Asta le intrece pe toate! Bendeac a filmat-o pe Vancea in cea mai perversa ipostaza! "Sunt in fanteziile oricarei femei". Din plictiseala sau poate de amorul artei, Mihai Bendeac si Roxana Vancea pun pe jar imaginatia barbatilor si nu numai. In aceasta seara, fosta asistenta s-a lasat filmata intr-o ipostaza extrem de provocatoare. Mihai Bendeac a filmat-o pe voluptoasa Roxana Vancea intr-o ipostaza care a pus la grea incercare imaginatia barbatilor. Fosta asistenta se misca lasciv si scoate sunete care nu mai au nevoie de niciun comentariu, descrierea lui Bendeac fiind, si ea, sugestiva: "Sunt in fanteziile oricarei femei", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mama lui Mircea Solcanu: "Am auzit la tv e gay si am crezut ca e o gluma pentru rating". Desi i-a dat viata si l-a crescut, Elena Solcanu nu banuia inclinatiile sxuale ale baiatului ei. Femeia a auzit de la tv ca lui Mircea ii plac barbatii. Mircea Solcanu a tinut departe de mama sa orientarea sexuala. Dupa ce a recunoscut la tv ceea ce banuiau toti, acesta a trebuit sa se justifice si in fata celei care i-a dat viata. "Eram in Italia si am aflat de la televizor ca el ar fi gay. Am crezut ca este o gluma a celor de acolo ca sa creasca raitingul emisiunii. Eu cand am plecat din tara, i-am zis sa isi gaseasca o fata, sa aiba grija de el cat sunt plecata. Nu m-a bagat in seama si atunci am realizat de ce. Cand am aflat ca totul e adevarat, m-am dus la un doctor in Germania sa ma interesez de acest lucru, iar ei mi-au spus ca este o boala, nu un moft. Pana la urma sunt milioane de oameni in lumea asta care sunt asa. E copilul meu si l-am ajutat", a spus Elena Solcanu, la WOWbiz, anuntaClick.

Oana Roman se pregateste de nunta! A facut dezvaluiri despre marele eveniment! Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, au fost invitati in platoul unei emisiuni de la Kanal D. Fiica fostului premier al Romaniei a dat detalii despre nunta ei cu Marius, care va avea loc anul acesta. Tema marelui eveniment va fi "La vie en rose". "Am ales tema asta pentru ca avem fetita si se potriveste. O sa avem totul pe roz si ce ceva cu alb. Asa o sa fie si tortul. Cred ca o sa fie o nunta mare, o sa avem peste 400 de invitati. Am vorbit deja despre rochie si costum. 100% costumul lui Marius va fi facut de Alexandru Ciucu si va avea redingota. Despre rochie, nu va dau detalii prea multe, vreau sa fie surpriza", a explicat Oana Roman, informeazaLibertatea.

Pamfile a ratat sansa vietii! A fost la un pas de a-l cuceri pe Snoop Dogg, unul dintre cei mai tari rapperi americani! Snoop Dogg pare sa fie atat de atras de Romania, incat isi doreste ca ultimul sau videoclip sa fie plin de romani. Dupa ce a colaborat la o piesa cu cantareata Brighi si a filmat alaturi de Adi Mutu, artistul a cunoscut si frumusetile autohtone. Ieri, o parte dintre fotomodelele din Capitala s-au inghesuit la castingul organizat pentru filmarea videoclipului pentru artistul Snoop Dog. Printre tinerele care au s-au bucurat enorm cand au auzit ca Snoop Dogg va alege o romanca, s-a numarat si Madalina Pamfile, scrieCancan.

Se marita Inna? Detaliul care o da de gol pe cantareata. Are o cariera stralucitoare, scoate hit dupa hit, iar concertele se tin lant. Inna isi petrece viata mai mult pe scena si desi apropiatii ei spun ca nu are planuri de maritis, bruneta a probat bijuterii care i s-ar potrivi perfect in ziua in care va imbraca rochia de mireasa. Aflata pentru cateva zile in Romania, Inna a dat o fuga sa vada bijuteriile create de Malvina Cservenschi. Cantareata a probat mai multe lantisoare si inele si a stabilit sa colaboreze pe termen lung cu fosta vedeta tv, anuntaClick.