​Bianca Dragusanu isi arata fundul in cele mai incendiare poze de anul asta: toti barbatii din Miami au intors capul dupa ea! Bianca Dragusanu se relaxeaza in Miami, acolo unde a plecat fara sa anunte pe nimeni. Roscata a reusit sa bage in boala toti barbatii care au vazut-o la plaja. Orele petrecute in sala de fitness si-au spus cuvantul, la fel si regimul alimentar extrem de strict care acum pe Bianca Dragusanu sa arate perfect in costum de baie. Bianca si-a luat doar bilet dus pentru Miami si a fost cazata de cantareata JJ, una dintre cele mai bune prietene ale ei. Cum nu are niciun fel de program, Bianca se relaxeaza pe plaja si isi face o multime de poze. Pentru ultima sedinta foto a optat pentru un costum cu animal print si si-a aratat fundul dupa care foarte multi barbati au intors capul, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Radu Mazăre, din nou actor, în rolul lui Cezar. Deşi s-a speculat că, din cauza problemelor pe care le are cu Poliţia, Radu Mazăre nu va mai apărea, şi anul acesta, în videoclipul de promovare a staţiunii Mamaia, se pare că edilul nu poate sta deoparte. Primarul Constanţei va fi personajul principal din clip şi a început, de luni, filmările la malul mării. Radu Mazăre a ţinut neapărat să apară şi anul acesta în clipul de promovare a staţiunii lui de suflet. Mai mult, luni, în prima zi de filmări, edilul a intrat în rolul regizorului şi le-a dat indicaţii celor din echipa de filmare. Echipat corespunzător, Mazăre a fost filmat în timp ce făcea kiteboarding, una dintre marile lui pasiuni. Ieri a venit rândul Deliei (32 de ani) şi al lui Speak (27 de ani) să fie actori în videoclip, anuntaClick.

S-a saturat! Mihai Traistariu cere 2 miliarde de lei pentru glumele cu el. Glumele cu Mihai Traistariu sunt la fel de celebre ca acelea cu Fuego. Insa, daca acesta din urma pare sa fie un bun incasator si nu se supara, Traistariu a decis sa nu mai lase pe nimeni sa faca glume pe seama lui. Asa ca solistul a actionat in judecata cel mai cunoscut site de satira din Romania, caruia s-a decis sa ii ceara daune morale in valoare de nu mai putin de doua miliarde de lei vechi. "Este a cincea oara cand fac glume proaste si ii dau in judecata. Azi dimineata i-am actionat in judecata", a declarat Mihai Traistariu pentru Paginademedia.ro. Mihai Traistariu a reactionat, in prima instanta, printr-un comentariu la un articol de pe respectivul site cu titlul: "Femeia fara barba, Mihai Traistariu, despre finala Eurovision: Sunt scarbita.", informeazaLibertatea.

Delia Matache, mai fierbinte ca niciodata! Uite cat de sexy este in bikini, pe plaja in Mamaia! Aproape a venit vara iar vedetele au renuntat la haine si si-au mutat resedinta la mare. Delia Matache nu a ratat niciun moment si a iesit la plaja in Mamaia. Si-a facut imediat cateva poze si le-a urcat pe contul ei de Instagram. Delia i-a innebunit pe fani cu cateva imagini de senzatie. Imbracata intr-un costum de baie portocaliu, cantareata a reusit sa aprinda imaginatia multor barbati. Foarte fericita de soarele care stralucea pe cer, blondina si-a aratat corpul perfect, dar si o poza cu marea de care i-a fost atata dor, scrieCancan.

Andreea Tonciu se marita la anul, chiar de ziua ei! Nicolae Mitea: "Amandoi ne dorim sa ne casatorim". La anul, pe vremea asta, vedeta isi doreste sa fie deja maritata. Ieri, Andreea Tonciu a implinit 28 de ani (12 mai, n.r.), iar in toiul chefului a dezvaluit planul ei cu Nicolae Mitea, de a se casatori anul viitor. In relatia lor de aproape 7 ani ca in telenovele, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au certat si s-au impacat de atatea ori, dar pentru ca se iubesc, tot impreuna au ramas, iar acum, intr-un final, au decis sa se lege unul de celalalt. "Anul acesta nu ma voi marita, dar anul viitor sigur. Vrem sa ne deschidem o afacere si sa ne asezam la casa noastra. Dupa nunta o sa mergem in luna de miere, in Maldive si acolo vreau sa raman insarcinata", a martrisit Andreea Tonciu, pentru Stirile Kanal D. "Amandoi ne dorim sa ne casatorim", a adaugat Nicky Mitea, anuntaClick.