E in azil, dar Zina Dumitrescu vrea sa lanseze o noua colectie: "A inceput sa deseneze". Zina Dumitrescu este internata la un azil de trei ani, dar in ciuda varstei avansate, creatoarea de moda se simte bine si este foarte activa. Directorul azilului, Ion Cassian, a intrat in direct la emisiunea Click! de la Prima TV si a spus ca mama Zina nu are nicio problema majora de sanatate. In plus, e foarte fericita, avand in vedere ca fiul ei, Catalin, se va casatori in toamna. "Se simte bine, se plimba, face sport, gimnastica, citeste mult. Asteapta cu nerabdare nunta. E foarte fericita, e un eveniment important, ii aduce numai fericire", a povestit barbatul. In plus, Ion Cassian a dezvaluit ca mama Zina se ocupa de o noua colectie. A inceput chiar sa deseneze, dar s-a oprit din cauza problemelor de sanatate ale lui Catalin Botezatu, cu care ar fi trebuit sa lanseze colectia, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu revine pe sticla! Castiga mii de euro ca sa fie asistenta lui Pepe. Bianca Dragusanu se va afla, incepand de astazi, impreuna cu toata echipa de la "Splash! Vedete la apa!", intr-un cantonament de doua saptamani in Bacau, unde vor incepe filmarile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs. Dupa o pauza de un an si jumatate, de cand a plecat de la "Un show pacatos", Bianca Dragusanu va fi din nou asistenta intr-o emisiune TV. Interzisa de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), care nu a permis ca roscata sa aiba un show la Antena Stars, din cauza scandalurilor in care a fost implicata, iata ca fosta sotie a lui Victor Slav revine in forta. Ea va fi, alaturi de Roxana Ionescu, asistenta lui Pepe, cel care va prezenta si cea de-a doua editie a concursului "Splash! Vedete la apa!". Incepand de astazi, Bianca se va afla intr-un cantonament de doua saptamani, in Bacau, acolo unde vor incepe filmarile pentru emisiunea mai sus-mentionata, si va primi un onorariu de 10.000 de euro, anuntaLibertatea.

Nicoleta Luciu vrea sa isi taie stomacul pentru a slabi 10 kg! Maruta: "Tu nu ai toate tiglele pe casa". Ce i-a zis doctorul. Nicoleta Luciu este intr-o situatie disperata. Vrea sa isi taie stomacul pentru a slabi 10 kg si a mers deja la o clinica din Bucuresti pentru a se interesa de aceasta operatie. "Tu nu ai toate tiglele pe casa. Cum sa faci asa ceva?", i-a raspuns Catalin Maruta cand a auzit asta. Nicoleta Luciu a apelat la cel mai mare specialist in chirurgia obezitatii, doctorul Catalin Copaescu. "Vreau cu orice pret pentru ca nu ma mai pot opri din mancat. Nu pot sa ma opresc din mancare. Am 63 de kg. As face orice pentru a nu manca atat de mult. Imi perforez si stomacul daca e nevoie. Mancatul in ultima perioada m-a afectat. Am pus aceste kg in ultimele luni. Am ajuns sa mananc o data la doua ore, exact ca bebelusii", i-a spus Nicoleta Luciu doctorului, informeazaCancan.

Tania Budi, decolteu ametitor. La 46 de ani, arata mai bine decat la 20. Tania Budi este una dintre cele mai sexy vedete autohtone, iar blonda arata din ce in ce mai bine pe masura ce inainteaza in varsta. Fosta prezentatoare tv a participat miercuri seara la petrecerea VIVA, organizata in Bucuresti, iar tinuta ei a fost cu adevarat spectaculoasa. Tania a ales o rochie roz inchis, lunga, iar bustul vedetei a fost in centrul atentiei. Tinuta blondei de 46 de ani a avut un decolteu adanc, care i-a pus in valoare sanii perfecti, scrieClick.

Unui milionar i s-au aprins calcaiele dupa Andreea Mantea. A plans ea ce-a plans dupa despartirea de Stefan Stan, insa acum, Andreea Mantea are toate motivele sa radieze de fericire. Asta pentru ca un milionar din Brasov are bucurii la ea. Frumoasa foc, cu forme apetisante, Andreea Mantea greu poate trece neobservata. Si, pentru ca inca nu a reusit sa-si gaseasca jumatatea pe cont propriu, bruneta a zis sa-si incerce norocul si intr-un reality-show, poate-poate asa va da peste barbatul potrivit. Asa ca a acceptat sa fie protagonista emisiunii ￯Burlacita￯, de la Antena 1, in cadrul careia 20 de barbati vor incerca sa o cucereasca. Printre pretendentii la inima Andreei se numara si Silviu Rotariu, un prosper om de afaceri din Brasov, care se poate lauda ca a facut deja primul milion de euro. Sigur pe el, Silviu stie ca are tot ce-i trebuie ca sa o faca pe Andreea sa se indragosteasca de el. Daca ii va iesi sau nu pasienta, aflati in aceasta seara, de la 20.30, la Antena 1, in primul episod al show-ului ￯Burlacita￯, anuntaLibertatea.