Mark Zuckerberg dat in judecata de un antreprenor imobiliar de origine romana. La aniversarea varstei de 30 de ani, fondatorul facebook a avut parte de un cadou urat din partea unui antreprenor imobiliar de origine romana care locuieste in nordul statului California. Potrivit Mediafax.ro, Mark Zuckerberg a platit peste 43 de milioane de dolari, in tranzactii separate, pentru a achizitiona patru case si terenuri din jurul proprietatii sale din Crescent Park, din orasul californian Palo Alto, la sfarsitul anului 2012 si in 2013, dupa ce a aflat ca un dezvoltator imobiliar intentiona sa construiasca un bloc de locuinte pe unul dintre loturile din spatele resedintei sale. Mircea Voskerician, antreprenorul de origine romana, spune ca miliardarul american, caruia i-a vandut unul dintre loturi, in schimbul promisiunii de a il ajuta in afacerile sale viitoare, prezentandu-l unor oameni bogati care ar fi vrut sa isi cumpere locuinte de lux, nu si-a respectat promisiunea si astfel Voskerician a depus o plangere in justitie, la inceputul lunii mai, la Curtea Superioara din Santa Clara County, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Johnny Depp este de nerecunoscut! Batran si cu inceput de chelie. Johnny Depp, cel mai cameleonic actor al Hollywood-ului, este greu de recunoscut intr-o serie de imagini surprinse pe platourile de filmare. Cunoscutul actor, Johnny Depp, in varsta de 50 de ani, a purtat un machiaj extrem, miercuri, pe platourile de filmare a celei mai noi productii in care apare. Actorul a fost surprins de paparazzi mult mai batran, cu un inceput de chelie si cu restul parului carunt si dat pe spate, conform dailymail.co.uk. Cea mai noua productie in care apare Depp este un film autobiografic despre gangsterul James "Whitey" Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la numeroase crime si infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in 1990, scrie Libertatea.

Ce destin frumos il asteapta pe "Vasilica 2014", baietelul lui Mircea Badea si al lui Carmen Bruma! De cateva zile, Mircea Badea si logodnica sa, Carmen Bruma, au devenit parintii unui baietel voinic, de 3,4 kg, pe care l-au numit pana la nastere "Vasilica 2014". In functie de momentul nasterii, Gena Rusu, consultantul feng-shui si coloanele destinului, i-a intocmit diagrama destinului. Iata ce destin il asteapta pe micut! Fiul lui Mircea Badea si al lui Carmen Bruma este nascut intr-o zi guvernata de Lemn Yin si Cocos si in an de Lemn Yang si Cal. Va fi carismatic, extrem de inteligent, sociabil, se va adapta usor oricaror situatii, insa va fi orgolios. Va fi un copil foarte talentat, posibil sa faca sport de performanta sau sa aiba un alt talent pe care i-l vor descoperi si valorifica, in mod cert, parintii, noteaza Cancan.

Vica si Piturca au cazut la pace dupa aproape trei ani! Lucrurile par sa intre in normal intre selectionerul Victor Piturca si Vica Blochina. Dupa aproape trei ani de procese, Piti si femeia care i-a daruit un fiu, Edan, in varsta de 7 ani, au ajuns la un acord in privinta custodiei comune a copilului. S-au iubit aproape doua decenii, au facut un copil, s-au certat si nu si-au mai vorbit ani la rand, apoi au apelat la justitie pentru a le face dreptate. Pe scurt, povestea antrenorului nationalei Romaniei, Victor Piturca, si a fostei dansatoare din Lituania, Vica Blochina. Din dragoste l-au facut pe Edan, pustiul care a implinit luna aceasta sapte ani. Pentru el s-au certat si s-au judecat din decembrie 2011, atunci cand Vica i-a cerut in instanta sa-si recunoasca fiul. A fost o telenovela in toata regula, cu schimbari radicale de situatii si de pozitii pe care le-au avut cei doi protagonisti fata de "adversar", informeaza Click.

Gazi Demirel sustine ca a fost violat de o femeie. La 16 ani, Gazi Demirel a trecut printr-o experienta traumatizanta. O femeie mult mai mare ca el, care locuia chiar langa casa lui din Turcia, l-a abuzat sexual. Artistul turc a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, traumele prin care a trecut. Cunoscut ca fiind un baiat priceput la multe lucruri, Gazi Demirel, pe atunci in varsta de 16 ani, a fost chemat de vecina lui de 28 de ani sa o ajute sa schimbe butelia. Insa totul a fost doar un pretext al acesteia de a-l atrage intr-un plan diabolic. Aveam doar 16 ani, iar ea - 28. M-am dus cu gandul sa o ajut, dar ea avea in cap altceva. S-a dezbracat in fata mea si a zis ca daca nu ma culc cu ea iese in strada fara haine si striga ca am vrut sa o violez. M-am culcat cu ea, fara voia mea, de frica sa nu mi se intample ceva rau. Am fost violat de vecina mea", a declarat artistul.