Fratii Becali vor manca miel la punga! Giovani si Victor Becali si ceilalti oameni de fotbal condamnati la inchisoare cu executare in "Dosarul transferurilor" isi vor petrece sarbatorile pascale in celule inghesuite, printre colegii de suferinta. Chiar daca vor avea parte de un meniu pregatit in bucataria puscariei, ei nu se vor putea simti ca acasa. Pentru fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Jean Padureanu si Gigi Netoiu, chefurile monstruoase, cu bunatati de tot felul pe mese si cu dansuri saltarete, sunt acum doar o amintire. "Greii" din fotbal aruncati dupa gratii de judecatori vor intampina Pastele la capela inchisorii, dupa care in ziua sfanta vor avea parte de un meniu de sarbatoare. Daca la Rahova, acolo unde isi numara zilele pana la libertate Copos, Stoica si Popescu, sefii lacasului de reeducare s-au dat peste cap si au bagat la masa produse traditionale de Paste, la Slobozia, "casa" fratilor Ioan si Victor Becali si a lui Cristi Borcea, mielul a fost taiat de pe lista, fiind inlocuit cu celebrul porc, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica lui Bill Clinton, insarcinata! Chelsea va deveni mama pentru prima oara. Chelsea Clinton, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, a anuntat pe Facebook ca este gravida, adaugand ca doreste sa fie o mama la fel de buna cum a fost mama ei, Hillary Clinton, potrivit BBC. Chelsea, in varsta de 34 de ani, va deveni pentru prima oara mama, in toamna. Tatal copilului este Marc Mezvinsky, sotul sau. "Eu si Marc suntem foarte emotionati dupa ce am aflat ca vom aduce pe lume primul nostru copil. Nu conteaza daca o sa fie fata sau baiat, simt ca ea sau el va trai intr-o lume cu atat de multe femei puternice care pot conduce. Sper sa fiu o mama la fel de buna ca si mama mea", a scris Chelsea pe internet, informeaza Click.

Fara lenjerie intima, pe covorul rosu! Imaginea care a facut inconjorul lumii! Rochiile transparente cu decupaje cat mai interesante in zonele intime fac deliciul publicului, in ultima vreme, aproape la orice eveniment important. Pentru a fi sigura ca va atrage toate privirile la lansarea filmului "A Haunted House 2", actrita Maitland Ward a apelat cu incredere la o rochie neagra, transparenta, cu materialul care acopera zonele intime cusut in forma unei cruci cu paiete pe margini. Actrita a incins imaginatia barbatilor care cu siguranta au privit-o din toate unghiurile, poate-poate s-o vedea ceva prin plasa ingenioasei rochii. Intr-o astfel de tinuta, Maitland Ward a fost cu siguranta atractia evenimentului de la Los Angeles, scrie Cancan.

O legenda a muzicii, a incetat din viata dupa un accident de masina. Jose Feliciano, un artist celebru in America de Sud a incetat din viata dupa ce automobilul sau a izbit un stalp de electricitate. Legendarul cantaret de salsa si bolero s-a nascut in Puerto Rico in 1936. Este autorul celebrei melodii "Feliz Navidad", lansata in 1970, piesa care a devenit un mega-hit si este si astazi preluata in perioada Craciunului de diversi artisti, noteaza Click.

Jason Statham, la un pas de inec pe platourile de filmare. Starul hollywoodian Sylvester Stallone a dezvaluit ca actorul britanic Jason Statham a trecut prin momente grele la filmarile pentru pelicula "The Expendables 3". Starul Jason Statham a fost la un pas sa se inece in timpul filmarilor de la cel de-al treilea lungmetraj al seriei "The Exependables" ("Eroi de sacrificiu"). Informatia a fost facuta publica de celebrul actor Sylvester Stallone, care joaca in filmul mai sus-mentionat, informeaza Libertatea.