Au reaparut divergentele in familia Nicoletei Luciu. Bruneta i-a dat ultimatum sotului. Au avut un episod delicat, cand Zsolt Csergo a calcat stramb, insa, odata ce si-au acordat o noua sansa, afaceristul si Nicoleta Luciu au lasat impresia ca sunt cuplul perfect. Dar iata ca, mai nou, a aparut un nou motiv de disensiuni, in casa lor. Posesoarea celor mai ravniti sani de pe meleagurile mioritice isi doreste o famile cat mai numeroasa. Nicoleta Luciu si sotul sau, Zsolt Csergo, au impreuna patru copii: Zsolt jr (5 ani) si tripletii Kim, Kevin si Karoly (2 ani si 5 luni). Nicoleta si micutii sai locuiesc intr-un cartier rezidential din buricul Capitalei, iar Zsolt isi petrece cea mai mare parte a timpului la Miercurea Ciuc, acolo unde are mai multe afaceri, scrieCancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Smiley si Velea, goi pe afisul noului lor film. O distributie impresionanta ne asteapta in cel mai nou film romanesc, care va avea premiera pe 9 mai. Regizat de iubita lui Adrian Sarbu (55 de ani), Cristina Jacob (23 de ani), filmul se numeste "Selfie" si este o comedie pentru tineri, cu Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Alina Chivulescu, Nicoleta Luciu si Mihaela Radulescu in rolurile principale. Fanii vor mai avea o surpriza, pentru ca in rolurile unor vanzatori de pepeni ii vor vedea pe simpaticii Smiley (30 de ani) si Alex Velea (29 de ani), care apar in pielea goala chiar pe afis. Cei doi nu sunt la primele experiente ca actori, caci au mai jucat in "Nasa" si "Un film simplu". Noua productie e realizata de MediaPro Distribution, anuntaClick.

In sfarsit, nu se mai ascund! Amanta lui Leo Iorga a dat pe fata relatia. Detaliile triunghiului amoros sunt halucinante! Noi informatii bomba ies la iveala in triunghiul amoros format din Leo Iorga, sotia acestuia si amanta-impresar, Florenta Marin. Se pare ca ca artistul s-a decis sa isi faca ordine in viata si sa aleaga, in sfarsit, intre cele doua femei. Au trecut doi ani de cand sotia lui Leo Iorga il acuza pe artist ca are o amanta, mai exact pe impresara trupei din care face parte. De atunci, Leo si Paula au trecut prin nenumarate certuri si impacari, de vina fiind faptul ca solistul isi schimba sentimentele de la o zi la alta. Iata ca, dupa o lunga perioada de incertitudine, Leo Iorga a ales cine este femeia cu care vrea sa isi petreaca restul vietii, informeazaCancan.

Au fost impreuna in America, dar acum sunt in conflict! Vica si Prodanca s-au certat in direct! Vica Blochina si Anamaria Prodan sunt prietene foarte bune si au fost chiar impreuna in America, recent. Cele doua si alti prieteni de-ai lor au ajuns si la resedinta din Los Angeles a milionarului roman Nick Radoi. La emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, blonda l-a criticat extrem de dur pe Nick Radoi, plangandu-se de modul in care a fost primita acolo. De asemenea, ea l-a atacat pe milionar si in ceea ce priveste palatului acestuia, despre care a spus ca este kitschos. Toate aceste afirmatii ale Vicai Blochina au facut-o pe Anamaria Prodan sa sara la gatul blondei. cele doua ajungand sa se certe in direct la TV, scrieLibertatea.

La un pas de suicid! In ce conditii a ajuns sa traiasca Moculeasca, in Germania si cum si-au batut joc de ea un barbat si o femeie. Cinci luni, atat a rezistat Moculeasca printre straini. Experientele din Austria si Germania i-au pus capac, ajungand acum la capatul puterilor. Mariana plange intruna, traieste cu medicamente, n-are niciun ban si vrea sa vina cat mai repede in tara. In mai putin de jumatate de an petrecut in strainatate, pe cont propriu, printre straini, Mariana Moculescu a trait cat altii intr-o viata. Numai ca experientele au traumatizat-o atat de mult, incat femeia a ajuns in pragul colapsului, chinuita de o depresie teribila, in mintea careia au inceput sa incolteasca gandurile mortii, anuntaCancan.

Dansatoarea cu ochii pe fund, filmata goala complet. Imagini incredibile. Fata cu ochii pe fund care a uimit milioane de oameni cu dansul si cu tatuajul ei are multe secrete de dezvaluit. Kennya si-a aratat sanii in cadrul unei sedinte foto, iar imaginile incendiare au fost prezentate in cadrul emisiuniiClickde la Prima TV. Dansatoarea a recunoscut ca silueta ei care starneste fanteziile multor barbati este rezultatul orelor bune petrecute la sala, unde lucreaza intens pentru un trup perfect.