5 actrite care au refuzat roluri memorabile. Cine a primit, initial, rolurile principale din "Twilight", "Sex And The City" sau "Titanic". E nevoie de un singur rol bun pentru a te transforma dintr-o anonima intr-o actrita de talie internationala. Au existat insa cazuri cand vedete carora li s-au oferit anumite roluri le-au refuzat, ca apoi sa regrete ani de zile aceasta decizie. Care sunt aceastea, intr-un articol Perfecte.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si mingea se sperie de ei! Top 10 cei mai urati jucatori de la Cupa Mondiala din Brazilia. In viata exista rau si bine, alb si negru, frumos si urat. E valabil si la fotbal si pentru un pur amuzament, fara a avea intentia de a va oripila sau de a-i jigni pe fotbalisti, suntem nevoiti sa facem si un astfel de clasament. Cu scuzele de rigoare pentru subiectivism, iata ce a iesit, in Click.

Romanita Iovan spulbera misterul crucii ciudate aparute la mormantul lui Adrian Iovan! Iata de unde provine! Fosta sotie a pilotului decedat in accidentul aviatic din Apuseni a deslusit misterul crucii aparute la locul de veci al lui Adrian Iovan. Aceasta ii apartine fiului sau, Albert, care a folosit-o in rolul pe care l-a interpretat intr-o piesa de teatru, potrivit Wowbiz.ro.

Vedete care arata oribil in costum de baie. Unele staruri de la Hollywood, din dorinta de a arata bine, ajung sa adopte un stil de viata spartan, cu ore intregi petrecute zilnic la sala de fitness si o alimentatie foarte saraca in nutrienti. Din aceasta cauza, multe sunt fie sunt foarte slabe, fie au corpul atat de tonifiat incat arata ciudat si deloc feminin sau sexy, noteaza RomaniaTv.net.

Catalin Botezatu, la altar! "Este una dintre cele mai importante zile din viata mea". Catalin Botezatu nu si-a gasit sufletul pereche si, cu toate ca a avut numeroase relatii cu unele dintre cele mai ravnite femei din showbiz, designerul nu a dus-o pe niciuna dintre iubite la altar. Pana sa ajunga sa faca pasul cel mare, Catalin se bucura de familia prin alianta, scrie Libertatea.