Oana Zavoranu se dezlantuie! Anda Adam, calificata drept o "mamaita" care nu a mai iesit de mult timp de la naftalina! Vizibil deranjata ca Anda Adam nu pune capat speculatiilor conform carora cantareata a amenintat-o ca ii rupe picioarele, Oana Zavoranu o face praf pe Anda Adam. Bruneta sustine ca nici nu stia cine este Catalin Tira si ca acesta i-a spus ca el si Anda sunt doar amici. "Baiatul respectiv mi-a spus ca este amic cu Anda. Au fost niste discutii, daca ma gandesc bine, dar niciodata nu m-am aruncat cu capul inainte. E un tip ok, dar pe mine ma mai cauta si alti baieti, pe el alte fete. Am vorbit cam mult! Eu nu am simtul masurii! (...) La inceput, nu stiam cine e el!", a declarat Oana Zavoranu pentru un post de televiziune, scrieCancan.

Maia Morgenstern a refuzat-o pe Sharon Stone şi nu merge la Hollywood. Maia Morgestern şi Saron Stone s-au cunoscut în 2013, în România, pe platourile de filmare. Obişnuită cu platourile de la Hollywood, actriţa Maia Morgestern (51 de ani) nu mai are nici o tresărire când e chemată să filmeze pentru producţii internaţionale. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, când a primit oferta de a juca rolul surorii Martina, în pelicula „What About Love", alături de Sharon Stone şi Andy Garcia. Surse de pe platourile de filmare ne-au povestit că actriţa nu a filmat foarte mult pentru acest proiect, însă s-a împrietenit cu actorii din rolurile pincipale. Dacă Garcia a fost un adevărat cavaler şi a lăudat-o, mărturisindu-i că a văzut-o în rolul mamei lui Iisus şi i-a plăcut, Sharon Stone a fost foarte prietenoasă. Aceasta chiar a invitat-o pe Maia Morgestern la Hollywood, pentru a o vizita atunci când are timp. Din păcate, actriţa e foarte ocupată cu piese de teatru, filmări, proiecte noi, dar şi creşterea copiilor şi nu poate pleca în această perioadă din ţară, anuntaClick.

Dupa Anna Lesko, o alta artista a devenit mama in secret: cantareata Raisa a nascut un baietel. Dupa Claudia de la Cream sau Anna Lesko, inca o artista de la noi a devenit mama, in secret. Este vorba despre sexoasa Raisa, care a tinut ascunsa sarcina pana in ultimul moment. Cu numai o luna inainte sa nasca, Raisa si-a anuntat fanii pe Facebook ca este insarcinata si pana ca acestia sa apuce sa o felicite, cantareata il adusese deja pe lume pe micut. Raisa a nascut in urma cu cateva saptamani un baietel perfect sanatos, care poarta numele Andreas Patrick. Imediat cum au aflat vestea, fanii au intrebat-o cine este fericitul tatic, insa solista refuza sa vorbeasca despre barbatul cu care a conceput baietelul, informeazaLibertatea.

S-a risipit misterul! Fiul secret al lui Bote s-a dat de gol intr-un interviu! "Aoleu, ma intrebati de tata...". Dupa patru ani de incertitudini, s-a facut lumina! Da, Andrei Iordache este fiul lui Botezatu, iar afirmatia a facut-o chiar el, intr-un moment special. Din pacate, de la evenimentul de importanta majora pentru Andrei a lipsit chiar designerul. La jumatatea anului 2012, Catalin Botezatu sustinea ca are un fiu, dupa o relatia pasagera avuta in urma cu mai bine de 20 de ani. Pe atunci, designerul si-a prezentat in public pe presupusul fiu, Andrei Iordache, dar farea sa afirme ca el este. Insa asemanarea izbitoare, atat la fizic, cat si din punct de vedere comportamental, i-a lasat pe toti fara grai. Intre timp, au trecut doi ani de cand designerul sustine ca a facut testul de paternitate, dar nu a vrut niciodata sa dezvaluie care a fost rezultatul acestuia. De altfel, din vara anului trecut, cei doi nici nu s-au mai afisat impreuna, iar relatia s-a racit considerabil, scrieCancan.

Bianca si Victor se cupleaza iar unde s-au cunoscut? Dansul pare sa-i uneasca pe Bianca Dragusanu si Victor Slav. Cei doi s-au cuplat in pasi de dans pentru o emisiune care s-a filmat de Revelion la Pro TV si tot aici se pare ca se vor impaca, intr-un show special de Paste. Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu (34 de ani) si Victor Slav (33 de ani) a inceput in decembrie, 2012, cand cei doi s-au intalnit pentru a repeta un dans ce avea sa fie difuzat in emisiunea speciala de Revelion. Baiatul de la Meteo avea experienta, dupa ce in 2008 a castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", alaturi de partenera sa de atunci, Carmen Stepan. Asa ca lui Victor nu i-a fost greu sa accepte provocarea de a dansa pentru noaptea de Revelion cu Bianca Dragusanu, devoratoarea de barbati celebri. Surpriza a fost ca cei doi s-au cuplat, telenovela a continuat si dupa o perioada s-au casatorit, in vara anului trecut, facand din acest eveniment o afacere profitabila, anuntaClick