I-a pus gand rau lui Reghe! Antrenorul Stelei e "tinta" unei razbunari... erotice! "Il bag o saptamana in dormitor si il..." Intoarsa din America de numai cateva ore, dupa o luna de absenta, Anamaria Prodan i-a pus gand rau sotului sau. Dupa meciul din aceasta seara cu Dinamo, sexy impresara are de gand sa isi bage sotul intr-un cantonament istovitor si..prelungit. Au trecut sase ani de cand Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au spus un "DA" hotarat in fata Ofiterului Starii Civile. Timpul a trecut, iar vremurile s-au schimbat mult de atunci. Acum au un copil impreuna, el este antrenorul echipei Steaua, iar ea este unul dintre cei mai puternici impresari din Romania. In ciuda tuturor acestor lucruri, un singur lucru a ramas intact: iubirea lor. Desi se spune ca dragostea trece dupa trei ani, iata ca in cuplul Prodan-Reghecampf, pasiunea este parca mai puternica ca inainte, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ii place sa faca sex cu biciul in mana! Roxana Nemes il "pedepseste" aspru pe Radu Groza in pat. Cantareata este innebunita dupa senzatiile tari in dormitor si a declarat cu toata sinceritatea ca ii place sa faca dragoste. Roxana Nemes (24 de ani) se iubeste cu impresarul ei, Radu Groza, mai in varsta cu 20 de ani decat ea. Diferenta de ani nu pare sa fie un impediment pentru cei doi, care incearca tot felul de lucruri noi in dormitor. Roxana Nemes a dezvaluit la emisiunea Click!, difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, la Prima Tv ca mai trece pragul sex shopurilor in cautarea unor jucarii care sa-i risipeasca plictiseala in pat. Blondina a explicat ca ii place sa domine in pat, dar accepta sa fie si o partenera supusa, anuntaClick.

Despartire soc. Un celebru prezentator TV s-a despartit de iubita lui cantareata dupa zece ani. Sunt impreuna de zece ani, insa atunci cand nimeni nu se astepta, un celebru cuplu din showbiz a pus punct povestii lor de iubire. Cei doi au ramas in relatii amicale de dragul baiatului adoptat de Oana Sarbu. La inceputul anului trecut, dupa un deceniu de iubire, Oana Sarbu si Robert Turcescu marturiseau ca au o relatie inchegata, bazata pe iubire si pe incredere. Surse din anturajul Oanei si al lui Robert au marturisit, pentru Cancan, ca cei doi au pus capat relatiei si au decis ca fiecare sa o ia pe propriul drum. Se pare ca focul pasiunii ce i-a unit ani la rand s-a stins putin cate putin, iar programul incarcat al lui Robert Turcescu a contribuit si el la ruptura definitiva. Inca din vara anului trecut, realizatorul TV si iubita lui nu au mai fost vazuti in public, lucru care a ridicat multe semne de intrebare, informeazaCancan.

Nicoleta Luciu e sincera: "Cand e luna plina, n-am chef de sex". Nicoleta Luciu (33 de ani) traieste mai nou dupa principiile asiatice feng-shui, iar asta incepe sa-i afecteze oarecum viata de cuplu. Nu de alta, dar in noptile in care luna se afiseaza pe cer in toata splendoarea, fosta "Miss Romania" renunta la partidele fierbinti de sex cu sotul ei, Zsolt Csergo, cu care are patru copii, pe motiv ca brusc ii dispare apetitul sexual. Am mare grija ca noaptea, cand este luna plina, sa trag draperiile in dormitor, pentru ca este planeta feminitatii, reprezinta femeia, iar atunci suntem mai nervoase si mai irascibile. Astfel ca nu ii permit luminii astrului sa patrunda pe geam, pentru ca se spune ca e gelos si nu te lasa sa faci dragoste atat de bine. Am observat ca imi scade apetitul sexual cand e luna plina. Mi-am facut si modificari in casa, tinand cont de sfaturile unui consultant in feng-shui, si de atunci imi merge mult mai bine si pe plan personal, dar si profesional", ne-a declarat Nicoleta, scrieLibertatea.

Se intoarce in viata publica dupa trei ani de izolare la azil! Femeia care l-a "inventat" pe Catalin Botezatu refuza sa... moara! Dupa o perioada de trei ani in care a stat internata intr-un camin de batrani, Zina Dumitrescu se va intoarce, in sfarsit, acasa. Minunea se va produce inainte de Paste, iar creatoarea are planuri mari. Sa revina in moda si sa dea un chef de zile mari. A creat manechine pe banda rulanta, din mana ei iesind fotomodele care au reusit sa se impuna si pe piata din strainatate, precum Catalin Botezatu, Romanita Iovan, Bianca Brad, ori Valentina Pelinel. A trait o viata de poveste si a imbatranit frumos, sub lumina reflectoarelor. In urma cu patru ani, moartea sotului sau avea sa ii schimbe definitiv viata. Pe atunci, tot mai multe guri rele spuneau ca "mama Zina" a incercat sa se sinucida in repetate randuri, anuntaCancan.