Paula si Ovi stau la hotel de lux in Danemarca. Paula Seling si Ovi au ajuns marti seara la Copenhaga si se pregatesc pentru semifinala din 8 mai. Pana atunci, insa, se lafaie in lux. Click! a aflat in ce hotel pun capul pe perna cei doi. Paula Seling (35 de ani) si Ovi (39 de ani), alaturi de intreaga delegatie a Romaniei la Eurovision 2014, s-au cazat la Hotelul Imperial din Copenhaga, situat la 200 de metri de gara centrala si la 5 minute de mers pe jos de piata principala a orasului. Hotelul de 4 stele in care de marti seara stau romanii nostri ofera tot confortul de care cei doi au nevoie, pe parcursul sederii lor in Danemarca: restaurant de lux, servicii SPA, sali de conferinta, sala de fitness, terase, piscina.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

La 43 de ani, Marinela Nitu s-a pricopsit cu o forma grava de varicela. Solista Marinela Nitu (43 de ani), sotia lui Miron Cozma (59 de ani), a intrat in carantina. Cantareata s-a pricopsit abia acum cu o afectiune a copilariei, varicela. Mai bine de 21 de zile va trebui Marinela Nitu sa nu mai iasa din casa ori sa intre in contact cu oamenii. Motivul? S-a molipsit cu varicela de la studioul de inregistrari (sau varsat de vant, cum i se mai spune in popor acestei boli, care, de regula, se face in primii ani de viata). Cum medicii i-au interzis sa iasa din casa pana nu ii cade ultima coaja de la bubitele de varicela, Marinela s-a refugiat la Brasov, la sora ei, noteaza Libertatea.

Scandal la Casa Regala! Pippa Middleton, acuza ca a folosit un "fund fals" la nunta surorii sale! Cum arata in realitate. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, este in centrul unui adevarat scandal in aceste zile, dupa ce a fost acuzata ca a purtat, la nunta surorii sale, un fund fals. Zvonul a fost lansat de catre Stephan Bern, expert in tinutele regale. Acesta a declarat, potrivit Daily Mail, ca sora ducesei de Cambridge a purtat un posterior fals la nunta lui Kate cu Printul William. "Sigur ca a avut un fund fals. Daca il indepartezi ramane doar un fund normal. A fost o iluzie optica. Stia ca o vor urmari milioane de oamnei in acel moment. A fost momentul sa arate tot", a declarat acesta in publicatia citata, fara sa ofere alte detalii cu privire la obiectul pe care l-ar fi folosit Pippa pentru a avea un fund perfect, scrie Cancan.

Eva Longoria vinde carne stricata in restaurantul ei. Eva Longoria nu are noroc in afaceri! Miercuri, actrita de 39 de ani din "Neveste disperate" s-a trezit cu restaurantul din Las Vegas inchis dupa ce inspectorii sanitari au descoperit ca vindea carne stricata clientilor. O vizita neasteptata a inspectorilor sanitari la restaurantul "SHe by Morton" din Las Vegas, Nevada, detinut de Eva Longoria, i-a luat ca din oala pe angajati. Desi un meniu pentru doua persoane costa aici de la 300 de dolari in sus (960 de lei), carnea era tinuta in conditii improprii in frigidere (n.r. temperaturi cuprinse intre 0 si +4 grade Celsius). Si asta din cauza ca termometrele instalatiilor de racire nu functionau corespunzator, informeaza Click.

Gica Popescu se relaxeaza dupa gratii citind carti despre infractori si oameni ai legii. Condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare in "Dosarul transferurilor", Gica Popescu (46 de ani) isi ispaseste pedeapsa in Penitenciarul Rahova. Fostul mare fotbalist le-a cerut prietenilor de dincolo de gratii sa-l aprovizioneze, printre altele, cu literatura antrenanta. Pentru ca timpul se scurge mai greu in inchisoare si pentru ca riscul de a te plictisi este mai mare, Gica Popescu si-a luat masuri de precautie. Una dintre ele: la inceputul saptamanii i-a cerut lui Bogdan Stelea, colegul din "Generatia de aur", sa-i aduca si romane politiste, nu doar ziare, scrie Libertatea.