A aparut a treia persoana care revendica "testamentul" lasat de Sergiu Nicolaescu! Cu cine se razboiesc vaduva si sora acestuia. La moartea sa, Sergiu Nicolaescu a lasat in urma lui un mare vis, acela de a face un film despre viata Mariei Tanase. Bunul sau prieten, Ioan Carmazan, a avut de dus o lupta grea cu sotia si sora maestrului pentru a-i implini acestuia dorinta. Sergiu Nicolaescu a fost de departe cel mai important regizor roman al generatiei lui, realizand numeroase filme de referinta de-a lungul carierei sale. Chiar daca ajunsese la o varsta inaintata, acesta nu se temea sa inceapa un nou proiect pentru ca era ferm convins ca, daca nu va mai reusi sa le termine, le va prelua cel mai bun prieten al sau, regizorul Ioan Carmazan. Asa s-a intamplat si in cazul filmului despre viata Mariei Tanase. Desi si-a dorit ani buni sa il vada pe marile ecrane, Sergiu Nicolaescu nu a mai apucat sa isi implineasca dorinta. A scris intreg scenariul si i-a lasat cu limba de moarte prietenului sau sa il puna in aplicare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Roxana Nemes, la un pas sa fie prinsa facand sex pe plaja!Roxana Nemes si Radu Groza isi condimenteaza viata sexuala de cate ori au ocazia. Cantareata a dezvaluit la emisiunea Click ca nu se lasa pana nu duce la capat o partida amoroasa pe plaja. "Suna interesant. Am incercat, dar erau jandarmi. Nu ma las pana nu fac treaba asta", a spus Roxana Nemes. Pentru ca nu i-a iesit sa faca sex pe nisip, asa cum isi dorea, Roxana si iubitul ei, impresarul Radu Groza, si-au strans lucrurile si au terminat ceea ce incepusera pe plaja, intr-o camera de hotel, anuntaClick.

Daniela Crudu nu-l mai vrea pe Nila, viseaza la manelisti cu vila.Daniela Crudu (25 de ani) s-a cam saturat ca Mihai Costea, zis si Nila, sa se tot joace de-a nunta, ca la alba-neagra. Prin urmare, ea nu pierde timpul si, in paralel, cocheteaza cu manelistii plini de ghiuluri, masini si vile, care vin la Antena 1, unde ea e asistenta TV. Cruduta e suparata foc pentru ca si-a cumparat rochie de mireasa in avans, fara sa-si imagineze ca nunta, programata pentru aceasta vara, cu sute de invitati, va fi amanata. Nila i-a explicat iubitei ca peste cateva luni ii va expira contractul la Steaua si deja a fost trecut pe linie moarta de antrenorul Laurentiu Reghecampf, astfel ca nu vor dispune de bani pentru a organiza fastuosul eveniment, care se dorea a fi nunta anului, informeazaLibertatea.

Jihad la Clejani! Fiica secreta a lui Ionita, dusmanul de moarte al Margheritei! De ce nu se suporta fiicele lautarului. A starnit un adevarat scandal dupa ce a declarat public ca este fiica secreta a lui Ionita de la Clejani. Pe atunci, Ramona marturisea ca este fructul unei povesti frumoase de dragoste, pe care mama ei a trait-o cu lautarul inainte ca acesta sa se insoare cu Viorica. In 2011, tanara povestea cu lacrimi de crocodil ca tot ceea ce isi doreste este sa vada tatal si sa isi cunoasca fratii vitregi. Dupa multe rugaminti publice, Ramona a reusit sa se vada cu tatal sau, care ii promitea atunci cand va avea grija de ea. Au trecut trei ani de la marea intalnire, iar fiica secreta a lui Ionita a dispartut brusc din peisajul public. ReporterulCancana regasit-o pe Ramona intr-o piata din zona Militari, acolo unde vindea urzici. Ingrijita, cu unghiile facute si parul coafat, tanara sustine ca parintele sau nu s-a tinut de promisiune, parasind-o din nou: "Nu am mai vorbit cu tata de la Revelion. Nu m-a ajutat cu nimic, nu a stiut sa fie un sprijin pentru mine. M-a lasat in voia soartei din nou. Dar eu sunt puternica si nu ma dau batuta cu una, cu doua. Trebuie sa lupt pentru copiii mei.

Iulia Vantur, la "Dansez pentru tine" in India? Salman Khan, cu o noua iubita. La 33 de ani, Iulia Vantur pare sa-si fi implinit visul: a ajuns actrita la Bollywood, dar drumul sau e abia la inceput. Dupa ce emisiunea "Dansez pentru tine" a fost scoasa din schema de la PRO TV, frumoasa prezentatoare s-a gandit serios sa-si incerce norocul in varianta indiana a emisiunii. De aceasta data, in rol de concurenta, cel putin asa sustine presa din India. Potrivit jurnalistilor, miscarile incredibil de sexy ale romancei, din pelicula bollywoodiana "O Teri", i-au convins pe producatorii show-ului "Jhalak Dikhlaa Jaa" (varianta indiana a emisiunii "Dansez pentru tine", n.r.) sa o coopteze pe Iulia in noul sezon. Fosta stirista a inceput deja negocierile pentru a face parte din echipa, potrivit unor surse din apropierea lui Salman Khan. Dar daca pe plan profesional ii merge foarte bine, se pare ca frumoasa Iulia nu are noroc si-n dragoste. Salu, fostul ei iubit, a inlocuit-o deja cu actrita indiana Sangeeta Bijlani (53 de ani), anuntaClick.