La Pro Tv s-a stins lumina! Uite ce s-a intamplat cu emisiunea "Dansez pentru tine". Cladirea turn din Bulevardul Pache Protopopescu unde a functionat redactia de stiri Pro Tv este acum goala. Angajatii au fost mutati intr-un spatiu mai restrans. Nici la studiourile Media Pro situatia nu este mai roz. Mai multe emisiuni care au adus audiente postului tv au fost scoase din grila, iar o serie de vedete au parasit deja trustul. Emisiunea "Dansez pentru tine" nu se va mai produce in Romania de Pro TV, desi timp de 14 editii a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura. Show-ul de vineri seara care facea audiente colosale timp de patru ore, a fost scoas definitiv din grila. Astfel ca Pro TV mai pierde doua vedete: Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur, anunta Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Giovani Becali face foamea la Penitenciarul Poarta Alba: "Mai bine mor decat sa mananc laturile voastre". Giovani Becali (61 de ani) arunca farfuriile pe jos si-i face sclavi pe angajatii Penitenciarului Poarta Alba. Regimul de detentie ii provoaca greata impresarului: "Mai bine mor decat sa mananc laturile voastre." Giovani e cel mai cocos dintre incarceratii din "Dosarul transferurilor": rabda de foame si mananca doar pachetul de acasa pe care si-l dramuieste cu grija, a aflat Libertatea.

Drama din familia Simonei Halep de care nimeni n-a stiut! Viata a lovit-o crunt chiar cand era mai fericita! Motivul dureros pentru care tenismena a renuntat la turneul de la Miami si s-a intors de urgenta in tara. Ultimul an a insemnat pentru Simona Halep numai reusite pe plan profesional, sportiva romanca reusind sa ajunga pe locul 5 WTA, devenind cel mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania din toate timpurile. Din pacate, viata a lovit-o crunt chiar cand era mai fericita. Simona se afla in SUA unde participa la turneul de la Miami, cand a primit dureroasa veste: matusa sa a murit. Oficial, vineri, echipa sa anunta ca Simona a decis sa abandoneze turneul de la Miami in urma problemelor de la un deget al piciorului drept. Imediat dupa aceea, sportiva avea sa se urce in avion pentru a se intoarce in Romania, sustine Wowbiz.ro.

Inca mai poate! Cat de sexy este Pamela Anderson, goala la 46 de ani. Chiar daca are 46 de ani, Pamela Anderson demonstreaza faptul ca sexualitatea si senzualitatea unei femei nu cunosc varsta. La 25 de ani de la primul pictorial pentru "Playboy", Pamela Anderson a pozat din nou goala. De aceasta data, pentru revista franceza "Purple". Fotografiile sunt mult mai artistice decat cele de acum doua decenii si jumatate, iar cu ajutorul umbrelor si a unor lumini foarte atent pozitionate, Pamela Anderson a realizat un pictorial incendiar, scrie EVZ Monden.

Angelina, la un pas sa fie parasita de Brad Pitt! I s-au aprins calcaiele dupa Leto. Angelina Jolie (38 de ani) pare ca a reaprins dragostea iubirii cu Jared Leto (42 de ani), fiind tot mai apropiata de laureatul cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar. Actorul Jared Leto i-a cazut cu tronc Angelinei Jolie. Presa din SUA scrie ca Brad Pitt (50 de ani) este suparat pe partenera sa, care este vizibil coplesita de sentimente pentru Leto, cu care a avut o relatie in 2004, exact inainte de a se cupla cu el, potrivit Libertatea.