Sorana arunca bomba! Adevaratul motiv al divortului de sotul ei este o alta femeie: "Stiam ca exista altcineva"! S-a casatorit in urma cu doi ani, dar casnicia ei a ajuns la final. Sorana este foarte afectat in urma divortului, cu atat mai mult cu cat se pare ca motivul separarii este o alta femeie. O bruneta si-ar fi bagat coada in mariajul ei! Sorana si fostul ei sot se cunosteau inca din copilarie, iar povestea lor de dragoste a inceput in urma cu cinci ani. In 2012, cei doi au decis sa faca si marele pas si au devenit sot si sotie. Acum, insa, casnicia lor a ajuns la final. Desi a incercat sa convinga pe toata lumea ca s-a despartit de Paul din cauza unei lipse de comunicare, Sorana a recunoscut in cele din urma ca adevaratul motiv pentru care divorteaza este o alta femeie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nelson Mondialu, retinut de politie inainte de a ajunge la emisiunea lui Capatos. Controversatul om de afaceri Nelson Mondialu trebuia sa participe marti seara la emisiunea "Un show pacatos". Numai ca un ghinion teribil l-a impiedicat sa apara pe micul ecran. Nelson Mondialu a fost retinut de politisti si dus la Sectia 17 din Capitala, chiar inainte de a veni la Antena 1. Asa ca Dan Capatos a trebuit sa inceapa emisiunea fara invitatul chemat tocmai de la Cluj-Napoca, anuntaClick.

Mihaela Radulescu, refuzata de PRO TV, pentru ca a fost prea scumpa! O propunere a vedetei nu i-a convins pe sefii postului. Grila de programe a PRO TV ar fi putut fi mai bogata cu o emisiune de divertisment, prezentata de nimeni alta decat insasi Mihaela Radulescu. Asta daca diva de la Monaco s-ar fi inteles cu noii bosi ai trustului in acest sens. Vedeta ar fi venit cu o propunere pentru un show, numai ca directorii postului, chititi sa taie din cheltuieli, au refuzat-o, deoarece productia propusa de vedeta ar fi costat prea mult, informeazaLibertatea.

Ce bomba sexy i-a luat locul lui Teo Trandafir in patul lui Iosef Constantin! Iosef Constantin, fostul sot al lui Teo Trandafir, este mai fericit ca niciodata. Barbatul si-a refacut viata, de aproape un an de zile, iar noua sa iubita este o adevarata bomba sexy. Are 43 de ani, insa arata mai bine ca multe pustoaice de 20 de ani. Exista viata si dupa divort, chiar daca ai depasit varsta de 40 de ani! Constantin Iosef stie cel mai bine acest lucru, deoarece a fost insurat de doua ori, iar acum s-a indragostit din nou. Femeia care i-a luat locul lui Teo Trandafir in patul fostului rugby-ist este o adevarata bomba sexy, cu picoare zvelte, bust impresionat si talie de viespe. Manuela are 43 de ani, insa arata mai bine decat multe fete de doar 20 de ani, lucrate intens la sala de fitness. Si ea a mai fost casatorita, insa acum si-a gasit fericirea in bratele lui Iosef. Are si un copil, un baiat de 14 ani, cu care fostul sportiv se intelege de minune, scrieCancan.

Cristina Topescu a fost batuta de Stefan Banica pe plaja! Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, a povestit, in exclusivitate pentru Click!, ca Andreea Marin a fost batuta de Stefan Banica. Nu este prima oara cand in presa apar marturii despre violenta artistului. Dupa ce Sabin Ivanof a dat cartile pe fata, dezvaluind amanunte picante din viata intima a cuplului Stefan Banica-Andreea Marin, iata ca ies la iveala si alte povesti din viata amoroasa a cantaretului. In 1993, revista VIP, cea mai tare revista mondena din acea perioada, a scris despre escapadele amoroase ale lui Stefan Banica (46 de ani). Astfel ca, in nr. 31 al revistei, din august 1993, a fost aruncata bomba: Stefan Banica a fost violent cu iubita lui de atunci, Cristina Topescu. Conform publicatiei, Stefan Banica ar fi batut-o pe Cristina Topescu pe plaja, la Mamaia, in vazul tuturor, anuntaClick.