Paul McCartney a fost spitalizat de urgenta la Tokyo. Paul McCartney si-a anulat concertele din Japonia si Coreea de Sud, din cauza unei probleme de sanatate. Starul britanic, fost component al trupei Beatles, se lupta cu o viroza infectioasa si a fost spitalizat de urgenta la Tokyo. Cantaretul de 71 de ani a fost tratat de medicii japonezi si isi va reveni complet intr-o saptamana. McCartney s-a imbolnavit saptamana trecuta, dupa sosirea in Japonia, iar medicii i-au recomandat "repaus complet", noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Aniston va avea o fetita. Dupa mai multe tratamente de fertilitate si incercari esuate, Jennifer Aniston (45 de ani) isi va indeplini, in sfarsit, marele vis de a deveni mamica. Revista americana In Touch sustine in ultimul numar aparut pe piata ca actrita a reusit in cele din urma sa ramana insarcinata. Mai mult, aceasta e gravida deja in patru luni si urmeaza sa aduca pe lume o fetita. Desi Aniston a anulat nunta cu Justin Theroux (42 de ani, foto), care trebuia sa aiba loc anul acesta, cei doi sunt in continuare impreuna, iar potrivit publicatiei, el este si tatal copilului, informeaza Libertatea.

Este in viata, dar deja si-a pus ultima dorinta spre disperarea sotiei! Ce se intampla in aceste momente in casa lui Viorel Lis! Viata lui Viorel Lis s-a schimbat radical in urma cu doi ani, atunci cand a fost diagnosticat cu anevrism. Fostul primar al Capitalei este constient ca poate muri in orice moment, asa ca stie deja si care ii este ultima dorinta: sa isi mai vada copiii. Formeaza de mai bine de zece ani cel mai petrecaret cuplu din showbiz, fiind mereu prezenti la toate petrecerile si evenimentele mondene. Insa, in ultimii doi ani, Viorel si Oana Lis au fost vazuti din ce in ce mai rar in public. Motivul? Fostul primar al Capitalei are grave probleme de sanatate, dupa ce a fost diagnosticat cu anevrism. De atunci, Viorel isi petrece mai tot timpul prin spitale, iar pe deasupta are grave probleme cu echilibrul, dar si pierderi frecvente de memorie, scrie Cancan.

Adrian Enache, chemat de Putin la Moscova. Adrian Enache a plecat, ieri, la Moscova, alaturi de colegii sai din echipa nationala a artistilor, la invitatia presedintelui Putin, implicat in organizarea Campionatului Mondial de Fotbal al artistilor. Primul meci al artistilor romani are loc sambata cu reprezentanta Italiei, in care joaca si Eros Ramazotti. "Am fost invitat impreuna cu Nationala Artistilor a Romaniei la o noua editie a Campionatului Mondial de Fotbal al artistilor. Invitatia a venit de la cabinetul lui Putin. Am fost si anul trecut, insa acum voi fi acolo si pentru alte actiuni", a declarat pentru Click, Adrian Enache, inainte de plecare. Interpretul se va implica si in actiuni caritabile pentru copiii din Siberia, dar va canta si in deschiderea campionatului.

Inregistrarea care arunca totul in aer! Ce a vorbit Zavo cu doctorul Marek la intalnire. Oana Zavoranu a petrecut cateva ore joi seara, la Sectia 12 Politie, dupa ce i s-a facut un flagrant si dupa ce doctorul Marek a declarat ca ar fi fost santajat de catre ea. Oana i-a cerut 10.000 de euro medicului estetician care a operat-o acum mai multi ani, insa ea sustine ca suma face obiectul unui contract de mediere, prin care ea a incercat sa isi recupereze banii platiti pentru operatii. O inregistrare care a fost facuta in timpul discutiei dintre cei doi, dar si o a treia persoana, despre care se spune ca ar fi mediatoarea, tinde sa ii dea dreptate vedetei, scrie Libertatea.