Catalin Maruta, prima reactie dupa zvonul ca el si Andra divorteaza. Catalin Maruta a comentat, pe pagina sa de Facebook, zvonul lansat pe internet despre despartirea sa de Andra si un eventual divort. Catalin Maruta a explicat ca nu intentioneaza sa divorteze si, mai mult, ca nici macar nu a fost intrebat in legatura cu acest subiect, potrivit Realitatea.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dovada ca sunt impreuna! Gestul pe care Iri l-a facut pentru noua blonda din viata lui si care le tradeaza povestea de amor. Irinel Columbeanu este in culmea fericirii! Noua sa iubita, superba actrita Elena Constantin, i-a readus zambetul pe buze si fluturasii in stomac. Miliardarul este indragostit pana peste urechi de Elena, iar acest lucru i se vede cu usurinta pe fata, noteaza Cancan.

Andreea Marin se pregateste de un nou copil? Andreea Marin si iubitul sau Tuncay Ozturk au fost invitati la Constanta la inaugurarea unui magazin cu articole pentru copii ce apartine Gabriela Smau, fosta asistenta a "zanei". Gabriela Smau si Andreea Marin se cunosc de multi ani si au ramas bune prietene. "Cu Gabi am lucrat inca de pe vremea surprizelor, apoi a devenit mana mea dreapta, asistenta mea ani buni, prietena mea in egala masura", a marturisit Andreea Marin, la inaugurarea magazinului cu articole pentru copii al Gabrielei, scrie RTV.net.

O fosta menajera a celui mai iubit cuplu din lume, Angelina Jolie - Brad Pitt, dezvaluie: "Fac sex ca iepurii, pe unde apuca". Sunt impreuna de mai bine de noua ani si se pare ca iubirea dintre Brad Pitt (50 de ani) si Angelina Jolie (38 de ani) e mai intensa ca oricand, daca e sa ne luam dupa dezvaluirile facute recent de o fosta menajera a cuplului. Continuarea in Libertatea.

Ce mare s-a facut fiica "mamei record"! Se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si se roaga sa fie sanatoase. "Mama record" Adriana Iliescu se bucura acum ca Eliza ei a implinit 9 ani si este desteapta si vioaie. Eliza a fost celebra chiar din ziua cand s-a nascut. Mama ei, Adriana Iliescu, a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a adus-o pe lume la aproape 67 de ani. Acum, la 9 ani, Eliza mai are putin si o intrece in inaltime pe mama ei, aflam din Click.