Un fost "iepuras" sexy s-a ingrasat considerabil in ultimul an. Roxana Dobre a devenit cunoscuta dupa ce a pozat in celebra revista pentru barbati, insa, notorietatea a venit in momentul in care sotia fostului iubit a manjit-o cu fecale intr-un centru comercial. Ultimul an s-a dovedit unul nu prea norocos pentru ea! Mai exact de un an de zile, de cand a inceput sa prinda proportii. Silueta ei de model s-a transformat in una voluptoasa, care nu este pe placul designerilor. Acum, vedeta este mult mai plinuta, insa, acest lucru nu pare sa o deranjeze prea tare pe bruneta, scrieCancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Gabi Lunca: "Nu o iert pe Lori, legea va face dreptate!".Gabi Lunca nu vrea sub nici o forma sa o ierte pe Loredana Groza ca a inregistrat, in 2001, piesa "Cip-cirip", pe albumul "Agurida" si ca multi ani a cantat-o in concerte, fara acordul ei, asa ca isi cauta dreptatea in instanta. Luna trecuta a avut loc primul termen, dar magistratii trebuie sa analizeze bine cazul, pentru a da un verdict. Avocatii ambelor parti au incercat in zadar sa le impace, Gabi Lunca fiind de neclintit: "Nu mi-a cerut voie sa-mi cante piesa, ca, daca ma ruga, poate o lasam. E munca mea, e creatia mea, am compus- o acum aproape 40 de ani si am inregistrat-o la ORDA in 2009. Mergem mai departe cu procesul, nu o iert, legea va face dreptate!", a declarat artista pentruLibertatea.

O mare vedeta din "Urzeala Tronurilor", la bere in Centrul Vechi. Jason Momoa, actorul care l-a interpretat pe Khal Drogo in serialul de succes "Urzeala Tronurilor" se afla in Bucuresti pentru a participa la East European Comic Con. Faimosul actor nu s-a sfiit sa guste din placerile Centrului Vechi al Capitalei asa ca ieri noapte s-a distrat de minune intr-unul dintre cele mai faimoase localuri de acolo. A baut bere si s-a fotografiat cu oamenii care l-au recunoscut datorita rolului interpretat in filmul de la HBO, urmand sa se vada cu fanii la festivalul mai sus mentionat, scrieClick.

Cum pozau divele de altadata, fara Photoshop: neepilate si cu sunculitele la vedere. Pe vremuri, cand nu erau la moda siluetele scheletice, vedetele nu se sfiau sa isi arate colaceii in pictoriale. Frumuseti emblematice ca Sophia Lauren sau Marilyn Monroe au pozat sexy in costum de baie, chiar daca aveau forme pe care unii le-ar putea numi "generoase". Probabil, in zilele noastre editorii foto le-ar fi scos "defectele" cu ajutorul Photoshopului. Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase femei ale vremurilor sale, a pozat chiar si neepilata la subrat si nu pare deloc jenata de lucrul asta, potrivitperfecte.ro.

Asa l-a cucerit pe Keo! Misty, goala pe internet.Alexandra Pavel este marul discordiei intre Keo si Andreea Balan. Cei doi s-au despartit dupa ce Andreea a decoperit ca iubitul ei, cu care era impreuna de mai bine de opt ani avea o relatie de aproape un an cu Misty. Se pare ca mai tanara cantareata l-a cucerit pe Keo cu formele sale apetisante. Misty a postat mai multe imagini cu ea goala pe retelele de socializare, poate tocmai pentru a-l atata pe compositor care, pe vremea aceea, inca mai forma un cuplu cu Andreea Balan, scrieLibertatea.

Irina Shayk, topless intr-un pictorial incendiar. Irina Shayk a renuntat la haine pentru un pictoria de senzatie pentru Sports Illustrated. Frumoasa rusoaica a renuntat la sutien si a incercat sa isi acopere sanii cu mana. Nu a scapat insa de fotografi care au reusit sa o prinda in offside. Este cea mai sexy ipostaza in care a fost pozata vreodata Irina Shayk. Iubita lui Ronaldo nu obisnuieste sa pozeze topless, iar milioane de oameni s-au uitat deja la aceste fotografii senzationale, scrieCancan.