Cristi Minculescu revine in forta! Ce plan secret a pus la cale in Germania si ce vrea sa faca imediat in perioada urmatoare! Imediat dupa ce s-a vindecat de ciroza, Cristi Minculescu a decis sa se mute definitiv in Germania, alaturi de sotia lui. Acum, artistul duce o viata ca in povesti peste hotare: si-a cumparat o casa si are o multime de concerte cu noua trupa, "Lotus". Destinul l-a pus la grele incercari pe Cristi Minculescu, insa fostul lider al trupei Iris a stiut sa treaca peste toate cu bine. Desi viata i-a fost pusa in pericol de nenumarate ori de-a lungul timpului, cea mai marcanta experienta ramana, fara dar si poate, cea din 2009, atunci cand i-a fost transplantat un rinichi de la sotia sa, Rodica. Dupa ce s-a recuperat, cantaretul a luat si cateva decizii radicale. A parasit grupul din care a facut parte timp de 35 de ani, iar mai apoi a decis sa se mute definitiv in Romania.Asa ca, fara sa stea pe ganduri, Minculescu si-a facut bagajele, si-a luat sotia de mana si au plecat, luandu-si viata de la capat, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata sanii Oanei Zavoranu, la o luna de cand si-a pus silicoane de un kilogram! La sfarsitul lunii aprilie, Oana Zavoranu si-a facut cea de a saptea operatie de marire a sanilor. A optat pentru implanturi de aproape un kilogram, cele mai mari pe care le-a avut pana acum. Excentrica din fire, Oana nu a ezitat sa se prezinte in platourile emisiunilor TV la doar cateva zile de la operatie, fapt total contraindicat de catre medici. Totusi, bustiera nu lasa prea mare lucru la vedere, astfel ca admiratorii brunetei nu au avut ce sa vada. Pana astazi, cand ea a venit la Acces Direct in cea mai provocatoare tinuta pe care a purtat-o de cand si-a pus sani, si, mandra de noul ei bust, a dansat si s-a lasat admirata de catre Nelson Mondialu'. Dupa cum se poate vedea, topul minuscul pe care l-a purtat a fost la un pas de a-i lasa la vedere noua "investitie", deoarece, la un moment dat, i-a alunecat destul de mult. Oana a precizat ca nu a renuntat inca la bustiera, dar a promis ca, atunci o va face, se va lasa "pipaita", anuntaClick.

Incredibil cu e Lora fara pic de fard! S-a aratat fanilor abia trezita din somn! Cantareata este o femeie foarte frumoasa si acest lucru este valabil si atunci cand isi arata chipul fara pic de machiaj. Lora a avut, se pare, o noapte foarte lunga. Miercuri, artista s-a trezit dupa pranz, abia la ora 14:00. Cum este foarte atasata de fanii ei, cu care tine permanent legatura pe site-urile de socializare, artista si-a facut o poza abia trezita din somn. "Cateodata meritam sa ne trezim la ora 14:00", le-a spus Lora fanilor ei in loc de buna dimineata. In imagine, Lora se afla in pat, este acoperita cu o patura, se pare dezbracata si nemachiata. Blonda arata incredibil de bine asa cum este ea suta la suta naturala, lucru pe care l-au remarcat imediat si fanii ei, informeazaLibertatea.

DJ Harra s-a maritat in secret? A primit un inel de logodna in valoare de 10.000 de euro! Dana Neacsu, alias Dj Harra, este in culmea fericirii. Iubitul sau, fotbalistul Cristian Badauta, a cerut-o de nevasta! A acceptat pe loc fara sa stea deloc pe ganduri. Se pare ca cei doi s-au si casatorit deja, in secret, departe de ochii curiosilor. Dana Neacsu este indragostita lulea de fotbalistul Cristian Badauta, jucator la ACS Berceni. Cei doi se iubesc de aprope doua luni si s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Chiar daca sunt de putin timp impreuna, Dana si Cristian se iubesc foarte mult si au planuri serioase de viitor. Acum cateva saptamani, fotbalistul i-a facut o surpriza de zile mari superbei bruneta. A pregatit o cina romantica, la lumina lumanarilor, a cumparat o sticla de vin rosu si cateva zeci de trandafiri, toate pentru un eveniment special. In timp ce luau masa, Cristian s-a ridicat de pe scaun, a ingenuncheat si i-a cerut Danei sa se casatoreasca cu el, scrieCancan.

Iubita lui Stefan Banica e gravida? Lavinia ia proportii pe zi ce trece. Uite cat s-a ingrasat. Lavinia Pirva, iubita lui Stefan Banica, a cam inceput sa ia proportii in ultima perioada, ceea ce lasa loc de speculatii: este insarcinata sau doar a incetat sa-si faca griji in privinta kilogramelor pe care le are? De cand are o relatie cu Stefan Banica, Lavinia e toata un zambet. Fericirea i se citeste pe chip, iar asta ar putea fi un motiv si pentru formele pe le-a capatat in ultima vreme. Cateva imagini pe care ea le-a postat astazi pe pagina de Facebook arata, cat se poate de clar, ca artista nu mai e deloc trasa prin inel. Sa fie Lavinia, de fapt, insarcinata? Daca e asa, vom afla cu siguranta la momentul potrivit, cert fiind doar faptul ca bruneta in varsta de aproape 30 de ani isi doreste sa devina mama, dar nu si-a propus sa ramana insarcinata prea curand, anuntaClick.