste sa plece din nou, insa cu un scop bine precis! Vrea sa reprezinte Romania la Bruxelles, ca europarlamentar, iar acum toata energia si-o concentreaza pentru campanie, informeaza Cancan.

Adio, "Dansez pentru tine"! Dupa 14 sezoane, flacara sperantei s-a stins in "ringul visurilor". Dupa 14 editii masurate in ceva mai bine de opt ani, flacara sperantei de la "Dansez pentru tine" s-a stins. Mai-marii PRO TV au oprit "robinetul" finantarilor si, prin urmare, au renuntat la a mai produce celebra emisiune-concurs care a adus audiente uriase! Ceea ce Libertatea anuntat, in exclusivitate, s-a intamplat zilele acestea. Noile programe financiare gandite la varful PRO TV au scos din schema populara emisiune-concurs "Dansez pentru tine". Prin urmare, echipa de productie care se afla in spatele show-ului cauta acum solutii de avarie pentru inlocuirea spectacolului care, ani de-a randul, s-a aflat in topul audientelor.

Vesti bune pentru femei! Bradley Cooper e din nou barbat singur. Actorul american Bradley Cooper (39 de ani) e liber si disponibil. Starul din "Marea mahmureala" s-a despartit de iubita lui, Suki Waterhouse. Potrivit apropiatilor, actorul nominalizat la Oscar cu rolul din "Teapa in stil american" cea care ar fi trebuit sa-i devina sotie, i-a dat papucii dupa un an de relatie.Se pare ca fotomodelul britanic si-a dat seama ca este mult prea tanara pentru Cooper, avand doar 22 de primaveri, scrie Click.

Imagini tulburatoare facute de Kurt Cobain inainte sa se sinucida! Politia nu a vrut sa le dea publicitatii pana acum. S-au implinit 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana care a fost un adevarat idol pentru milioane de adolescenti din intreaga lume. Politia a dat publicitatii doua imagini facute de artist, cu foarte putin timp inainte de a se sinucide. Detectivii au descoperit atunci 4 role de film nedevelopate. Aceste doua imagini au fost gasite pe acele role de film. In imagini apar cateva lucruri personale ale artistului, printre care portofelul sau si actul de identitate, plus o cutie de trabucuri in care se gaseau cateva seringi, pe care acesta le folosea pentru a-si injecta heroina, conform Cancan.

Ilinca Vandici, dezvaluire de o sinceritate dezarmanta: "Sunt singura-cuc, nu am gasit inca barbatul potrivit". Ilinca Vandici, aflata in urma cu cativa ani pe val, face parte acum din randul vedetelor TV care au ramas pe dinafara, dupa ce televiziunile au cam cernut angajatii. In asteptarea unui loc de munca similar, Ilinca citeste, merge la sala sau la film. O mai vedem in calitate de amfitrioana a unor evenimente, dar nu castiga suficient. Si cum un necaz nu vine niciodata singur, blonda cu trup de sirena tanjeste dupa dragoste. Dupa ce a castigat sezonul trecut al concursului "Dansez pentru tine", alaturi de Razvan Marton, blonda a devenit libera de contract si de la PRO TV, desi ea spera sa prinda radacini aici. Ar bucura-o si un rol intr-un film, mai ales ca are experienta de la serialul "Narcisa salbatica", unde incasa zilnic in jur de 400 de euro. Conform apropiatilor ei, Ilinca ar fi in tratative cu Kanal D si cu Antena 1, dar nu este vorba despre ceva concret, astfel ca n-a scapat de griji, scrie Libertatea.