Bruce Willis are trei fete betive si drogate! Rumer, Scout si Tallulah Willis si-au facut de rusine celebrul tata cu comportamentul lor. Are tata trei fetite, dar nu-i mandru deloc! Bruce Willis are numai probleme din cauza fiicelor, potrivit revistei "Star". Rumer, Scout si Tallulah umbla mereu bete si se drogheaza la greu. Fetele actorului, din casnicia cu Demi Moore (51 de ani) nu sunt tocmai usi de biserica. Rumer (25 de ani), Scout (22 de ani) si Tallulah (20 de ani) l-au bagat in pamant de rusine pe Bruce Willis (59 de ani), care le-a scapat total de sub control dupa divortul de fosta sotie. Fata cea mare este cunoscuta pentru "pasiunea" cu care petrece de seara pana dimineata cu barbati necunoscuti si face sex la intamplare. Aspiranta la o cariera de actrita, Rumer se imbata pana cade din picioare. Starul din "Greu de ucis" a facut o criza de nervi dupa ce a vazut-o pe Scout plimbandu-se prin New York in sanii goi, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mioara Roman se destainuie! Adevaratul motiv pentru care a divotat de Petre Roman! Intre a regreta ca n-ai incercat un mariaj si a risca sa pui punct unuia in care fericirea se consuma in cativa ani, Mioara Roman a ales mereu a doua varianta. Si la fel a sfatuit-o si pe Oana: sa se bucure de relatia cu Marius Elisei cat de mult posibil. Mama vedetei le inchide, astfel, gura celor care carcotesc ca Oana si-a luat sot cu 12 ani mai tanar: "Tatal lui Petre spunea: "Mai bine sa-mi faca rau decat sa-mi para rau". Viata trebuie traita. Ca vor fi fericiti trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu si Petre nu ne-am despartit din cauza diferentei de varsta. Ni s-a umplut paharul ca ne-am chinuit prea rau si punct. Cea mai fericita casnicie pe care am vazut-o a fost intre un domn si o doamna cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelasi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormantul ei", informeaza ziarulring.ro.

Primarul Londrei le-a invitat la ziua lui pe Cheeky Girls. Excentricul primar al Londrei, Boris Johnson, a implinit joi 50 de ani si a dorit sa-si petreaca ziua in compania romancelor Cheeky Girls. El a tinut mortis sa le invite la aniversarea sa. Numai ca, preocupat peste masura de treburile locale, edilul nu a mai reusit sa se distreze pe cinste, alaturi de Monica si Gabriela Irimia, asa cum a facut-o in 2011. Petrecerea a fost linistita, in sanul familiei, in casa din Islington a lui Boris Johnson, scrie Click.

Cele mai scurte casatorii celebre. De ce casatoriile starurilor nu dureaza? De fapt, de ce dureaza atat de ridicol de putin? Poate pentru faptul ca, sub clopotul de sticla al celebritatii, totul nu e numai exacerbat, dar si accelerat. Poate pentru ca vedetele nu pot fi indragostite cu adevarat decat de ele insele, ca obisnuiesc sa plece des si sa schimbe mereu peisajul, ca isi freaca epidermele de creaturi de vis pe care noi le vedem doar in poze si ca, la ele, tentatia de a-ti lasa optiunile deschise capata cu totul si cu totul alta rezonanta. Poate pentru ca celebritatile sunt superficiale si se plictisesc repede, ca niste copii mari, impulsivi, predispusi spre gesturi grandioase, care cersesc mereu atentia si afectiunea celor din jur. Poate pentru ca, intr-un cuplu de staruri, sunt mult mai multi bani la mijloc si mult mai multa invidie profesionala etc., etc... Insa un lucru e sigur: e de-a dreptul multumitor sa descoperi ca bogatii, faimosii si frumosii pot fi la fel de tonti in dragoste ca noi, anodinii saraci, ba chiar mai mult, doar ca in nuante mai epatante: cu cat sunt nuntile mai fastuoase, cu atat divorturile sunt mai spectaculoase. Integral in elle.ro.

Gabi Cristea are unda verde la fertilizarea in vitro. In timp ce fostul sot, Marcel Toader, a refuzat cu inversunare ca vedeta Kanal D, Gabriela Cristea, sa-i faca un copil in urma unei fertilizari in vitro, bruneta are aprobarea iubitului sau, Tavi Clonda, cu care intentioneaza sa se casatoreasca si care-i satisface toate capriciile. Desi este de doar un an cu actualul sau iubit, Tavi Clonda, Gabi Cristea a reusit ceea ce nu a putut cu fostul sau sot, Marcel Toader, dupa o casnicie de cinci ani. Vedeta Kanal D a primit acordul sa apeleze la toate metodele de reproducere asistata medical, in cazul in care nu va reusi sa-i faca un copil, pe cale naturala, colegului sau de platou cu care intentioneaza sa-si intemeieze o familie, noteaza Libertatea.

Ce nunta ca in povesti a avut Oana Roman! Visul oricarei femei de a avea o nunta ca-n povesti a fost posibil, ieri, si pentru Oana Roman. Fiica cea mica a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tanar cu 11 ani, dar nu inainte ca cei doi sa participe la slujba de crestinare a fetitei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat doua tinute si a programat singura, in amanunt, intregul eveniment la care au participat 400 de invitati. Mari emotii, ieri, pentru Oana Roman (38 ani) si Marius Elisei (27 ani). Cei doi si-au botezat fetita, pe Maria Isabel, in varsta de aproape patru luni, la Palatul Stirbey. Imediat dupa ceremonia de crestinare a micutei, care a inceput la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistati de nasii lor, care nu sunt prieteni de familie si nici persoane publice. Desi Oana Roman a trecut prin momente dramatice dupa ce a nascut-o pe fetita ei, fiind in pericol de moarte din pricina unei infectii, complicatie aparuta dupa operatia de cezariana, vedeta s-a ocupat indeaproape de toate pregatirile pentru cele doua evenimente atat de importante din viata sa, scrie Click.