Experiment inedit! Cum ar arata actorii de la Hollywood daca ar fi urati, grasi si necunoscuti? Starurile de la Hollywood au tinut mereu stacheta sus si fac tot ce le sta in putinta ca sa fie, indiferent de varsta, tanari si frumosi. Pe contul de Facebook "Planet hiltron" sunt publicate o serie de fotografii cu cele mai iubite staruri de la Hollywood care arata ...normal. Imaginile sunt prelucrate in asa fel incat vedetele sa nu mai fie "tinere si frumoase". Astfel, actori precum Tom Cruise, Brad Pitt, Angelina Jolie si multi altii apar imbatraniti, grasi si imbracati modest, scrie Wowbiz.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Reghe trebuie sa stie asta! Nevasta antrenorului Stelei are un mare "of" in casnicie! A ajuns de doua ori in fata altarului, dar nu a avut parte niciodata de o cerere asa cum viseaza toate femeile. Nici fostul, Tibi Dumitrescu si nici actualul sot, Laurentiu Reghecampf, nu au cerut-o de sotie pe Anamaria Prodan, aflam din Cancan.

Naomi Campbell i-a suflat iubitul Madalinei Ghenea. Dupa ce Madalina Ghenea (24 de ani) s-a afisat la bratul fostilor ei iubiti si i-a luat chiar si locul de ambasador al celebrului brand rusesc de haine Love Republic, Naomi Campbell (43 de ani) a gasit metoda perfecta de a se razbuna pe romanca noastra. Mai exact, a inceput o relatie cu iubitul Madalinei, Michael Fassbender (37 de ani), anunta Libertatea.

Adrian Mutu: "Nimeni nu ma crede, dar eu sunt foarte timid". Adi Mutu se afla in fata unei mari provocari a vietii. Profesionala, am putea spune, desi nu are legatura cu fotbalul. Luna aceasta, Briliantul va fi personajul principal al unui videoclip al celebrului rapper american Snoop Dogg, ipostaza inedita pentru capitanul Petrolului. In exclusivitate pentru Click, Mutu a acceptat sa faca dezvaluiri despre acest proiect, dar si de￯spre legaturile sale pe viitor cu lumea cinematografiei.

Lovitura de teatru! Adelina o sa moara de ciuda! Liviu Varciu s-a logodit cu Ilinca Vandici. Desi la inceput totul parea o joaca, iata ca idila dintre Liviu Varciu si Ilinca Vandici s-a transformat, in doar cateva zile, intr-o relatie cat se poate de serioasa. Mai mult, o relatie care ar putea continua, in scurt timp, in fata altarului, potrivit Cancan.