Prima aparitie in public a Oanei Zavoranu dupa ce si-a pus silicoane! Cat de sexy e bruneta acum. Oana Zavoranu i-a lasat pe toti cu gura cascata in momentul in care a decis ca are nevoie de inca o interventie chirurgicala la nivelul sanilor. Si nu, nu este a doua sau a treia operatie de acest gen la care a recurs vedeta, ci a saptea! Cantareata isi doreste o transformare radicala, motiv pentru care vedeta a ales sa isi indeparteze o alunita de pe obraz, aflata undeva sub ureche. Mai mult decat atat, ea si-a marit si sanii de care are foarte mare grija: poarta doar bustiere, asa cum a fost sfatuita de medic si se abtine de la placerile fizice timp de o luna, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Costi Ionita a schimbat doua femei intr-o luna. Trag femeile la el ca ursul la miere! Costi Ionita (36 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click!, la interval de o luna, cu doua bombe-sexy. La inceputul lui aprilie, solistul se plimba de mana cu o bruneta cu fund bombat, iar marti seara si-a scos in oras noua cucerire, o blonda gen Barbie. Cei doi au fost la Ateneul Roman, la concertul lui Grigore Lese, tanara reusind sa atraga toate privirile cu trupul de sirena si rochia ei mulata, anuntaClick.

Andra, cu burtica, la un concert! Fanii sunt convinsi ca e gravida. Andra a sustinut un concert in Garajul Europa FM si i-a pus pe ganduri pe admiratori cu felul in care si-a facut aparitia pe scena. Cantareata a purtat o pereche de colanti de culoare neagra si o bluza, tot neagra, cu doua volane, dand impresia ca are o burtica destul... mare. Poate tinuta nu a avantajat-o, insa impresia generala pe care a facut-o a fost ca ar fi... gravida. Cel putin asta cred cei mai multi dintre fanii care au vazut imaginile si care au si comentat la ele. "Esti graviduta?", "Insarcinata??? Sau mi se pare?!", "Andra, astepti barza?", "Eu cred ca este! Si are cateva luni bune...", "Si eu cand am vazut poza tot asta m-am intrebat :))", "Pare insarcinata", "Banuiesc ca ai fii insarcinata... Gresesc?", "Minunata si insarcinata", sunt doar cateva dintre reactiile admiratorilor de pe Facebook, informeazaLibertatea.

Nicola si-a aratat adevarata fata! Fanii au incremenit cand au vazut-o fara machiaj. Dupa o lunga perioada in care a stat departe de lumina reflectoarelor, se pare ca Nicola se pregateste de o revenire. Vedeta se afla in plin proces de schimbare al look-ului, prima oprire fiind la salonul de coafura. Mai are, insa, inca mult de lucrat. Ca orice vedeta, si Nicola isi tine fanii la curent cu tot ceea ce face. Asa ca astazi, atunci cand a decis sa treaca pragul salonului de coafura pentru o schimbare de imagine, artista a impartasit acest lucru cu prietenii ei virtuali. Aceasta s-a fotografiat in fata oglinzii, chiar inainte sa se lase pe mainile stilistului. Imaginea nu este, insa, una care sa ii faca cinste. Nemachiata, Nicola poate fi cu greu recunoscuta. Se pare ca timpul nu a fost prea bland cu vedeta, care afiseaza acum un chip brazdat de riduri si niste cearcane foarte pronuntate, scrieCancan.

Alex Velea, petrecere privata cu Antonia de ziua lui. Marti, 13 mai, a fost zi cu noroc pentru Alex Velea. Nici vorba despre cele trei ceasuri rele. Solistul a implinit 30 de ani si a dat o petrecere de pomina. A inchiriat un restaurant de fite, iar printre cei 80 de invitati s-a aflat si iubita lui, Antonia. Ca sa o pazeasca de privirile curiosilor, solistul a cerut ca la restaurant sa se traga draperiile. Dupa ce duminica trecuta Connect-R si-a botezat fetita la centrul de evenimente "Aristocrat" din Pipera, iata ca la cateva zile distanta a avut loc o noua petrecere cu staif, in acelasi loc ravnit de vedete. De data aceasta a fost vorba despre sarbatorirea lui Alex Velea, care a implinit 30 de ani si a chefuit pana in zori de zi cu cei mai buni prieteni. Solistul este pe val in muzica, are o cariera de succes in televiziune, bani sa-i intoarca cu lopata, astfel ca-si poate permite sa petreaca precum un rege, atunci cand schimba prefixul, anuntaClick.