Razboiul dintre Bahmu si Prigoana s-a mutat in dormitor! Vezi ce reprosuri intime ii aduce omul de afaceri sotiei sale. Ba se despart, ba se impaca. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu mai stiu nici ei in ce stadiu se afla casnicia lor, dar un lucru e sigur: au multe sa isi reproseze. Omul de afaceri a trecut deja la nemultumiri de natura intima. Dupa ce s-au acuzat reciproc de atatea lucruri incat nici ei nu isi mai aduc aminte, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au trecut intr-o alta etapa a disputelor lor. Omul de afaceri a scos "artileria grea" si ii reproseaza sotiei un aspect de natura intima. Acesta pare nemultumit de silicoanele ei. "Nu stiu de ce a trebuit sa isi puna silicoane. Erau mai frumosi sanii aceia naturali pe care ii avea de la mama ei. Si-a pus ca sa simta ca este libera, dar are acum niste bidoane si mie nu imi plac. Dar eu o iubesc nebuneste pe femeia asta", a spus Prigoana, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Ce nu accepta Andreea Mantea de la un barbat. Te asteptai la asta? Orice femeie stie exact ce vrea de la un posibil iubit, iar Andreea Mantea nu face exceptie. "Burlacita" nu are pretentii foarte mari insa. Andreea a dezvaluit ca nu tine asa mult la aspectul exterior si nici nu se supara daca e putin mai gelos, insa nu ar suporta ca iubitul sa se bage peste ea in bucatarie. Cat despre soacra, fiind cunoscut scandalul dintre bruneta si mama lui Stefan Stan, Andreea are un sentiment bun. "Cu un cap mai inalt. Nu pot sa port mereu tocuri, asa ca sa nu fie foarte inalt. Blond, brunet, cum iese in cale. Frumusetea se duce, ce e inauntru conteaza. Sa nu intre peste mine in bucatarie, eu gatesc de toate, nu ma dau inlaturi de la nimic. Cu soacra, cred ca o sa fie bine, am avut o experienta urata, una, dar nu ai cum fara. El sa ma sfatuiasca, sa fie alaturi de mine. Sunt geloasa si eu, e bine un dram de gelozie. Se intampla uneori sa fie prea aproape telefonul", a marturisit Andreea, anuntaClick.

Marius Moga, indragostit lulea de Bianca! Se saruta peste tot si au planuri de viitor. Marius Moga pare sa-si fi gasit in sfarsit aleasa. Artistul este indragostit lulea si pare sa aiba planuri mari cu noua lui iubita, Bianca Lapuste. S-au cuncoscut in urma cu putin timp, dar lucrurile par sa fie serioase intre Bianca si Marius Moga. Cei doi si-au cunoscut deja parintii unul altuia si, mai mult, au decis sa se mute impreuna in Bucuresti. Intrebata de Catalin Maruta, in cadrul emisiunii lui, ce a atras-o cel mai mult la Marius Moga, Bianca a declarat ca "inteligenta lui". Marius Moga s-a cuplat cu Bianca Lapuste, corespondenta stirilor Pro TV de la Iasi, cu 12 ani mai tanara decat el. Frumoasa blonda apare in noul videoclip al lui Moga, "Pe barba mea", ce a fost lansat recent, informeazaLibertatea.

"Vocea" PRO TV si-a pus pirostriile! Imagini inedite de la cel mai important eveniment din viata lui Constantin Cotimanis. Weekend-ul acesta, actorul Constantin Cotimanis a trecut prin cele mai mari emotii din viata lui. Intr-o bisericuta eleganta din Vatra Dornei, "Vocea" PRO TV si-a dus iubita in fata altarului. Rudele si prietenii le-au fost aproape in ziua cea mare. Dupa ani buni de relatie, Constantin Bebe Cotimanis a decis sa faca marele pas, alaturi de Florina, femeia care i-a cucerit inima. Sambata aceasta, actorul si iubita lui si-au jurat iubire eterna, tocmai la Vatra Dornei. Dupa ceremonia religioasa, cei doi proaspeti insuratei au petrecut alaturi de cei dragi, petrecerea fiind una foarte reusita. Atat de fericit a fost Bebe Cotimanis, incat s-a distrat alaturi de toti invitatii, pana in zori. Acesta s-a costumat in port popular si, insotit de sotia lui, a facut un adevarat spectacol. In stilul lor caracteristic, cei doi si-au anuntat si prietenii virtuali ca s-au casatorit, printr-un mesaj plin de umor. "Finalul unei relatii complicate cu Constantin Cotimanis", a scris Florina Cotimanis, in dreptul albumului foto cu poze de la nunta, scrieCancan.

O alta cantareata de la noi a tinut sarcina ascunsa! E insarcinata in 7 luni si nu a suflat o vorba nimanui. Prea ocupata cu concertele, Amna "a uitat" ca in pantecele ei se afla un bebelus. Cantareata a marturisit la Pro Tv ca este insarcinata in sapte luni si urmeaza sa aduca pe lume un baietel. Amna este intr-o forma de zile mari, desi este insarcinata in ultimul trimestru. Cantareata, interpreta piesei "Arme", este foarte activa si nu vrea sa se dea jos de pe scena pana in luna a 9-a. "Nu m-am ingrasat, slava Domnului! Acest lucru imi permite inca sa fac lucruri. Am tinut o dieta echilibrata. Vreau sa mai cant. In burtica este David Cristian si urmeaza sa vina pe lume in curand. Sunt insarcinata in 7 luni si ma simt foarte bine", a spus Amna intr-un interviu acordat echipei "La Maruta", anuntaClick.