Scandal de proportii intre Delia si fostul ei coleg de trupa! Ce declaratii a facut Nick despre blonda cu care a cantat multi ani! La zece ani de la despartirea trupei N&D, un scandal monstru sta sa izbucneasca intre Nick si Delia Matache. Mai exact, artistul o acuza pe fosta lui colega ca interpreteaza si acum piese pentru care el are toate drepturile legale de difuzare. " Haide vino inapoi, sa fim iar amandoi", canta Delia la inceputul anilor 2000, atunci cand rupea topurile muzicale alaturi de colegul sau, Nick, in trupa N&D, una dinrte cele mai de succes trupe dance din Romania. In 2004, blondina a decis ca vrea sa urmeze o cariera solo, asa ca ea si partenerul sau de scena si-au strans mana si si-au spus la revedere. De-a lungul anilor, cantareata a scos hituri pe banda rulanta, in timp ce Nick a intrat intr-un con de umbra, ocupandu-se mai mult de sotie, cea care i-a daruit si o fiica. Acum, la mai bine de zece ani de la ruptura, fostul solist al trupei N&D este facut foc si para pe Delia, pe care o acuza ca interpreteaza melodii care ii apartin lui, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vica Blochina, sexy si in capot! Mama - mama, ce staruri vor sari in piscina de la trambulina! Noul sezon al emisiunii "Splah! Vedete la apa" de la Antena 1 are o distributie foarte sexy. Click! a surprins o parte dintre vedetele care au inceput deja antrenamentele. Vi le prezentam asa cum au iesit din piscina, fara machiaj, sleite de puteri, dar foarte "apetisante". Vica Blochina a facut senzatie pe strada, acoperita cu un halat albastru. Ne-a obisnuit cu aparitiile ei sexy, imbracata in rochii decoltate, mulate sau scurte, dar modul in care au surprins-o fotoreporterii Click! pe Vica Blochina (39 de ani) socheaza audienta din nou. In slapi, toata uda, acoperita doar cu un halat albastru, frumoasa blondina a lasat cu gura cascata barbatii care treceau prin zona si s-au bucurat de spectacol, ca doar nu se intalnesc in fiecare zi cu Vica atat de... erotica, anuntaClick.

La nici un an de la divort, Ducu Ion va fi tatic. In cei sase ani pe care i-a petrecut alaturi de actrita Diana Dumitrescu, Ducu Ion nu a reusit sa traiasca bucuria de a fi parinte. Dar, dupa nici un an de relatie cu actrita Ioana Blaj (27 de ani), producatorul de 33 de ani si-a implinit aceasta dorinta: va fi tatic. Ioana a dezvaluit pentru revista VIVA! ca este insarcinata in 13 saptamani. Gurile rele spun ca unul din motivele pentru care Ducu Ion si Diana Dumitrescu s-au despartit anul trecut a fost lipsa unui copil, pe care cei doi declarau in interviurile dinaintea separarii ca si-l doresc foarte tare. Dupa ce au semnat divortul la notar, fiecare a pornit pe drumul sau. Ducu a inceput o relatie cu mai tanara actrita Ioana Blaj, cunoscuta publicului dintr-o serie de reclame trasnite la o companie de telefonie mobila, informezaLibertatea.

Cosmina Pasarin ne ispiteste cu sanii la vedere! Vezi imaginile de senzatie cu bruneta! Atentie: te vor incinge rau de tot! Chiar daca a pozat de doua ori in revista cu iepurasi, Cosmina Pasarin nu se potoleste! Bruneta profita de orice ocazie pentru a-si expune sanii naturali si nu se sfieste sa apara asa in fata tuturor fanilor ei. Imbracata intr-o bluza neagra, transparenta, sau intr-un sacou alb, descheiat, fara nimic pe dedesubt, Cosmina Pasarin isi etaleaza bustul "netunat" fara niciun pic de jena. Focoasa bruneta adopta o privire de "femeie dura" si cocheteaza cu camera de filmat aratand ca dintre toate parca asta ar fi lucrul la care se pricepe cel mai bine. Daca in prima tinuta, Cosmina a fost ajutata de o sapca din piele, la cea de-a doua, ii putem remarca in urechea stanga un cercel cu un model foarte amplu, care ii impodobeste lobul aproape complet, scrieCancan.

Dupa ce a spus ca se teme pentru viata ei, Bahmu a aflat o veste bomba: e urmarita zi si noapte de detectivi. Dupa ce s-a plans, la inceputul saptamanii, ca sotul ei i-a montat microfoane in masina, Adriana Bahmuteanu a aflat acum o alta veste incredibila: a fost urmarita zi si noapte de detectivi. Acum trecut, dupa ce a plecat de acasa impreuna cu cei doi copii, Bahmu s-a trezit urmarita de un barbat. Invitat astazi in emisiunea Acces Direct, individul a recunoscut astazi ca a fost pus sa o urmareasca pe sotia lui Prigoana si sa stranga dovezi incriminatoare impotriva ei. Omul spune ca seful lui i-a spus sa stea 24 de ore din 24 pe urmeze sotiei lui Prigoana si sa inregistreze tot ce face aceasta. Lucrez la o firma de paparazzi si am urmarit-o pe Adriana deoarece asta era misiunea pe care am primit-o de la seful meu direct. Mi s-a spus sa o urmaresc de dmineata pana seara. Eu lucrez mai mult pe politic, adica urmaream politicieni. Probabil de acolo seful meu il cunoaste pe domnul Prigoana. Noi trebuia sa spunem exact ce face Adriana, apoi informatiile erau date domnului Prigoana. Domnul Prigoana a platit. Trebuia sa scoatem poze care sa o incrimineze", a spus presupusul detectiv la emisiunea Acces Direct, anuntaClick.

Dani Otil, gest cat o mie de declaratii de iubire pentru Mihaela Radulescu. Dani Otil a facut un gest care spune mai mult decat multe declaratii de iubire. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 - "Neata cu Razvan si Dani" - a tinut sa-i arate Mihaelei Radulescu cat de mult inseamna pentru el. Prezentatorul s-a fotografiat cu un carton in maini, pe care scria mare numele divei de la Monaco si faptul ca Mihaela il inspira. Seducatoarea vedeta de televiziune a preluat si ea fotografia postata de Dani Otil pe un site de socializare, informeazaLibertatea.