Cine e Conchita Wurst si cum arata in viata de zi cu zi. Pentru necunoscatori, castigatorul concursului Eurovision 2014 este o prezenta cel putin excentrica, daca nu socanta. Fanii competitiei, insa, sunt obisnuiti cu aparitiile inedite. Daca pe scena Conchita Wurst este femeia cu barba, in viata de zi cu zi este o persoana cat se poate de obisnuita, scrie Adevarul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Esca, primele declaratii despre concedierile cu bodyguarzi de la Pro TV. Prezentatoarea stirilor de seara de la Pro TV a facut, ieri, primele declaratii despre concedierile facute vineri in cadrul departamentului de comunicare ale televiziunii. Vedeta Pro TV, Andreea Esca, a participat ieri la un congres de cardiologie la Sibiu, unde le-a vorbit medicilor despre cat de important este sa comunice cu mass-media, potrivit Libertatea.

El este mostenitorul imperiului care-i apartine lui Gigi Becali! N-ai sa crezi cum se imbraca "creierul" echipei Steaua! Se spune ca haina il face pe om, dar sunt si bogatasi care nu pun pret pe vestimentatie. E si cazul lui Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, care se imbraca atat de modest, incat n-ai zice ca are in conturi milioane de euro, scrie Cancan.

"Michael Schumacher a castigat lupta cu moartea!". Uite cine a facut anuntul. O revista din Germania vine cu o veste excelenta despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Editia tiparita a saptamanalului Focus anunta ca "Michael Schumacher a castigat lupta cu moartea!". Publicatia germana preciezeaza insa ca fostul pilot de Formula 1, care se afla de 132 de zile in coma indusa va avea o perioada lunga de recuperare si readaptare la viata normala, anunta Libertatea.

Copiii o adorau, acum sunt scarbiti! Fetita aceasta frumoasa a devenit o cantareata fara rusine. In urma cu cativa ani, copiii din toata lumea se indragosteau de ea in rolul "Hannah Montana". Acum, nu mai recunosc nimic din ceea ce era Miley Cyrus odata. Duminica, Miley (21 de ani) a dat impresia ca si-a venit putin in fire. A postat pe Facebook o imaginea cu ea si cu mama ei, Tish Cyrus, facuta cu mult timp in urma la Ziua Mamei. Continuarea in Click.