Casetele porno de la Hollywood sunt nimic pe langa asta! Ce filmulete cu Simona Sensual i-a trimis Maharu lui Leo de la Strehaia. Putina lume isi mai aduce aminte de relatia pe care Simona Sensual a avut-o cu Leo de la Strehaia. In urma cu cativa ani, blonda mergea la bratul "Printului tiganilor", care a si propulsat-o in cariera artistica, "rezolvandu-i" un duet cu Adi Minune. Din pacate, Simona Sensual nu a rezistat prea mult langa Leo de la Strehaia. Sau, mai bine zis, barbatul a parasit-o pe blonda dupa ce fostul ei iubit, Nicu Maharu, i-a trimis mai multe filmulete in care protagoniti erau el si... Sensuala. Sa o luam cu inceputul. Despre Simona Sensual s-a stiut intodeauna ca este iubita lui Nicu Maharu. In ciuda faptului ca se certau frecvent si ca se impacau la fel de des, nimeni nu ii purea asocia cu alte persoane. Totusi, tanara a avut o relatie si cu Leo de la Strehaia. Se pare ca aceasta idila a fost mai mult o razbunare impotriva lui Maharu. Mai exact, Simona a incercat sa-l faca gelos cuplandu-se cu Leo. Din pacate pentru ea, Sensual nu doar ca nu a reusit sa-l faca gelos, dar a cazut si prost in aceasta ecuatie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Una dintre locuintele lui Viorel Lis, salon de masaj erotic! Casa a fost perchezitionata de politie. Mai multe saloane de masaj erotic au fost perchezitionate marti de politisti. Printre ele si unul care isi are sediul intr-una dintre casele detinute de Viorel Lis. Casa era inchiriata unei familii, care ar fi desfasurat aici activitati de proxenetism pana acum cateva saptamani, cand s-a mutat la alta adresa. Marti, politistii au facut doar verifica in locuinta de pe strada Tunari. Contactat telefonic, Viorel Lis a confirmat pentru stirileprotv.ro ca acest imobil a fost inchiriat si ca a avut probleme cu acesti chirias, care nu i-ar fi platit ultimele chirii, anuntaClick.

Oana Zavoranu si-a pus a 7-a oara silicoane! Prietenii stiu de ce. Cum arata in urma cu 10 ani. A vrut sani mai rotunzi, personalizati si cu o forma mai naturala. Iar atunci cand isi propune ceva, nimeni si nimic nu o opreste pe Oana Zavoranu (40 de ani) sa-si puna planurile in aplicare. Nici macar sfaturile mamei sale, care s-a opus acestei noi interventii chirurgicale, nu au impiedicat-o pe sexoasa bruneta sa calce din nou pragul unui chirurg estetician, in cursul zilei de ieri. cum 10 ani, complexata ca are bustul prea mic, Oana a pasit pentru prima data in cabinetul unui estetician. De-a lungul anilor, vedeta si-a pus implanturi ba ca ale Pamelei Anderson, ba ca ale lui Naomi Campbell, insa se pare ca nu a fost multumita, de vreme ce ieri si-a pus a 7-a pereche de silicoane! Chirurgul Kasem Abu Bakr este cel care i-a ascultat doleantele brunetei si a acceptat sa-i schimbe ultima pereche de implanturi cu care aceasta se pricopsise in urma cu trei ani, informeazaLibertatea.

A facut primul pas spre impacarea cu Andreea Balan! Keo i-a dat papucii rivalei care i-a facut zile fripte solistei. S-au despartit de aproape o luna, insa Keo nu isi pierde speranta ca va reusi sa o recucereasca pe femeia cu care s-a iubit timp de opt ani, Andreea Balan. Artistul a facut si primul pas, inlaturand-o pe cea despre care s-a zis ca ar fi noua lui iubita. Opt ani de relatie, presarati cu certuri si impacari, dar si presupuse infidelitati ale fiecaruia. Asa am putea descrie pe scurt povestea de dragoste din Keo si Andreea Balan. In urma cu o luna, cei doi au socat pe toata lumea, atunci cand au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, motivul fiind faptul ca solistul nu vrea sa se insoare si sa devina tata, scrieCancan.

Ce riduri adanci are Adelina Pestritu! Nici machiajul nu poate sa le mai acopere. Adelina Pestritu este considerata una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv, dar nici ea nu este perfecta. Vedeta Kanal D a postat o fotografie pe contul personal de Facebook, iar fanii s-au grabit sa remarce cat de frumoasa e, dar si ca are un pic cam multe riduri. Intr-o rochie alba cu un decolteu impresionant care i-a pus in valoare bustul generos, Adelina zambeste larg, insa nici machiajul nu poate ascunde ridurile adanci de sub ochi, anuntaClick.