Aparitie stupefianta a medicului Radu Zamfir! Cum l-au filmat paparazzii ziua in amiaza mare. Medicul erou Radu Zamfir, surprins la cumparaturi in mall! Vezi cu ce masina a venit sa-si ridice hainele de la curatatorie. Paparazzii Cancan.ro l-au surprins pe eroul din tragedia aviatica din Muntii Apuseni, in care au pierit Adrian Iovan si Aura Ion, cand isi face cumparaturile in mall la bordul unui "bolid" pe care scrie mare "Ambulanta". Chirurgul Radu Zamfir, considerat unul dintre cei mai buni medici din Romania, este coordonatorul echipei de prelevare din cadrul Spitalului Fundeni. Doctorul, care este considerat un personaj cheie in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, a dat sambata dupa amiaza o fuga pana la un mall din nordul Capitalei pentru a-si ridica hainele de la curatatorie.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce va face Andreea Esca in continuare in televiziune. Andreea Esca si-a lansat, sambata, cartea autobiografica "Ce-am facut cand am tacut", la Targul Bookfest. In acest volum, se regasesc, pe langa textele publicate in revista The One, o serie de povesti si amintiri din viata jurnalistei. Andreea Esca a participat, sambata, la Targul Bookfest 2014, unde si-a lansat cea de-a doua carte, "Ce-am facut cand am tacut". Stirista PRO TV a vorbit despre planurile sale de viitor si despre ce are de gand sa faca in continuare in televiziune. Continuarea in Click.

Ii plac baietii rai! Barbatii care au dus-o pe Raduleasca in fata altarului nu au fost usa de biserica. Mihaela Radulescu, diva de la Monaco, a fost casatorita de nu mai putin de trei ori: cu Bogdan Radulescu, apoi cu Stefan Banica jr, urmat de Elan Schwarzenberg. Ei bine, toti trei au fost implicati in diverse scandaluri. Primul este cercetat pentru evaziune fiscala si punere in circulatie de bijuterii si cosmetice contrafacute, Elan a fost invinuit in dosarul "Realitatea Media". In ceea ce-l priveste pe Banica jr, artistul a fost acuzat ca si-a altoit fostele iubite, noteaza Libertatea.

Printul William, "umilit" de sotia sa la o degustare de whisky in Scotia. Printul William s-a dovedit mai prejos decat sotia sa la o degustare de whisky in Scotia, relateaza The Daily Telegraph. Ducele a facut o grimasa si s-a inecat cu o inghititura dintr-un whisky de 57,8 de grade, in timp ce ducesa de Cambridge l-a apreciat drept "delicios". Ducele si Ducesa se afla intr-un tur de Scotia, unde au vizitat cea mai veche distilerie de whisky aflata inca in functiune - Glenturret, din apropiere de Crieff (comitatul Perthshire) - care dateaza din 1775, anunta Realitatea.net.

Angelina e ca un schelet din cauza cancerului! Ingrijorare printre fanii actritei Angelina Jolie. Diva de 38 de ani e tot mai slaba, iar jurnalistii de la publicatia National Enquirer (foto mic) sustin ca ea ar suferi de cancer ovarian. Potrivit aceleiasi surse, Angelina si-a ascuns suferinta, spunandu-i iubitului ei, Brad Pitt, ca scaderea in greutate e din cauza oboselii. N-a avut niciodata forme rubensiene, insa in ultimul an, Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a scazut tot mai mult in greutate. Imagini recente, surprinse de paparazzii din SUA ne-o arata pe actrita de 38 de ani piele si os, potrivit Libertatea.