Fiica unei celebre prezentatoare TV, in pragul sinuciderii din cauza iubitului sau! Marina Almasan nu trece prin cea mai buna perioada a vietii ei. Are probleme si cu iubitul sau, afaceristul timisorean Georgica Cornu, cercetat pentu evaziune fiscala, si cu fiica ei din prima casnicie, Marina. De la o vreme, cele doua nu se mai inteleg deloc, relatia lor fiind una foarte tensionata. Surse din preajma vedetei ne-au povestit ca lucrurile au scapat de sub control la inceputul acestui an. Marina, care are 24 de ani si studiaza cinematografia in Canada, la Montreal, a vrut sa se lase de scoala si sa se intoarca definitiv in tara. Fata i-a adus la cunostinta intentiile ei la sfarsitul anului trecut, cand a venit in Romania sa-si petreaca aici sarbatorile de iarna. Pentru ca nu a reusit sa-si convinga fiica sa renunte la acest act necugetat, vedeta tv a fost nevoita sa o insoteasca in Canada. Astfel, a vrut sa se asigure ca Marina se intoarce la scoala. Ca sa nu dea nimic de banuit, varianta oficiala a fost aceea ca merge in vacanta. Chiar daca atunci a reusit sa-si potoleasca fiica, linistea in familia vedetei s-a asternut doar timp de cateva luni. De curand, tanara Marina a trait o dezamagire in amor, care i-a tulburat din nou comportamentul. Iubitul a parasit-o, iar acest insucces pe plan sentimental a afectat-o foarte mult, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

I-a innebunit pe arabi cu formele ei! O bruneta focoasa a facut ravagii pe plajele din Dubai. Madalina Pamfile i-a innbunit pe arabi cu formele sale voluptoase, pe care si le-a expus pe plajele din Dubai, in costume de baie minuscule. Madalina Pamfile si-a petrecut vacanta de paste in insoritul Dubai, unde a atras privirile tuturor barbatilor cu trupul ei perfect. Frumoasa bruneta a postat pe o reta de socializare mai multe fotografii de pe plaja din Dubai. Imaginile au incins imaginatia internautilor, dar si a arabilor care nu au putut ramane indiferenti la frumusetea fostei "eleve" a lui Mazare, anuntaClick.

Catalin Botezatu marturiseste: "Am fost cel mai tare-n ou". Catalin Botezatu nu a stat anul acesta in tara de Paste, dar asta nu inseamna ca nu a sarbatorit Invierea Domnului conform traditiei. Aflat pe pamant american, in Las Vegas, creatorul de moda a gasit metode pentru ca sarbatoarea pascala sa nu treaca fara a fi marcata asa cum se cuvine. Astfel, Botezatu a "pictat" niste oua pe care, apoi, le-a ciocnit cu prietenii care il insoteau. Si cum spiritul competitiei se simte foarte bine si la ciocnitul oualor de Paste, Catalin s-a declarat castigator, pentru ca oul lui le-a spart pe toate celelalte. "Pentru ca traditia e traditie, chiar si in Las Vegas trebuie sarbatorit Pastele. Asadar, am improvizat si am ciocnit cu prietenii . P.S. Am fost cel mai tare in ou", a marturisit Catalin Botezatu, informeazaLibertatea.

Scarlett Johansson, goala pusca in cel mai nou film! Cat de provocatoare a fost actrita. Scarlett Johansson si-a uimit toti admiratorii in momentul in care acestia au vazut trailerul filmului "Under the skin" , productie in care actrita a filmat goala pusca. Mare le-a fost mirarea admiratorilor cand au vazut trailerul filmului "Under the skin", unde Scarlett apare goala pusca. Productia urmeaza sa apara in cursul acesui an in cinematografe. Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan, scrieCancan.

Ea e "sotia" romanca a lui Seagal! Face ce face si tot la romance trage! Steven Seagal a devenit un obisnuit al plaiurilor mioritice, datorita costurilor scazute ale productiilor la care lucreaza. Pentru cea mai recenta pelicula, el si-a tras o frumusete de "nevasta", pe Sabina Branduse, cunoscuta din seriale si telenovele. Celebrul actor de filme de actiune a terminat recent filmarile la pelicula "Absolution", care au avut loc in tara noastra in ultima luna. Click! a aflat, in exclusivitate, ca Steven Seagal (62 de ani) a filmat alaturi de Sabina Branduse (26 de ani), o tanara pe care o stiti din "Iubire ca in filme" (Acasa TV) si "O saptamana nebuna" (PRO TV). Sabina nu a avut un rol secundar, ci unul la care ar ravni orice actrita debutanta: ea a interpretat-o in film pe sotia personajului jucat de Steven Seagal, anuntaClick.

A rupt gura targului! Victor Slav are pasca personalizata. Vedetele nu se dau in laturi de la a surpinde nici de Sarbatori. Unul dintre cei care si-a lasat fanii muti de uimire a fost prezentatorul de la Meteo, Victor Slav. Acesta a petrecut Pastele in familie, alaturi de cei dragi care i-au pregait mai multe surprize si l-au rasfatat ca pe un copil. Pe langa un micut iepuras in carne si oase pe care i l-au oferit si de care s-a bucurat foarte mult, Victor a avut parte si de o surpriza culinara: o pasca pe care, in loc de traditionala cruce, erau inimioare si initialele lui. Nu se stie daca supriza a fost tocmai inspirata, avand in vedere ca in preparea pastii trebuie respectate anumite aspecte, inclusiv crucea din coca pusa deasupra, dar a fost cu siguranta de mare efect, informeazaLibertatea.