Dezvaluiri incredibile! Stefan Banica o batea pe Andreea Marin. Sotul prezentatoarei TV Simona Patruleasa, Sabin Ivanof, si Stefan Banica Jr s-au transformat din prieteni in cei mai aprigi dusmani. Conflictul intre cei doi a pornit de la un bloc de locuinte pe care l-a construit firma lui Ivanof pe un teren cumparat prin credit bancar de Stefan Banica Jr. Continuarea pe Realitatea.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mircea Badea si Carmen Bruma au probleme cu bebelusul! Motivul pentru care Carmen nu a parasit inca maternitatea. Carmen Bruma a nascut joi primul ei copil, insa nici pana in ziua de astazi nu a parasit maternitatea. Baietelul a facut icter, iar vedeta asteapta acum ca micile complicatii ale bebelusului sa treaca pentru a-l putea aduce in siguranta acasa, scrie Cancan.

O mare artista din Romania a vrut sa se calugareasca! "Mi-am dorit sa ma dedic lui Dumnezeu". Una dintre cele mai iubite artiste de muzica usoara a trecut printr-o perioada nefasta in urma cu 17 ani. Dezamagita de anumite persoane si evenimente din viata ei, cantareata era pe punctul sa ia o hotarare drastica. A vrut sa urmeze calea lui Dumnezeu si sa se calugareasca, desi era si la vremea respectiva, cu aproape doua decenii in urma, o solista de succes, potrivit Wowbiz.ro.

Pamela Anderson, dezvaluire socanta! A fost violata in mod repetat, in copilarie. Marturisiri socante au facut inconjurul lumii, sursa lor fiind bomba sexy Pamela Anderson, 46 de ani. Aceasta a lansat la Cannes, fundatia sa caritabila si, in cadrul discursului, a povestit ca a avut o copilaruie grea. Mai mult decat atat, ea a facut dezvaluiri pentru care a avut nevoie de mult curaj. Se pare ca anii inocentei au fost presarati cu experiente sexuale traumatizante, aflam din Libertatea.

Lovitura de teatru in cazul Madalina Manole. Anuntul socant al parintilor, facut cu putin timp in urma. Parintii Madalinei Manole se pregatesc de un nou proces in care vor solicita redeschiderea dosarului privind moartea fiicei lor pe 14 iulie 2010. Eugenia si Ion Manole vor cere atat audierea unor noi martori persoane publice, cat si studierea unor noi inregistrari audiovideo, scrie Ziarulring.