Andreea Marin, internata la detoxifiere!"Zana" traieste un adevarat cosmar in Turcia. A vrut sa devina "zen", dar a luat plasa! De circa doi ani, Andreea Marin face reclama cu perdea sau mai pe fata, pentru o clinica-hotel de asa-zis "detox" din Bodrum-Turcia. Adica un loc unde se presupune ca mergi pentru un mix intre o cura de slabire si o detoxifiere a organismului. Continuarea in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Printesa Thailandei isi hraneste pudelul dezbracata. Imaginile au facut inconjurul lumii. Un filmulet in care apare printul Thailandei, Maha, alaturi de viitoarea lui sotie, a scandalizat o lume intreaga. Imaginile sunt unele greu de privit. Tanara Srirasmi, viitoarea regina a Thailandei, apare in materialul filmat doar intr-o pereche minuscula de bikini, in timp ce-si hraneste cainele, un pudel pe nume Foo Foo, anunta Click.

Cum arata acum Adnana din celebrul serialul "Toate panzele sus"! Julieta Szonyi a fost considerata intotdeauna una dintre cele mai frumoase actrite din Romania. Iata cum arata acum cea care i-a dat viata personajului Adnana din binecunoscutul serial. Julieta Szonyi (Julieta Ghiga Szonyi) s-a nascut la data de 13 mai 1949 la Timisoara. A debutat ca actrita de teatru, jucand numeroase piese in cadrul teatrului din Pitesti. Integral in Pro Tv Magazin.

Inca un mascul feroce din showbiz se insoara! Vezi despre cine este vorba! La el nu te-ai fi asteptat. Inca un barbat din showbiz e hotarat sa renunte la burlacie! Se iubeste de 8 ani cu o blonda sexy, s-au certat, s-au despartit, s-au impacat si tot asa. Ei bine, se pare ca cei doi si-au dat seama abia acum ca sunt facuti unul pentru celalalt, noteaza Wowbiz.ro.

La pupitru e cea mai serioasa prezentatoare, langa fiul ei e de nerecunoscut! Cum au filmat-o paparazzii pe Esca! Andreea Esca a iesit, zilele trecute, la cumparaturi, la mall, impreuna cu fiul ei, Aris. Paparazzi Ciao! au surprins un moment de maxima tandrete: fericit ca a primit ceea ce-si dorea, mezinul familiei Esca si-a imbratisat mama de bucurie! scrie Cancan.