Ce nunta ca in povesti a avut Oana Roman! Vedeta s-a cununat religios cu iubitul mai tanar cu 11 ani, Marius Elisei. Visul oricarei femei de a avea o nunta ca-n povesti a fost posibil, ieri, si pentru Oana Roman. Fiica cea mica a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tanar cu 11 ani, dar nu inainte ca cei doi sa participe la slujba de crestinare a fetitei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat doua tinute si a programat singura, in amanunt, intregul eveniment la care au participat 400 de invitati, aflam din Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

El este miliardarul din spatele Simonei Halep. Secretul pentru un prim trofeu urias: un titlu de Grand Slam. Tiriac isi ofera serviciile Simonei Halep. Pot s-o ajut cu orice in lumea afacerilor din tenis, spune Tiriac, omul cu fler in alegerea campionilor. A facut echipa cu Becker de la 16 ani! Tiriac a fost 9 ani managerul lui Becker, timp in care neamtul a luat 3 titluri la Wimbledon. Ivanisevic si Safin au mai lucrat cu Tiriac. N-o va refuza nici pe noua stea din tenis, noteaza Sport.ro.

S-a scurs zambetul de pe fata "Zanei"! Nici baclavaua cu miere a lui Tuncay nu o mai poate indulci pe Andreea Marin! Probleme in paradis? Dupa un an de relatie, Zanei i-a cam pierit zambetul de pe buze. Cateva imagini cu cei doi am zice ca anunta deja primele semne de plictiseala in cuplu. Andreea Marin si Tuncay au fost cat se poate distanti la o iesire la restaurant, sustine Cancan.

Unicul interviu cu singura sotie cu acte a lui Ion Tiriac: cum l-a caracterizat pe miliardar si de ce au divortat. Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, a fost un crai care a avut o viata sentimentala tumultoasa. Povestea singurei casatorii cu acte a miliardarului Ion Tiriac, pe care chiar fostul tenismen a ajutat-o sa emigreze in Germania, pe SportNews.ro.

A dat lovitura! Ce bolid conduce Monica Gabor in America! Monica Gabor duce o viata de printesa in America si declara ca are parte de toata dragostea din partea iubitului ei Mr. Pink. In urma cu doar cateva ore, fosta doamna Columbeanu a postat pe Facebook o imagine in care apare intr-o bijuterie de masina, potrivit Cancan.