Am aflat ce s-a intamplat cu Simona Halep, imediat dupa ce a iesit de pe zgura de la Roland Garros! Cu cine si-a petrecut noaptea! Dupa cele trei ore si jumatate jucate impotriva Mariei Sharapova, in finala de la Roland Garros, Simona Halep a avut nevoie de cateva ore bune de somn. Pe seara, tenismena a cinat cu Ion Tiriac, familia, dar si cu membrii staff-ului tehnic, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce sune Andreea Esca despre salariul ei. Cauta ca tot ceea ce face sa fie perfect, iar asta se vede in fiecare seara, de luni pana vineri, la jurnalul principal al PRO TV-ului. Reuseste sa prezinte stirile cu o disciplina nemteasca, insa recunoaste ca "directul" nu este deloc rutina pentru ea, nici acum, dupa 19 ani, ci responsabilitate si adrenalina. Are doi copii extraordinari si este o mama "cool". Despre toate acestea, dar si despre salariul ei, ori despre momentul "se f**u butonul", Andreea Esca le vorbeste cititorilor Libertatea, intr-un interviu.

Sunt adevarate bombe sexy. Cele mai cautate sportive pe Google din lume. Unele au pozat goale in revistele pentru barbati. Sunt campioane in lumea sportului, dorite de milioane de barbati si modele pentru zeci de mii de femei. Multe dintre sportive primesc premiul cel mare si la capitolul frumusete. Cele mai cautate si sexy sportive din lume, in EVZ.

Michael Jackson face mai multi bani mort decat viu. Michael Jackson a devenit miliardar dupa moartea sa. Regele muzicii pop a reusit la cinci ani de cand a trecut in nefiinta sa faca o avere de un miliard si jumatate de dolari, mai mult decat a strans in intreaga sa viata. Pe 25 iunie 2009, cand Michael Jackson s-a stins din viata, acesta avea datorii de 500.000.000 de dolari. Insa, in prezent, la cinci ani de la moartea sa, regretatul megastar a facut o avere de un miliard si jumatate de dolari, devenind "cel mai bine platit cadavru", dupa cum sustine tabloidul britanic Daily Mail, citat de Libertatea.

Antonia, razboi pe viata si pe moarte cu clanul Castellano. Barbati influenti, cu legaturi periculoase si cu un trecut bazat pe conflicte sangeroase, relatii mafiote, spalare de bani, santaj, talharie, trafic de arme si de droguri. Cu ei se lupta Antonia pentru a-si castiga copilul, la varsta la care alte fete de 25 de ani au o viata roz si fara griji, scrie Click.